planer

Ja, snart är det nytt år. Undrar om det kommer hända något roligt under 2010? Året som kommer kommer iaf inte bli bättre än det som varit eftersom Robin kom till oss iår, det är nog det bästa som hänt på länge i mitt liv, ja och så köpte vi ju hus också. Kan inte bli så mycket bättre än så känner jag.

Ikväll ska vi iaf till
Maria och Peppe, äta lite gott och kolla på fyrverkerier. Bara inte Robin vaknar av det, man vet ju inte riktigt. Han kanske blir skit rädd? Vi ska gå både dit och hem och Robin får sova i någon säng där tills vi går hem. Det bästa för Robin hade ju varit att vara hemma här, men det var väl bättre att skjuta upp raketer hos dom så så blev det...
Annars händer nog inte så mycket idag, lite handling till ikväll, men jag vet inte om jag och prutten blir med. Beror på när det ska handlas :)
Inte vet jag vad jag ska ha på mig heller, kan ju inte ha vad som helst med tanke på att vi skulle gå dit(om P känner för att dricka) och det kommer nog inte vara jätte varmt ute den tiden på dygnet. Igår var det ju runt -20 grader hela dagen egentligen, men nu på morgonen var det BARA -8 :D och jag såg att risken fanns att det kommer snöa under tolvslaget... Som att vi behöver mer snö...

Nu ska jag ta sonen från pappa om han vill sova lite mer kanske.


TJING! ♥

gåstol

Robin har ju fått hem sin gåstol nu och va han gillar den! Men han brukar ju alltid gå dit han inte får och armarna växer så han kan få tag i det han inte ska ta tag i. Igår när han satt/stog i den så hade han en leksak med sig och han kom på att OM han slår den mot sidan av ugnen så låter det ju och ojjj va kul det var, jag filmade lite och han sitter där, slår och slår. Med ett leende på läpparna. HAHA han är så rolig! Det märks mer och mer att han håller på att bli en "egen person", om han gör något roligt tex så jag börjar skratta(vilket är ganska ofta) så kollar han på mig och när han ser att jag skrattar så början han också skratta, så vi sitter där och skrattar tillsammans :D Han är så härlig!!
                              

Han ställer sig också upp ibland när han sitter i den, bra träning för benen och nu vet han ju hur man går. Tidigare när han stog upp så stog han bara upp, men igår när jag ställde han på golvet hos P's pappa(och höll han under armarna) så började han gå frammåt, ett steg efter ett annat tills vi kom fram till hallen. Det var bra många steg :)


TJING! ♥

Nu ska jag berätta :)

Ja, nu tänkte jag berätta hur ni kan framkalla 100 bilder för bara portot(29:-). Tryck här så kommer du dit direkt, eller så går du till fujidirekt.se/gratis
Hur bra är inte det? Speciellt när man har (små)barn så tas det ju mycket kort och det är ju lite roligare att kolla på kort i album än i datorn(där dom också kan försvinna om man har otur)

Så nu har jag tipsat om det :)



TJING! ♥


100 bilder för 29 :-

Vi har varit en sväng till Mora idag, till P's pappa. Han har flyttat till en lägenhet så vi var där och kikade lite, blev bjudna på kycklinggryta*gott gott*. Får se om det kommer bli mer besök dit nu när han är singel... Robin sov hela vägen dit och hela vägen hem, skönt :) Inatt har han också sovit lika bra, han vaknade iofs vid 00, men då nöjde han sig med nappen och sidbyte;D Sen lite innan 2 och runt 5 sen gick vi upp vid 7.

Lite senare ska jag berätta hur DU kan få framkalla 100 bilder för bara 29 kronor!

TJING! ♥

Den skulle inte jag vilja klämma ut



Den här stora bebisen skulle då inte jag vilja klämma ut. Iofs kanske det blev kejsarsnitt?

inställda planer...

Nää, inge IKEA för min eller Robins del. Vi har fått lite pengar i julklapp så det kommer att gå till ett databord och den kommer inte få plats i vår bil så P och hans bror åkte nyss i hans bil(dom måste fälla ner rygg stöden i bak så vi fick inte plats ändå). Bara dom kör försiktigt i det här vädret, det snöar som jag vet inte vad.

Nu ska jag spela lite innan Robin vaknar:)

TJING!

IKEA

Vi ska åka till IKEA idag och lämna tillbaka matstolen... Ska se till att vara där när dom öppnar så att det förhoppningsvis inte är allt för mycket folk, men man vet ju aldrig.

Inatt har Robin sovit riktigt bra, han vaknade vid 2 först för mat och sen igen vid 20 över 5. Så gick vi upp lite innan 7.

Har inte tid att skiva mer nu, för jag ska hinna duscha, äta frukost och ge Robin gröt innan vi åker.



TJING! ♥

,,bvc bvvcvccb,

Fortfarande feber. Igår var tempen som högt uppe i 38.9, tog 2 alvedon och den sjönk till 37.5, men nu imorse när jag kollade låg den på 38.3. Inte konstigt att jag mår som en påse skit. Låg i soffan och sov hela dagen igår, så P tog hand om en gnällig Robin. Men det är ju inte så konstigt iofs att han gnäller, kan ju inte vara så skönt att få tänder.
Han vaknade strax efter att jag gick och la mig i sängen så han fick mat och sen vaknade han igen när P gick och la sig, fick mat igen men jag hade knappt kommit tillbaka till vår säng innan han vaknade till och stortjöt! Fick han att lugna ner sig av att smeka honom över håret, men han somnade inte om och eftersom jag inte mådde bra alls och inte orkade springa fram och tillbaka så fick han ligga mellan mig och P inatt, men det tog ett litet tag innan han somnade ändå. Sen har han inte sovit bra, vaknade stup i kvarten HELA natten. P vaknar ju inte av Robins gnäll/skrik heller, så det var jag som fick lugna ner honom. Tur att jag sov ganska mycket under dagen så jag inte är helt slut idag.

Förresten är det Robin som har skrivit rubriken idag:)


TJING! ♥

Sjuk propp?

Usch, jag tror att jag börjar bli sjuk. Det började imorse, hade så jäkla ont i vänster tutte(underdelen), det har jag fortfarande också. Nu sitter jag och fryser, har ont i kroppen och jag är känslig i huden som alltid när jag får feber så jag kollade tempen och den låg på 37.5 grader, så liiiiite liiiiite feber var det, jag har ju strax under 37 grader när jag är frisk.
Robin ligger och sover nu, ca 1 timme tidigare än han brukar, men han var så gnällig och INGET hjälpte så jag gav han tutten och han somnade på engång. Han var nog trött och så är det väl tanden som spökar. Tur att P kommer hem snart så han kan ta Robin om jag blir sämre.

Nyss bytte jag min första propp förresten. Det var helt svart när jag kom tillbaka efter jag lagt fisen så jag ringde P och han förklarade hur man gjorde. Kände mig inte som den smartaste människan på jorden, men jag fick det gjort iaf :)
Nu ska jag lägga mig under filten(som Tusse förresten ligger på) och hoppas på att prinsen sover ett tag till :)

TJING! ♥

Vem är vem?

 

  Vem är vem egentligen?

Robins första

Hej hej :)

Nu sitter jag själv här och lyssnar på hur det blåser. Shit, det är ju inte lite heller. Nästan storm...

Idag såg jag att Robins första tand är pågång, vanligast är väl att första tanden kommer i nedre tandraden, men nej, inte hos Robin heller. Den är uppe :) Man ska ju inte vara som alla andra. Får se när den bryter igenom, ser egentligen ut som en blåsa just nu.

Så, Robins första julafton igår. Det gick bara bra, men som vanligt så tyckte han att pappret och snörerna var det roligaste. Billig i drift iaf ;D

 
 
 
(HAHA syns det att han tyckte det var jobbigt att öppna alla klapparna?)
Klicka på bilderna för att få dom större.

Idag prov åkte Robin sin pulka som han fick av oss, bara här i trädgården, men jag tror inte att han skulle uppskatta att åka 100km/h neråt i någon backe det här året ;D Men han satt där iaf och kikade, då och då stack han ner overall ärmen ner i snön HAHA Han verkade ju inte avsky det iaf... Ska ut imorgon igen när P kommit hem. Sen kommer hans bror med familj hit, vet inte hur många dagar dom ska stanna, men det är iaf här dom ska bo. P rensade ur gästrummet där vi haft alla arbetsgrejer, vi tror inte att dom vill sova nere i källaren där det är ca 18,19 grader när dom är vana med 25,26 grader hemma... Det blir ju iaf trevligt för P att få lite sällskap på kvällen eftersom jag brukar gå och lägga mig några timmar innan honom.

Igår fick jag förresten gamla kort på mig från när jag var bebis och fram till jag var 10 år kanske som pappa fixat från diabilder till skiva. Det syns att jag är Robins mamma iaf kan jag ju säga, alla i P´s släkt säger att Robin är så lik P när han var liten, men han var riktigt lik mig också. Betyder det att jag och P var lika varandra när vi var små? ;D Jag ska sätta in bilderna här i datorn så ska jag visa...

TJING! ♥

;D

P har åkt iväg för att jobba med sin systers kille så jag kommer antagligen att sitta mer här vid datorn ikväll. Så jag skriver mer då när Robin har lagt sig för natten. Ville bara säga att vi lever ;D


TJING! ♥

God Jul



God Jul ♥
Önskar Bea & Robin


vinn en klocka!




Mukis har en tävling där du kan vinna någon av dom här klockorna från smalslips.se

Tävla du med!


tävla


"Jag vill vinna något av dessa Elodie Detaljs paket, värda 257kr/st hos Tant Ulrika!"


Jag kände en knöl i ...

Anledningen till att jag var upp till lasarettet igår var att jag känt en knöl i ena bröstet. Jag vet att det kan bli mjölkknölar när man ammar så ville jag ändå kolla upp det, så man vet och inte behöver gå runt och fundera på det. Om det inte skulle vara något. Så kom jag in och jag fick visa vart jag hade känt knölen sen så mosade dom ihop först det högra bröstet, sen det vänstra och sen en ny vinkel på det högra och ännu en vinkel på det högra. Kan ju säga att det inte var speciellt skönt! Sen fick jag sätta mig ner för det var en läkare som skulle kolla med ultraljud också så att dom var säkra. Ev skulle han även ta prov på vad det nu var. Så kom jag in till läkaren och han frågade lite om hur mycket jag ammar(det syntes ganska tydligt att jag fortfarande ammar, ändå har jag minskat ner ammningen ganska mycket. Nu ammar jag bara på kvällen till nattning och på nätterna) och så fick jag visa igen vart jag hade känt knölen. Sen kände han både på höger och vänster bröst och inte var det svårt att hitta knölen, den kändes tydligt. Tillslut fick jag lägga mig ner och han skulle kolla med ultraljud, först vänster och sen höger. Ganska fort på höger sidan fick han syn på en såkallad mjölkblåsa som var bara några millimeter i diameter så det var ju inte något att uppmärksamma. Såna kan det ju bli när man ammar. Sen kom han till det stället där knölen var. Jag såg att det var en ganska stor mörk "fläck" där, men jag såg också att det såg ut som "mjölkblåsan" fast ganska mycket större. Det var även det det var, en mjölkblåsa, som låg så nära huden och var någon cm i diameter. Det var därför jag känt den, men dom är ju totalt ofarliga så han stack hål på den, så att jag inte skulle behöva gå runt och känna den. Så nu är den borta, efter ca 3-4 månader som jag gått runt och känt den. Skönt att det inte var något annat än en jäkla blåsa :) Nu behöver jag inte tänka på det något mer...


TJING! ♥

Dajmtryfflar

Hej!

Sitter här och kollar på Nu är det jul igen 2 och passar på att skriva lite här. Imorgon bitti kommer jag INTE ha tid att skriva något alls då jag ska upp till lasarettet till 9:20...

Vet inte riktigt vad det är med Robin på kvällen/nätterna. Igår när vi skulle gå och lägga oss så vaknade han till och ville verkligen INTE somna om, klockan blev efter 23 när jag inte orkade försöka få honom att somna utan minsta lilla resultat så la jag honom mellan mig och P. Då somnade han PÅ EN GÅNG. Sen sov han till efter 3 innan han ville ha mat och sen igen vid 6 för mat igen. Sover ju inte alls bra när han sover i samma säng, så jag hoppas inte att det kommer bli så varje natt! På stan idag var han riktigt snäll, jag bar honom lite men sen la jag ner honom i vagnen och efter lite lite gnäll så somnade han och han sov tills vi kom hem. Köpte ett par julgardiner på Jysk(det är ju REA på alla julgrejer där), 4 stycken för 200:- och en tomteluva till barn för 7 :-. Sen hade jag kvar lite pengar på ett presentkort så jag betalade bara 160:- någonting. Inte dåligt ;D
Vi åt även mat på Kina restaurangen idag, fick hjälp upp med vagnen av 2 snälla killar. Tack tack
Robin åt pasta med broccoli(HIPP), idag åt han upp en halv stor burk av maten, så det börjar bli mer och mer. Bra är väl det?

 bild lånat härifrån 
Tänkte att jag skulle baka såna här dajmtryfflar. Dom ser ju farligt goda ut ;)

Skulle diskat nu ikväll också, men jag ORKAR verkligen inte. Är helt slut i kroppen och ändå har jag inte gjort så mycket idag. Weird...

Nää, nu ska jag strax borsta gaddarna och fixa mig för natten för jag är riktigt trött. Skulle kunnat gå och lägga mig efter maten idag, men lite "egentid" vill man ju ha också.


TJING! ♥


Skriver mer...

Ska snart ner på stan och möta mamma och Nathalie. Jag ska kolla efter gardiner till v. rummet. Så jag har inte tid att skriva så mycket mer. Skriver senare under dagen om jag har tid :)


TJING!

inte mycket! Eller?

Jag har egentligen inte allt för mycket att berätta idag. Igår hände inte speciellt mycket, tror inte ens vi var utanför dörren. Men så fixade jag ju lite mer här hemma iaf: Bäddade rent i både vår och Robins säng, tvättade, hände upp tvätten, diskade och plockade undan skor som jag inte kommer använda på ett tag och självklart tog jag hand om Robin som inte alls vill vara utan mamma(det bästa,enligt Robin, hade varit om han kunde vara i min famn hela dagen, även medans han ska äta och sova). Lite jobbigt, men det kanske bara är en liten fas? Han verkligen sträcker sig efter mig, visst är det mysigt att han VILL vara hos mig, men inte så praktiskt när man måste göra andra grejer också.

Igår hade P upp fönsterbrädorna i v. rummet så nu är det bara gardiner kvar, sen är det perfa ;)

Vi har massor av besök här på kvällarna/nätterna. Det syns på snön att det är harar och rådjur här som äter på buskarna och letar efter äpplen. Rådjuren tar sparkar bort snö och så lägger dom sig där, så vi har fina "hål" i snön.



Nää, nu vill Robin upp i famnen igen(han sitter och drar i morgonrocken, lite som att han vill säga: ta upp mig då!)

TJING! ♥

OOOoops :)

Godmorgon!

Det blev visst inget inlägg igår. Satt och läste lite bloggar och så tänkte jag att jag skulle skriva lite sen när Robin skulle sova vid 10:30. Men då hade P kommit hem och jag skulle äta frukost så jag glömde totalt bort det.

Lika kallt idag som det var igår -16 grader så jag har invigt min "nya" vinterjacka som jag köpte på Ullared när jag och mamma var där för 2 år sen. Förra året hade jag ju ganska stor mage och hade säkert inte fått plats i den. Men nu så ;)

Iförrgår när jag fick Robin att somna i sin säng själv så sov han inte 1, inte 2 utan 3 timmar! Jag var in och kollade till honom flera gånger, man blir ju lite orolig när han sover så länge!
Inatt måste han haft mardrömmar för han vaknade och GALLSKREK när vi kollade på film och sen 1 gång när jag precis skulle gå och lägga mig. Sen när P skulle gå och lägga sig så väckte han mig och frågade vad Robin gjorde i vår säng HAHA Jag kommer inte ens ihåg att jag hämtat honom och lagt han där. Men från då till klockan var 5 så sov han riktigt bra där mellan oss, vid 5 vaknade jag till och gav han lite mat och sen somnade vi om till 6 när vi gick upp. Varannan natt har varit bra och varannan natt har varit riktigt jobbit nu ett tag, och jag antar att det här var en bra natt så jag fasar för inatt. Är så trött så jag vet inte riktigt vad jag gör längre(på nätterna).

Jag hade för mig att det var något mer jag skulle berätta, men det kommer jag inte ihåg just nu. Skriver om jag kommer på :)


TJING! ♥

VI SKA GIFTA OSS!

Inatt drömde jag att jag och P skulle gifta oss. Nere på stan. Jag hade ingen klänning, jag hade någon konstig tröja på mig och mina mamma-byxor på mig. Jag letade efter andra byxor(som att det inte varit bättre att leta efter en klänning), men hittade bara arbetsbyxor. Sen kom vi på att jag hade inga blommor att hålla och inte hade vi några ringar heller och P hittade jag inte ( Vilket perfekt bröllop?!). Tydligen var cermonin inte alls bra för den hoppade drömmen över och det nästa jag kommer ihåg var att det var bröllopsnatten och jag låg och sov för jag var så trött HAHA!
Både bröllopet och bröllopsnatten var perfekt ;D
Konstig dröm...

TJING! ♥

Jag lyckades!

Idag lyckades jag! Jag fick Robin att somna i sin egna säng utan att först söva honom i vagnen... Helt otroligt! Me so happy ;D

Konstigt!

Godmorgon!

Inatt var en bra natt för Robin iaf, nice ;) Han vaknade första gången runt 00:30,00:45 sen sov han ända till 5 innan han ville ha mat igen(hörde att han var vaken vid 3:15 också, men han gnällde inte alls så han fick ligga där och göra vad han nu gjorde och så somnade han om tillslut, fast det var nog jag som somnade först), sen vaknade han för dagen vid 6, men vi låg kvar och möööös lite till 6:45 :)

Det bara snöar och snöar, P har varit ute och skottat minst 6 gånger sen det började för någon dag sen och nu är det -8 grader, ändå snöar det nu också... Helt crazy!

Idag händer det nog inte så mycket. P´s mamma ska tydligen hit idag igen för att hjälpa till med julskinkan vi köpte(det var visst inte bara att griljera(?) den). Hon var här igår också och åt lite mat och diskade åt oss(som hon brukar göra när hon äter här), skönt för då slipper jag göra det IDAG iaf :)

Robin sover ju i sin egen säng nu när han sover på dagarna, men han KAN INTE somna där. Antingen somnar han vid bröstet eller så får jag söva honom i vagnen och lägga över honom till sängen(han vaknar till lite, men somnar snabbt om) och nu dom senaste gångerna så ligger han och ler åt mig när jag kommer in i rummet när han vaknat. Då blir man ju sååå glad =) Smälter man inte då, är man konstig! :)


Nu ska grabben få lite frukost!


TJING!

2 presentkort hos VerasHus!



"Jag deltar i utlottningen om TVÅ st presentkort från
VerasHus hos Tant Ulrika!"


Snö inspektion

Här kikar vi lite på snön, eller Robin vill ju hellre kolla på kameran...

Robin: Hmm vad är det där som mamma håller i handen?
Jag: Kallt kallt KALLT!!

 Han känner lite lite försiktigt, men snart börjar han gråta(säkert för kallt. Dumma mamma!)

Och JA, ni ser rätt: Jag har mössa på mig! Det har jag inte haft sen jag var barn och inte hade något val, tycker inte att jag passar i mössa, men det är rätt bra. Man behöver ju inte fixa frisyren ;D

Inatt var en riktigt jobbig natt, Robin vaknade första gången när jag precis somnat vid 22:30. Andra gången vid 01, jag provade att inte ge han mat utan att försöka söva honom ändå, men han var KLARVAKEN!  Så tillslut tröttnade jag och gav han tutten ändå, vid 20 över 2 vaknade han igen och ville inte somna om då la jag honom mellan mig och P och han låg där och pratade och hade sig. När klockan var runt 3:30 så tröttnade jag på det igen och tutten kom fram så han somnade till klockan 7 iaf(just det, jag bytte blöja på han där mitt i natten också om det var något sånt krånglade). Så det är röda trötta ögon på mig idag vill jag lova. Ev måste vi ut ändå idag och posta ett paket...

Nu→ gnällfisen och frukost(som jag förresten inte fick äta för grabben förrän han sov vid 10:30 igår)


TJING! ♥

första gången han ser snö!

Igår var jag till jobbet och skrev på alla papper. Så egentligen kan man ju säga nu att jag är arbetslös, fast jag är ju mammaledig och sen har jag lön dom sista 6 månaderna nästa år. Känns ganska bra, fast lite orolig är man ju att man inte kommer hitta något annat jobb eller att jag inte kommer på vad jag egentligen vill göra. Men jag har ju 1 år på mig =)

Var ut och skottade snö idag medans vi väntade på att P skulle komma hem, Robin satt i vagnen och kikade. Undrade säkert vad det var för konstigt som kom från himlen, sen när P kom hem tog vi upp honom och introducerade(?) snö för han. Bild på det visar jag imorgon bitti. Han började gråta lite, säkert för han inte var beredd att det skulle bli kallt när han tog på det. Nästa år kommer han nog ÄLSKA snön ;D


NU→ spel på king.com


TJING! ♥

*vink vink*

Godmorgon!

Det kanske blir en vit jul iår, ÄNTLIGEN! Det snöade igår och det snöar idag såhär ser det ut just nu:



mysigt mysigt! =)


Igår lärde sig Robin att vinka förresten! Vi satt vid matbordet och han skulle äta, då gjorde han något liknande och kollade riktigt intresserat på sin hand. Då vinkade jag till honom och sa hej hej. Han kollade riktigt fashinerat på min hand och tydligen såg det kul ut för han började skratta, och efter ett tag så vinkade han tillbaka. Provade sen igen när P var hemma men det var först när vi inte skulle visa honom som det gick. Jaja, det är som det är ;D

Fick veta en ganska tråkig grej igår. Jag tänker ganska mycket på det och tycker verkligen synd om personen(nej det handlar inte om mig, P eller Robin). Hoppas hoppas hoppas att det inte stämmer! Är det så så skickar jag massor av styrka till personen i fråga.



Nu ska jag ta upp lillfisen!


TJING!


Nyfiken i en strut


Så fort kameran kommer fram, är Robin där och är nyfiken ;)


HAHAHAHA jag tror jag dör!

Godmorgon!

Var upp till mamma och co igår igen, vilket jäkla rännande där uppe. Fick mat och självklart slank det ner lite mer ischoklad och knäck ;D Fick även med oss lite tomtegröt hem som vart över från i lördags, det kommer att bli min frukost idag. Bra, för jag har tröttnat rejält på att äta smörgåsar till frukost, det spelar ingen roll att jag inte äter samma bröd, brukar ju variera mig lite för att jag vet att jag kommer tröttna. Men dom senaste dagarna har det inte blivit mycket till frukost då jag bara har blivit irriterad av att alltid äta samma sak varje dag(kan bero på det jag skrev om i förra inlägget också)

Annars hände det inte mycket igår vill jag lova. Kollade på 2 filmer, det är väl egentligen det enda som är värt att ens nämna ;D

Har börjat läsa godnatt saga till Robin också(visst, han kanske inte förstår så mycket, men JAG tycker att det är lite mysigt). I lördags skulle jag läsa lite så vi satt i soffan(har inte så bra ljus i sovrummet) och P hade hockey på på tv:n. Då ser det ut såhär:

 (HAHA jag tror jag dör av skratt, han är ju så jäkla rolig)

Jag ser att han lutar sig mer och mer utåt för att kolla på tv:n istället, jag sätter upp honom igen men samma sak om och om igen ;D lillbus ♥



TJING! ♥

Du har INTE varit saknad!

Ja, något har kommit tillbaka efter ett bra tag och inte är det välkommet heller. Usch fy och blä för mens säger jag bara.

Ja, GOTT var det med gröt och skinkmacka igår. Några ischoklad och knäck åkte också ner i magen(hemmagjorda). Sen åkte vi en snabbis till P´s syster i borlänge för att hämta något som P behövde för att fixa klart fönsterna. Sen när Robin somnat för natten kollade vi på film, Terminator Salvation blev det. P såg ju den på bio och tydligen tyckte han att den var så pass  bra att han ville köpa den också. Ingen Bea-film var det kan jag ju säga, men den gick att se på iaf, fast det var nästan så jag somnade där ett tag ;D

Mamma pratade om att vi fick komma upp dit idag med för att äta lite mer gröt(brukar alltid bli massor över). Får se hur vi gör =)


                                 (lilla snutttis♥)



TJING! ♥

HIPP

Godmorgon =)

Igår var jag och Robin ensamma hemma. P var på hockey i Leksand med några jobbarkompisar, ingen bra match tydligen då han satt och sms:ade med mig ;D Sen kom han hem ganska sent så jag hade redan somnat när han kom hem, får se när han vaknar idag... Idag ska vi upp till mamma och co på grötkväll, men vi ska dit runt 12 kanske så kväll är det ju inte. Vi är helst hemma när Robin ska sova sin stund vid 14:30, eller, det spelar ingen roll om vi är hemma, men det kommer vara proppfullt med folk som skrålar, dvs att det kommer vara svårt för honom att somna.

Vi har hittat mat favoriter till Robin iaf.  Köpte 3 burkar härromdagen, vi har provat 2 av dom och han smaskade och hade sig, och åt mer än han brukar. Han är lite kräsen tydligen, det ska vara ekologiskt ;) Nu vet vi det iaf =)


Nu ska jag gosa lite med grabben, han sitter här i soffan bredvid mig. På tal om det förresten, jag läste en godnatt saga för Robin igår, han satt och kollade på bilderna, tror han var alldeles fashinerad HEHE mysgrabben♥


TJING!

Vacker utan spackel



Brukar sitta och sjunga på den här låten. Älskade den när jag var mindre och med hjälp av det här klippet kan jag ju lära mig HELA texten ;D

Kategori: Huset

 (dom nya fönsterna och dörren)

 ( stjärnan jag skrev om tidigare, vi köpte 2)

Det är bara lister och smygare som ska upp, ja självklart ska fönster brädor också upp. När, vet jag inte ;)

Är han en hon?

Godmorgon =)

Robin var ett totalt charmtroll igår. Han flörtade med ALLA som kom i hans väg ;) När vi satt och väntade på mamma på lasarettet så total charmade han en annan mamma som satt bredvid oss, fast hennes dotter var hemma. Iaf så var han SÅ go´och glad hela dagen, sprutan till trots. Härliga barn ;D
Självklart så började han gråta när hon stack honom, men det gick fort över, som tur var. Men det var lite konstigt att han fick ett rosa Hello Kitty plåster, tycker jag(hon kanske trodde att han var en flicka?). Visst, det spelar inte så stor roll, men eftersom det fanns plåster med Cars tänkte jag att han kanske skulle få ett sånt, men nope... Robin kan ju iofs inte bry sig mindre, men ändå :)



Inge feber har det blivit över natten heller, bra det! :) Får hoppas att det håller sig borta också...



TJING! ♥


Presentkort på 300:- !




"Jag vill vinna ett presentkort värt 300kr från från MyFirstRoom hos Tant Ulrika"


snabbis snabbis

Det blir bara ett snabbt litet inlägg idag. Jag ska fixa ordning mig själv och sen Robin och efter det bär det av mot BVC och vaccination av lillen. Men han är ju inte så liten längre. Han blir ju hela 7 månader idag! Helt otroligt =)

Inatt vaknade han vid 1 och 5 för mat och så vaknade vi igen vid 7 för uppstigning. Helt OK natt tycker jag =)

Efter BVC ska vi träffa mamma på stan lite, hon ska till lasarettet och ville ha lite sällskap innan hon hade tid där, får se hur Robin kommer att må. Men det brukar väl inte vara förrän mot kvällen som det märks OM det kommer att märkas något?


Frukost och fixningstime ;)


TJING! ♥

pyntat?

Godmorgon =)


Var till Borlänge igår, till P's syster med familj. Jäklar va dom julpyntat! I trädgården är det riktigt många lampor, det ser nästan ut som i USA. Inne är det också väldigt mycket pynt, och när vi kom in så spelades det jul låtar =D Skönt att alla är olika. Tur att jag och P är överens om att inte ha så mycket plotter i huset. Båda växte upp med mycket plotter så det är nog därför vi är så anti =D Hur mycket pyntar du? 
Idag kommer dom iaf hit. P skulle få hjälp med något så om det är OK väder så blir det promenad för mig och hans syster och barnen...

Inatt har Robin vaknat lite oftare än dom senaste nätterna, men han har bara ätit 2 gånger( 00:30 & vid 4?, kommer inte ihåg exakt vilken tid) och så vaknade vi 7:30...

Nää, nu är jag så hungrig så jag lär väl äta antar jag ;)



TJING! ♥

tävla tävla tävla =)



Här trycker du om du också vill tävla. Här är sidan till alla coola barnkläder =) 

Jag är i vecka 20... igen



Jag är i vecka 20...


Hehe nääädå, men jag hittade den här bilden som jag tog för ganska precis 1 år sen och DÅ var jag i vecka 20. Känns som jag nyss var där med magen i vädret ;D och nu är Robin snart 7 månader...


TJING! ♥

Den är tillbaka =)

Godmorgon!

Inatt var den tillbaka, rådjuret. Den har inte varit här sen snön kom, men nu är snön borta och rådjuret är tillbaka =)

Robin har blivit ganska bra på att sova på natten nu. Natten till igår vaknade han 3 och 6 för mat och så gick vi upp 7:15. Inatt vaknade han 12 och 4 och vi gick upp 6:30. Tidigare vaknade han ju minst 3 gånger! Skönt, bara hoppas på att det håller sig såhär =) Men igår var vi och handlade när han brukar sova (14:30), han somnade i bilen ca 5 min och sen när jag skulle lägga över honom i sängen så vaknade han(självklart) och ville INTE sova, dvs att han sov 5 min från 12:07 till 19:00. Men så somnade han vid bröstet när jag skulle natta honom också, inte så konstigt...

Han har även blivit en hejjare på att sitta själv. Igår satt han på gymmet, alldeles själv(jag satt bakom) i ca 5 min utan att han ramlade ner. Tror även att han tycker att det är roligare att sitta än att ligga ner nu för tiden. Kan ju vara för att det är lite "nytt".

Inatt drömde jag en riktigt ledsam dröm, det handlade om Robin men jag tänker inte säga vad som hände. Det kan ni säkert förstå, jag vill bara inte skriva det. Det var säkert för jag kollade på Våra Bästa År igår och där har ena sonen till en familj .... Men jag trodde att jag skulle gå sönder, var så jäkla ledsen(SÅKLART). Men nu ska jag inte tänka på den drömmen nå mer. Blir ju bara ledsen då...

Det har tagit ett bra tag att skriva detta då lillgrabben bara vill att man ska ta handen vid hans mun och göra som indianerna, han älskar tydligen det ljudet när han bara säger aaaaaaaaaaa, och det låter ju lite roligare när man rör handen fram och tillbaka =)


Nu → frukost


TJING! ♥

Stämmer det?

 
Siffran Fyra:
Det måste vara skönt att ha båda fötterna på jorden. Du är en världsvan person med mycket erfarenhet i bagaget. Du är också praktisk och balanserad. När det gäller ditt arbete är du beredd att kämpa för att nå ditt mål. Tar du dig an något så slutför du det också. Får du många uppdrag på arbetet kan det bero på just detta, de andra litar på dig och de vet att du är kapabel till mycket.

Trots ditt aktiva arbetsliv har du svårt att få riktiga vänner. Ibland känner du en slags otrygghet som kan ha att göra med något obehagligt du har upplevt.

Detta får dig att leta efter en trygg person vid valet av partner. För denne/denna är du beredd att öppna ditt innersta. Det är kanske din älskade som kommer att få dig mer mottaglig för nya vänner.

Ditt liv regeras av Uranus och dina färger är blått och grått.



Jag vet inte om det här stämmer. Kanske. Kolla här för att se vilket nummer DU är =)

Personlig Almanacka

Familjen Korb & personlig almanacka har en tävling där man kan vinna en almanacka. Skulle vara perfekt då min gamla tar slut snart =)


TÄVLA =)




Jag är med och tävlar om ett 3-i-rad spel från www.blaelefant.se . Tävlingen finns hos www.ninninusens.blogg.se !


Nya rutiner

Vi klippte Robin och gjorde fotavtryck på honom när vi var uppe hos mamma härromdagen, men klippningen gick väl inte super bra, luggen gick INTE att klippa då han höll på att röra på huvudet HELA tiden. Men igår när vi var till P's mamma så klippte hon luggen, först ena halvan och sen när hon klippte andra halvan blev det ganska mycket kortare så hon fick ju lov att klippa om den första halvan. Nu har Robin riktigt kort lugg, nästan så han ser ut att ha pottfrisyr HAHA (har inget batteri i kameran, annars hade jag kunnat visa). Riktigt konstigt att se honom med kort hår ;D

Inatt sov han riktigt bra! Han vaknade för mat först vid 2 och sen igen runt 6, då la jag honom mellan oss och så sov vi vidare till 7:30 Härligt! Han har ju nya sovrutiner nu förresten. Han sover vid 10:30 och 14:30 på dagarna och så lägger vi ju honom vid 19. Visst blir han trött tidigare ibland, men det funkar ändå rätt bra att hålla honom vaken till dom tiderna =)

Idag kommer Robins farfar hit, han har ju inte träffat Robin än och han är snart 7 månader! Han bor visserligen i Mora, men så långt bort är det inte... Tydligen var det palten som avgjorde att han skulle komma hit...


Nu ska jag ta upp grabben och gosa lite ;)


TJING! ♥

Gladiator-skräckis?

Hej!

Idag har vi flängt runt. Först åkte vi till Bergnils och köpte 2 julstjärnor(visar bild sen) sen åkte vi upp till Puttbo för att hämta vagnen som blev kvar där igår för att den inte fick plats i bilen. Sen till Ica maxi och sist till P's mamma, hon skulle göra PALT åt oss idag =D

Vi var ju till mamma igår för dom skulle sätta in fönsterna och som jag skrev förrut ville vi inte vara i sovrummet tills dom var klara. När jag hade klivit av sista bussen så ringde jag upp mamma för att kolla om hon skulle komma och möta mig, men tydligen låg hon och sov då HAHA Men hon vaknade visst av att jag ringde så hon hann möta upp mig innan jag kom fram. Men backen jag fick gå i, var inte att leka med. USCH, inte blev det bättre av att det snöade massor heller... Idag är det mesta borta.

Kollade på film igår kväll också. Paranormal Activity blev det, jag är inte mycket för skräckisar för jag skrämmer bara upp mig själv efteråt, inte var det annorlunda igår. Men den var riktigt läskig imellanåt, det ska ju skräckisar vara. P är och letar efter en annan skräckis nere i källaren nu, men nu kom han upp med Gladiator istället=) Bra, jag klagar inte HEHE

Nu är det chips och dipp tajm =)


TJING! ♥

HEHEhehe

Ja, nu är det ju vardag. Vad gör P tror ni? HEHE fast inte så konstigt men tanke på att han började klockan 2 inatt och han har inte sovit något under dagen. Det blir iaf en liten buss tur till mamma imorgon. Först blir det bussen härifrån sen buss från stan uppåt Puttbo, men eftersom bussen dit inte går förrän efter 2? så blir det en promenad också. Det blir en liten utflykt för mig och Robin. Trevligt trevligt =)
Känner att jag börjar bli lite trött nu och klockan är bara halv 10? Börjar jag bli pensionär? Nää jag är bara småbarns mamma... ;)

DC ringde idag igen och berättade att dom haft möte med facket och nu är det fixat, det ända som återstår är att skriva på lite papper, men det gör jag såååå gärna så =D

Nu ikväll gjorde jag potatisgratäng för 2 gången. Första gången var för många år sen, men det var inte alls gott då, säkert därför det inte blivit av förrän nu. Men idag lyckades jag! Weeeeeiiiii

Nää nu blir det lite slapp i soffan under filten innan sängen ropar efter mig(mer än nu vill säga ;D)


TJING!

Med russin

Igår gick vi för att möta P när han slutade jobbet, men vi var lite tidiga så vi gick fram och tillbaka på en grusstig för att Robin skulle fortsätta sova =) Det blev iaf ca 1 timmes promenad(samma väg som jag gick härromdagen), riktigt skönt att bara ut och gå och lyssna på musik. Invigde även mössan igår, tycker inte att jag passar i mössa men jag tyckte att det var lite kallt ute ( -8 grader) så den fick på. Köpte den förra året, men då använde jag den inte, som sagt tycker ju inte att jag passar i det, men är det kallt så är det.

Köpte en ljusslinga igår också, så nu sitter den på baksidan. Blev riktigt bra! Det är ju så mörkt på baksidan annars, så bra att man kan se något där nu. Plus att man vill ha det lite juligt ute också =)

Fick en till känsla för någon dag sen. Min syster som bor i USA ska ju ha barn ( BF 25 Dec), men jag tror INTE att det kommer dröja alltför länge innan bebisen kommer. Hon trodde tydligen på den 14 själv, men jag tror nog att den kommer ännu tidigare =) Återstår att se...

Nu är det bestämmt att dom kommer och sätter in fönstrena på fredag, men vad sjutton ska jag och Robin göra under tiden? Dom visste inte ens om dom skulle bli klara på fredag! Inte så kul att sitta inne i sovrummen x antal timmar. Kanske åker vi upp till mamma och dom om Nathalie är frisk då... Känner inte riktigt för en 4-5 timmars promenad heller ;D


Nu ska jag ta lite julvört( MED russin). Gott gotti gott gott =)



TJING! ♥

Det känns bra...

God morgon God morgon!

DC:n ringde igår faktiskt. Han sa att det blev godkänt! Men han skulle ringa med mer info på fredag(möte med facket igen på torsdag) och så måste vi skriva på lite papper. Känns faktiskt RIKTIGT bra att jag vet att jag inte kommer att jobba där längre och att jag kan vara hemma 1 år till om jag skulle vilja det =D
Vi väntar nu på att fönstrena ska fixas så det inte blåser in här hemma och så kommer det någon på torsdag för att sätta upp parabolen. Vi har precis bytt tv leverantör från Boxer till Canal Digital, för mig var det inte SÅ viktigt, men P vill (konstigt nog) ha sport att kolla på och Boxer hade inte det han ville ha. Vi får betala ca 80 kronor mer i månaden, men då får vi ganska många mer kanaler(kommer inte ihåg exakt hur många, lyssnade visst inte så noga HAHAHAHA)

Det blev en liten promenad igår på ca 1 timme, riktigt skönt att komma ut och inte var det för kallt heller. Det som var lite trist var att det var så mörkt, dum som jag var passade jag inte på under dagen när det tillochmed var SOL ute, nää jag väntade ända till klockan 16:00. Robin sov iaf nästan hela tiden, fick väcka honom när vi kom hem så han skulle somna vid läggdax...

Nu ska jag ta att fixa ordning lite varm obóy, så jag blir lite varm i kroppen =) Det skadar ju inte att det är gott också ;D

TJING TJING! ♥


Inatt igen

Japp, rådjuret låg där på samma plats inatt igen och den här gången fick P också se den. Hur vet man om det är en hona eller hane?
Jag har också kommit på att det inte är en bra idé att amma Robin samma tid som P går upp, för Robin vaknar ju till av alarmet och sen tar det ett tag innan han somnar om, jag passade på att byta blöja på honom för att kolla om han skulle sova lite längre. Men tji fick jag. Inte sov han längre heller, iofs var blöjan ganska väl fylld ändå så det är ju förståligt...

Jaha, jag pratade med DC:n igår iaf. Han trodde att det skulle gå, det jag ville. OK jag kanske ska berätta vad som hände på mötet i torsdags? Min affär som jag jobbar i ska stängas till sista Dec. och jag har jobbat där längst av alla i båda butikerna(ok det är jag och 1 till som funnits där sen länge tillbaka) så dom måste ju egentligen hitta ett annat jobb åt mig. Iaf började DC prata om mina dåliga axlar som jag hat problem med och så tycker dom att jag jobbar "för segt". Men enligt dom så jobbar ingen i rätt tempo( tex var det en som fick höra : "Du får se till att gå fortare då"), va sjutton, ska man SPRINGA fram i butiken eller? Så han trodde inte att jag (mina axlar)skulle orka med tempot i den andra butiken, så istället vill dom ge den tjänsten till någon annan som dom tror fixar det. Mig vill dom ge lite pengar för att avstå från min plats på LAS listan. Men om jag skulle ta dom pengarna skulle min A-kassa påverkas, inte så bra alltså om jag inte skulle hitta något annat jobb. Men eftersom summan var min lön i 6 månader så frågade jag om jag kunde få pengarna utbetalda varje månad som lön istället för en klumpsumma, från det att jag skulle kommit tillbaka till jobbet och sen 6 månader framåt. Som sagt så trodde han inte att det skulle bli något problem, men han skulle höra av sig. När, vet jag inte.
Nu vet du iaf hur det står till med det...




TJING! ♥




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: