clementiner

Skit vad gott det är med clementiner, köpte på jobbet igår och har redan ätit 6-7 stycken... *mumma*

urinvägsinfektion

Visst lät det kul? Nope, men det har jag tydligen skaffat mig ändå... Så nu ska jag äta medicin i en vecka, och sen ska jag äta en annan medicin i några månader för att det om det blir bättre av det *hoppas*

Var ner på stan och shoppade lite igår, hittade en höst jacka( hm), och 2 cardigans på Gina. Sen blev det en ny dag kräm och sminkbort., nytt puder, hårspray och hår mousse.

Sen när jag följde med mamma hem så hade jag inget annat val än att hjälpa henne med slingor ( hoppas hon blev nöjd bara)

Nää, nu ska jag nog fixa lite grahamsgröt med sylt *smaskens*


tekoppar och örhängen







Här var 2 saker till jag fick i födelsedagspresent, örhängena kommer från min syster i varma soliga Florida & tekopparna kommer från min söta mamma =)

läkaren

Var till läkaren igår, dom hittade något som var lite förhöjt i urinen, så ev. måste jag börja äta medicin... igen... Så himla kul, verkligen!
Kom på varför jag har ont i ryggen också ( konstigt att jag inte haft ont förrut). Banankartongerna med bananer väger ju 18 kg, och chefen är den som har eltrucken som man kan höja upp i luften, så lilla jag måste lyfta upp 18 kg enda från golvet nästan. DVS inte bra för ryggen! Jag tycker att chefen borde vara snäll och ge mig eltrucken... Eller vad tycker du?

tvätt tvätt

Ska snart ner och kolla om det finns någon tvätt tid idag, dom rena trosorna börjar tryta nu... Oooops =D
Vaknade av att jag hade ont i ryggen idag, iofs blir det ju så när man jobbar på ett ställe där man måste lyfta tunga saker (oftast tänker man ju inte på att lyfta rätt heller)
Idag har vi inte bestämmt vad vi ska göra än. Men imorgon blir det bullbak hemma hos mamma *MMMMMmmmmmm*
Nää, nu ska det nog få bli lite frukost skulle jag tro =)

Ha en bra dag =D

weiiiiiii jag vann

Satt nyss och skrapade lotterna jag hämtade ut igår... Kan ni gissa? Jag vann 750 kronor på triss... Det är nog det mesta jag vunnit på lott någongång... Det var lite coolt faktiskt.
Gissa vad jag säkert kommer köpa för pengarna??

Skor skulle jag tro =)


ros

                                                      
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  

Det här fick jag när jag fyllde år ( fick även lotter som jag vann på, men har inte skrapat dom nya jag hämtat ut)

hål i väggen

Kollade på Hål i väggen igår kväll. Det var ju skit kul =D Skrattade hur mycket som helst... Såg du det inte? Kolla nästa söndag. Det kommer inte jag att missa iaf.





vad ska man skriva?

Ingen aning, men det var ett tag sen jag skrev här nu och tyckte det var dax...
Jobbade igår, men är så himla trött hela tiden. Känns som att jag inte fått sova ut på ett tag ( när jag vaknar på morgonen tänker jag på allt som måste göras och kan såklart inte somna om).
Idag ska vi till borlänge en sväng till maria, stefan och lilla elsa =)
Sen skulle vi tydligen bli bjudna på mat av hans mamma =) Weiiii

Nu är jag hungrig också, men han sover fortfarande och jag vill inte väcka honom idag med...
Whats a girl to do?

pyramid gång

 Såhär såg det ut när man skulle på in i pyramiden... Det var ca 1 meter till tak. Först gick man långt neråt, sen långt uppåt, tillslut kom man fram till platsen där "graven" hittades. Det var riktigt coolt! Det fanns en egyptier(?) där nere som berättade lite ( som den nordiska reseledaren redan berättat), sen när vi skulle gå tillbaka hela vägen stod han där och ville ha dricks... HAHA
Det enda ventilationen som fanns var ett litet hål i gravkammaren, så gissa om det var hett.....!

grattis till mig

Japp, idag fyller jag år.. * yippie* =)

Nu

Fick hämta hem Tusse igår iaf. Fick med en sån där fiiint strut som man sätter runt halsen så han inte ska slicka sig där dom sytt honom på magen. Vi satt den på honom igår, men det funkade inte så bra kan jag säga! Han slog i den hela tiden i väggarna och när han skulle gå över våra kuddar slog kan också i... Men vi kom på att han kommer ju inte kunna äta, gå på toa eller tvätta sig alls...! så vi tog bort den. Hoppas han inte har tvättat sig där bara. Han hade tydligen 2 stycken taggiga stenar i urinblåsan ( inte alls skönt) så han kissar lite blod fortfarande, men det ska bli bättre ( får vi hoppas iaf).


Imorgon ska jag och några flickor från gymnasie klassen träffas på stan och fika... Alltid lika trevligt, det blir ju inte att man träffas så ofta nu för tiden =(

Snart ska jag fixa kyckling nuggets med klyftpotatis*MMMMMMM*... Är så HIMLA HUNGRIG!


det gick bra

Dom ringde från djursjukhuset idag och sa att allt hade gått bra med Tusses operation...=)
Ska hämta honom imorgon, så får vi hoppas att han inte är allt för gnällig på oss. Han fräste åt mig när jag skulle säga hejdå åt honom innan Thomas körde vidare till djursjukhuset... Jag tror inte att han ville upp dit idag igen. Men bättre det än att springa på toa stup i kvarten.


Snart är det 2½ men. Då sitter vi bänkade framför tv:n =D Så himla kul serie

(efterätt i egypten...*mmmm*)


lokalpatriot

Puttbo Baseball Hood 



Fin tröja va?

kalas

Vi ska på kalas idag... Hela 2 stycken. Can you believe it? HAHA
Thomas fyller år idag och så är ju min ena syster med familj uppe nu och barnen fyller år... Så det blir tårta 2 gånger idag... *mmmmm*

Var till Apoteket idag och hämtade ut lite medicin till Tusse som han ska ha i 10 dagar ( 2 gånger om dagen), kan du gissa vad det kostade??? 444:- heeeelt otroligt!
Det går lite bättre med katterna nu iaf, Gubben fräser inte lika mycket nu som tur är...
Får se hur det blir när han opererats på måndag...


Ha en bra dag!


stackars Tusse

Vi har precis varit på djur sjukhuset och hämtat en av våra katter, Tusse. Vi hade börjat märka att han gick på toa hela tiden och pep väldigt mycket efteråt ( konstigt läte). Så jag ringde upp dit och dom sa åt oss att åka dit ( igår), hon kände lite på hans urinblåsa, men hon kände inte så mycket så dom röntgade honom och hittade en sten i blåsan!! Inte undra på att han pipit som fan när han varit på toa!!
Han fick stanna under natten för att kolla att det kom urin, så det inte var täppt (akut).
Dom ringde iaf idag och sa att det hade gått bra, han hade kissat men stenen är ju kvar så han ska opereras på måndag morgon...! Stackarn!!

När han kom hem, var han alldeles ner kissad ( inte konstigt att det luktade äckligt i bilen), nu håller Gubben på att morra och fräsa åt honom. Han känner nog inte igen doften på brorsan...

Tydligen tyckte läkaren att vi skulle få dom att tappa i vikt, ca 1 kg. Men sååååå stora är dom ju inte ( dom är bondkatter/norska skogskatter)....

?

Imorgon kommer en av mina söta systrar upp från Skåne, med familj.2 av barnen fyller år nu i September så det blir säkert kalas... igen.. =) Ska bli kul att träffa dom igen, det går ju ganska lång tid mellan gångerna.. =(

Vi har hittat ett hus också. Det är visning på onsdag ( då fyller min låsas pappa år) (dagen innan jag fyller år)( 2 dagar innan sara fyller år) Får hoppas att det ser lika bra ut som på bilderna =)

Det är så himla många i familjen och bland vänner som fyller år i Augusti och September, heeeeelt sjukt! Undrar vad folk har hållt på med runt jul *hahaha*

Idag fyller Kristina år! Grattis tjejen!

andra dagen...

Igår var första dagen efter semestern. Hade så himla ont i huvudet,  inte så himla kul. Men det är bättre idag iaf ( som tur är), hade det varit som igår hade jag tvekat att gå dit idag, men man får inte vara sjuk där ( det finns ingen som kan jobba åt en), så chefen brukar bli sur om man för en gångs skull är sjuk. Hur dumt är inte det? Helt sjukt att man ska få dåligt samvete om man skulle vara sjuk... ( brukar vara sjuk kanske 1 gång om året)

Så det är tur och skönt att det är bra idag =)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: