vecka 37

Såhär såg jag ut för ca 1 år sen. Helt otroligt! Saknar magen faktiskt, även fast jag ser sprick färdig ut :D Ändå hade jag nästan 4 veckor kvar!



TJING!

Det göööör inget!

Idag har vi varit en sväng till Borlänge. P och hans systers kille skulle kolla en grej till köket men det blev inget :( Bättre lycka nästa gång. Jag och M tog iaf en promenad med barnen, Robin somnade efter ett tag och efter honom somnade L, men E hon som säkert var tröttast, hon höll sig vaken. Vet inte riktigt hur länge vi gick, men det blev ett tag iag, skönt! Imorgon blir det också promenad för mig, blir att gå till Willys(apoteket) och hämta en sak och sen måste man ju köpa lite godis ifall det kommer några påsk kärringar, kommer det inga så gör det inget ;D

Idag somnade Robin så fort jag la ner honom i sängen, tror jag iaf. P ligger och sover i soffan ( inte så konstigt eftersom han började 3 inatt) och eftersom det inte finns något att se på tv sitter jag här istället. Åhh förresten, jag provade ge Robin en av Muksu vällingarna och han drack upp så gott som allt! Nice! Ska köpa samma "napp" som vi fick låna hos M och co så kanske han kan dricka välling här hemma också. Det känns iaf skönt att veta att vi inte behöver kasta bort något :)


Nu ska jag spela lite på king


TJING!

I' m in love

Dove VisibleCare fick jag ju prova från Buzzador, och jag föll verkligen för den. Jag använder en liten flaska när jag ska tvätta händerna och jag kan verkligen stå och smörja händerna hur länge som helst, den känns helt underbart! Jag är nästan alltid torr om mina händer, även på sommaren men nu sen jag provade Dove är jag inte torr längre, det är knappt så jag kan tro det! Jag rekomenderar verkligen





http://asiktskanonen.se/wp-content/uploads/2010/03/DoveVisibleCare.gif
TJING! ♥

Muksu

Igår kom paketet med vällingen och gröten jag vann förra veckan från ellamarie.blogg.se. Hur bra som helst! Förpackningarna var jättebra då dom är lätta att ha med sig(tetra förpackningar). Provade ena gröten åt Robin igår kväll och han åt, men inte allt. Iofs lassade jag upp mer än jag brukar ifall han ville ha mer. Jag prov smakade också gröten och den var faktiskt helt ok, alla andra gröter smakar b*js. Ska prova en välling någon dag hade jag tänkt, får se om det går ner

Orkade inte ta upp alla 24(var 25 igår) packet...


TJING!

Den osminkade sanningen:



Bjuder på den osminkade sanningen från imorse :D ( Robin tyckte det var något intressantare på tv)


TJING!

Det blev bra iaf :)

Nu har den förstoringen jag beställde från fuji kommit upp. Jag har även bytt ut ena kortet på Robin i den andra ramen så nu kan jag visa hur det ser ut :



Jag tycker att det blev riktigt bra iaf :)


TJING!

barnvakten från hell?



Ganska förbannad man blivit om det var ens eget barn! Man blir ju ARG bara man kollar på videon! Vilka jäkla människor det finns!

Det här:

PAPAJA  Kruka SUCCULENT  Krukväxt ORGEL  VRETEN Golvlampa
SARITA  Gardinpar LEDING  3-spot på skena PATRULL  Låd-/ skåpspärr TAG  Handtag TUPPLUR  Rullgardin


Här är det vi köpte på ikea i fredags. Den här sista bilden är en rullgardin till Robins rum, ett måste till sommaren. Bilderna är lånade från ikea



TJING!

fan

Det är ju så typiskt!
Vi skulle handla lite och sen åka hem till P's mamma och hämta gardiner som hon sytt upp åt oss( köpte på ikea i fredags), vi satt oss i bilen och åkte ut på vägen. Då stannar P, går ur bilen, runt till passagerar platsen. Sen kommer han och sätter sig och säger att det är bara att köra tillbaka bilen igen. Vi har fått punka! Inte en dålig en heller, hittade en SPIK i däcket... Så j*la typiskt!

tävling


"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort från O-rasa.se hos Tant Ulrika!"

hjälp mig!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


solstråle?

Godmorgon!

Mina ögonlock hänger i knävecken, så trött är jag idag. Robin vaknade 5.45 och ändå vaknade han flera gånger inatt. Hungrig är jag också, så det här var absolut ingen bra start på dagen.

Skriver mer sen om jag orkar...


TJING!

Får jag?

För någon dag sen kom jag på att jag skulle prova på att Robin skulle få äta lite efterätt, själv. Det gick väl sådär, inte lika mycket i munnen som på bordet, men jag tror att han tyckte det var roligt :) Låter bilderna tala för sig själv :)


TJING!

IKEA

Idag blir det en sväng till IKEA med P, Robin och mamma. Vi har redan kollat upp vad det är vi ska ha så det kommer nog att gå ganska fort iaf, eller iofs vet man ju aldrig :D

Nu ska jag fixa mig lite innan målarn kommer, kan ju inte springa runt i morgonrocken när han är här..


TJING!

Jag är faktiskt nöjdare nu!

Jag sitter här själv, både Robin och P ligger och sover. P var så trött så han hann inte ens med att säga godnatt till vår lilla skrutt... Då är man trött.

Imorse kom målaren som skulle tapetsera och måla taket, strax efter 7. När klockan var 9.15 gick vi ut på promenad till vårdcentralen, sen vidare till willys för lite handling och sen tillbaka hem. 11.25 var vi hemma igen så det blev lite motion idag med. När jag ställde mig på vågen hemma hos mamma så visade den samma vikt som innan graviditeten, så det känns ju skönt. Visst ändras ju kroppen, så kroppen ser ju inte lika ut även fast jag väger lika, ändå tycker jag mer om min kropp NU efter graviditet än innan. Förrut hakade jag upp mig på minsta lilla som jag inte tyckte om, men nu känner jag mig totalt nöjd med min kropp, fast den inte är perfekt. Det känns riktigt bra måste jag säga :)

Jag ska strax ta och lägga mig, det tar på krafterna att gå upp 5.30 på mornarna...


TJING!

Man vänjer sig aldrig!

Godmorgon!

Robin vaknade 5.30 idag med, tror inte att man någonsin vänjer sig vid att vakna så tidigt. Ska ta en promenad till vårdcentralen om 2 timmar så vi får hoppas på att lite friskluft gör mig lite piggare. Om det är någon som undrar så ska jag till v. centralen för cellprov och så måste jag skaffa preventivmedel för vi ska inte ha ett till barn än på ett tag( P vill ju inte ha nå fler barn alls har han sagt nyligen, men jag vill ha 1 barn till iaf. Får se vem som vinner :D ).

Väntar på att målaren ska komma, idag skulle han måla taket tror jag och imorgon ska han tapetsera, om tapeten kommit vill säga.

Nu ska jag ta och fixa lite frukost åt grabben här.


TJING!


Borta bra men hemma bäst?

Nu är vi äntligen hemma. Borta bra men hemma bäst! Robin ligger nu och sover i sin säng, men det var svårt att få honom att somna själv. Hemma hos mamma har jag legat bredvid honom tills han somnat, på dagen och till kvällen. Det är klart att han har vänjt sig vid det. Nu blir det alltså dax för avmammning ;D Fick han att somna i vår säng iaf, får se hur det går ikväll att somna själv i sin säng. Håller tummarna!

Skriver mer imorgon eller ikväll ( P hämtar en kompis till honom som ska hit och kolla på hockey)



TJING!

Jag vann!

Helt otroligt! Jag brukar vara in och läsa ellamarie.blogg.se och för någon dag sen såg jag att hon hade en tävling där man kunde vinna gröt och välling från Muksu. Tänkte att man kan ju iaf försöka vinna, har ju varit med i olika tävlingar men aldrig vunnit förrut, förrän nu! Det här förgyllde verkligen min dag :) Nu gör det inget att det snöar ute idag igen... :)



TJING! ♥

Lite badbilder

Älskade Robin tycker att det är så kul/skönt att bada/plaska vatten. Visar lite bilder sen i Fredags när det var bad tajmplask plask

       en glad nakenfis
      

       sötnosen






TJING! ♥

Utmaning:Ett gott skratt förlänger livet!

Jag tänkte att jag skulle bjuda lite på mig själv och köra en utmaning till ALLA som läser detta. Knäpp ett kort på din fulaste grimas och lägg in på din blogg(lämna ett inlägg så går jag in och kikar på din blogg) eller skicka till min mejl ( [email protected]) ett gott skratt förlänger livet, så varför inte? Här kommer iaf min grimas  HAHA


TJING! ♥


Före och efter bilder

Det här var innan jag färgade håret.


Och såhär blev resultatet                
frisyren var iofs inte fixad på det här sista kortet, men jag är väldigt nöjd med själva färgen. Vad tycker du?



TJING! ♥

slutkörd!

Jag känner mig helt slutkörd! Sen i måndags har jag knappt varit utan Robin i famnen. Han vill ju inte sitta ner och leka snällt, nope. Han vill ju bara gå, visst har P hjälpt när han varit här uppe men han får ju så ont i ryggen av att gå så som Robin vill. Ja, så jag känner mig riktigt sliten! Längtar efter gåstolen så man kan få lite avlastning...


TJING! ♥

vi lever!

Vi lever. Men jag får knappt använda datorn här så det blir bara ett litet inlägg :D

strax är det mat tajm...


TJING! ♥

shopping idag med?

Hej hej!

Nu har Robin somnat, han var så trött så han somnade nog så fort huvudet hamnade på kudden. Vi har tagit med hans egna kudde så han skulle ha något han känner igen iaf, och han verkar sova lika bra här som hemma. Tur det :)

Idag blir det shopping med mamma, P(er), K och K. Nathalie kanske skulle vara med också, om hon hinner klart med provet. Inte kul för mig och Robin att bara sitta här, så istället följer vi med. Det är faktiskt ganska kul att gå och kika i affärer( idag blir det nog C G, och där finns det ju massa leksaker att kolla på för Robin). Kanske att vi bakar en filmjölkslimpa här idag, jag kollade på receptet idag och det är verkligen hur lätt som helst! Det ska jag nog även prova hemma sen också. Annars händer det inte alltför mycket, vänta på att P ska komma upp hit och busa med lill skrutten...

Jag håller på att knäppa massor av kort på Robin med Nathalies system kamera, får se om det blir några bra kort. När blixten är på så blundar han ju på nästan alla kort, förståligt.

Nu blir det spela av :)


TJING! ♥

Shopping

Jag och Robin blir kvar här uppe hos mamma och dom tills på fredag iaf. Ev kanske tillochmed till mån/tis, tydligen hade det blivit mer jobb än dom räknat med. Panelen på utsidan skulle dom också behöva ta bort tydligen. Idag hade dom tagit bort fönster och dörr iaf, så det går ju frammåt. Tur det :)

Idag var jag ner på stan och träffade först Emma och Sara, sen när Sara skulle till jobbet så kom deras andra syster ner för att luncha med oss. Trevligt trevligt. Nu har jag snart träffat alla deras syskon HEHE Dom är så trevliga allihop, deras mamma och pappa har gjort ett bra jobb med uppfostran :)

Robin ligger och sover nu, han var jätte trött när vi kom tillbaka hit efter stan, nu har han sovit i 1 ½ timme. Jag köpte 2 pack pyjamas/playsuite till Robin, super söta. Perfekta att springa runt i i sommar, visar bild någon gång :)

Nu ville lille syster ha tillbaka datorn... Hon tyckte att jag var lite seg HAHA


TJING! ♥


orolig natt

Håller på att laga lite mat åt Robin just nu. Han ligger och sover, snart har han gjort det i 2 timmar. Iofs så är inte det så ovanligt nuför tiden. Den tidiga tiden han sover på dagen brukar ju bli 1½, 2 timmar,  då måste han ju vara trött också.
Natten har varit ganska orolig. Robin har legat och vänt och vridit sig och eftersom vi sovit i samma säng så har jag vaknat varje gång. Jag gick och la mig vid 22 igår, men jag kollade på klockan 23.06 och då hade jag inte somnat. Det blir ju helt konstigt när man sover på ett nytt ställe. Tur att Robin somnade iaf. Sen imorse gick vi ner och väckte moster Nathalie HAHA, tyvärr var hon nog halv vaken redan...
Vi får se om det blir en till natt för oss här uppe, beror på hur det går för fönster gubbarna. P skulle höra av sig sen.

Nu måste jag kolla till maten!


TJING! ♥

Han är inte så liten längre

Hej! Jag och Robin är hemma hos mamma och co eftersom dom är (har varit) och fixat med fönsterna idag. Men enligt P som är hemma så är dom inte alls klara, så dom kommer tillbaka imorgon. DVS att jag och Robin kommer att sova här inatt. Visst hade vi kunnat åka hem och sen komma tillbaka imorgon, men det kändes himla onödigt! P ska komma upp med "lite" grejer vi behöver. Robins gröt bland annat. Hoppas att dom blir klara imorgon iaf!

Var ju till BVC imorse, nu väger snuttisen 9036 och är 73 lång. Han är ju inte så liten längre... Men bvc tanten tyckte att vi skulle försöka ännu mer med att få honom att krypa " Det är ju lite tidigt med att börja gå" fick vi till svar. Visst, det kanske det är. Men vill han inte krypa så vill han inte.  Inget att göra åt...

Nu håller mamma och Robin på och busar, åhh så han skrattar :D min gullunge :)

Promenad idag med blev det ju. Först till BVC hemifrån(ca 30 min) och sen från bussen hem till mamma (40 min ca), men en riktigt jobbig backe! Sen kom P(er) och mötte oss för mamma är lite dålig(eller fejkar hon bara???) Det var trevligt, inte ofta(har nog aldrig hänt) att vi 3 (jag och Robin och P(er))varit ute och gått tillsammans.

Jag försökte nyss få honom att somna, men dom höll på att prova en snöslunga precis utanför fönstret, och han verkade inte alltför trött just då så det gick inte alls. Så han kommer nog bara sova 1 gång idag med. Bara han är på bra humör spelar det ingen roll för mig :)

Ikväll blir det Familjen Annorlunda med lite smörgås och te, mys mys =)



TJING! ♥

självklart!

Igår blev det också en promenad. P var faktiskt med, det har inte hänt många gånger på dom här 10 månaderna, 2-3 gånger kanske. Blev en sväng till hans mamma och sen när vi gick hem somnade Robin så vi tog en liten extra sväng så han skulle få sova lite extra. Skönt att få lite sol i ansiktet, men när vi kom hem var jag alldeles röd om låren så det var inte speciellt varmt. Värmen kommer väl förr eller senare :)

Kollade (självklart) på melodifestivalen igår, jag sa åt P att han gärna kunde spela på datorn :) Så jag hade fritt fram att kolla på vad jag ville :) Var lite nervös över att min favorit inte skulle vinna, men det gjorde hon! Yippie!! Höll lite också på Erik Saade, den låten fastnar väldigt lätt. Iofs kommer den säkert spelas på radion titt som tätt...

Idag ska jag ta och baka lite bröd igen, lyxa till det och äta nybakat såhär på söndagen :)
Annars händer det nog inte mycket idag, slappa lite kanske. Är så himla trött och har varit det dom senaste dagarna(kan ju bero på att Robin vaknat flera gånger varje natt och sen vaknar han INNAN klockan 6).







TJING!

filmjölkslimpa

Blev en liten promenad igår på runt 40 min kanske. Robin ville inte sova när vi försökte vid 15 så han somnade nästan direkt vi kom ut vid 17.40, inte alltför konstigt. Inatt har han haft flera mardrömmar, för han har vaknat skrikandes flera gånger. När jag hade varit upp 4 gånger tror jag så la jag honom i vår säng, då var klockan strax innan 4. Sen vaknade han inte skrikandes mer.

Inga planer för helgen vad jag vet. Men tiden kommer att gå fort ändå, det gör den jämt. Man får påminna sig själv om att njuta av nuet, medans man går hemma och får mysa och gosa med Robin hur mycket jag vill. Det står väl inte på förrän jag måste börja jobba, jag längtar inte... Synd att P inte tjänade miljoner, då hade jag varit hemma"fru", någon som vill ge oss några miljoner? Nähepp, synd!

Mamma hade bakat filmjölkslimpa och sist vi var där fick vi med oss en hem. Jag kom inte ihåg att jag ätit det tidigare, förrän jag åt det igår morse. Smaken gjorde att jag fick flashbacks från barndomen, så jag vet att jag ätit det förrut även om jag inte har något riktigt minne av det :) Gott var det iaf :)



TJING!

Han går igen...

Robin gick några steg igår också, från P till mig. Men jag hann inte räkna stegen. Sa också åt P att nästa gång måste vi filma det :)

Var in på fujidirekt.se igår och beställde lite kort, ett kort som var från när han var ca 1 timme gammal och en från första gången han badade hemma. Sen blev det en förstoring på ett kort från när systers man knäppte kort på oss i somras. Med portot skulle det gå på 59 kronor, helt OK!
Har ju satt upp en tavla med bilder på Robin(ett när han inte alls är gammal, ett när han är ½ år och sen ett kort från "nu"), fotavtryck och hår från första gången vi klippte honom. Förstoringen ska in i samma sorts ram, kommer nog bli hur bra som helst :)


Nu ska jag kolla till skrutten lite så han inte håller på med massa bus! Kom på att när han börjar gå på riktigt kommer jag nog inte kunna vara inne på datorn innan han sover. Kommer ju ha fullt upp med att busa med honom då :D



TJING! ♥

Utan ett ord



14-åriga Cynthia skriker åt sina föräldrar och slår igen dörren till sitt rum. När hon vaknar nästa morgon förväntar hon sig en konfrontation, men istället är huset tomt. Hennes mamma, pappa och storebror är borta.
25 år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett tv-program om olösta fall i ett sista försök att få veta vad som hände den där natten. Först händer ingenting. Sen ringer telefonen. En mansröst säger att hennes föräldrar förlåter henne. Cynthia är nära att bryta ihop. Är hennes familj vid liv? Cynthia börjar forska i försvinnandet, och trådarna leder till fruktansvärda hemligheter. Kanske hade det varit bättre att låta det förflutna vila?


Jag har precis läst klart den här boken. Jag tyckte att den var riktigt bra, jag var fast från början och ändå är jag inte speciellt förtjust i thrillers... Läste ut den på 2 dagar och det är inte det lättaste när man är småbarnsförälder vill jag lova. Men jag ville knappt lägga undan den :) Rekomenderas!


TJING! ♥

Huset!

Dom kom och mätte fönsterna och så igår och så bestämdes det att dom ska komma på måndag och fixa dom! Man kan ju inte klaga på att det inte händer något iaf, skönt att bollen hamnat i rullning. Eller säger man så? Ni fattar vad jag menar iaf? Tydligen kommer det massor av människor då på måndag. Först dom 2 som var här igår, sen han som "sålde" fönsterna, dom 2 som satte in fönsterna och så deras chef. Dom ville också att P skulle vara hemma, eftersom det var han som var hemma förra gången och såg hur dom gjort. Så efter BVC klockan 11 så åker jag och Robin upp till mamma.
Nu får vi hoppas på att det blir bra, jag menar, det kan ju knappast bli värre iaf...


TJING! ♥

Han går själv!

Robin tackar så mycket för gratulationerna han fick igår :) Men det blev inte BVC för oss igår, hon ringde runt 8.30 och bokade om tills på måndag. Så vi får vänta lite längre med att se hur tung och lång han blivit... Istället firade han med att gå 4-5 steg SJÄLV!
Det var meningen att vi bara skulle upp en sväng till mamma och co, men när vi hade varit där ett litet tag så sa mamma att det inte fanns några bullar kvar. Hmmm, undrar vad hon menade med det? HAHA Ja, iaf så slutade det med att vi både åt och bakade där... P var och gick med honom när jag stog och rullade köttbullar, P(er) satt på golvet i köket och pratade/busade med Robin när han kom dit gåendes och vips så tog han 4-5 steg från P till P(er). Tidigare under dagen hade han tagit 1 steg, men det var ju bara småpotatis om man jämför :) Min lilla STORA kille :D Tyvärr så hann vi ju inte med att filma, men nästa gång kanske vi har kameran redo. Förhoppningsvis :)


TJING! ♥

10 månader!

Idag blir älskade Robin hela 10 månader! Grattis lilla pluttis! Det firar vi med en sväng till BVC :)





TJING!

problem

Vi har haft lite problem med dom nya fönsterna. Precis när dom var nyinsatta tyckte P att dörren var sned, han sa det till dom killarna som var här och satt in men det tyckte inte dom. Men efter det har det bara blivit värre och värre. Vi har hört att det har knakat och knakat, men inte fattat varför, tills för 1-2 veckor sen. Taket har sjunkigt och fönsterkarmarna börjar ge vika. Alldeles i början när vi fått fönsterna ringde P till företaget och klagade, men fick till svar att det kan bli så med gamla hus. Jo tjena! Så han ringde igen igår och det gick iaf bättre den här gången, dom som satt in dom skulle komma och kolla. Tiden gick och tillslut kom det en bil. Men det var inte dom som var här förrut, det var två nya. Men det spelar ju inte roll för oss, bara kom kan fixa det. Dom kom iaf och kollade och höll ju med om att det INTE ska se ut så, det enda lösningen enligt honom var att ta ut fönsterna igen och ta ut en del av väggen för att det ska bli stabilare. Det är ju bara det att den tapeten vi har där köpte vi på rea och antagligen inte finns längre(vi har den tapeten i hall, v. rum och kontor så det skulle ju se hel konstigt ut med en annan bara där)... Dom som hade varit här och satt i fönsterna jobbade tydligen inte kvar då det hade hänt något liknande i ornäs, men där hade taket höjt sig på den andra sidan så det hade blivit som en "gunga". Tur att det inte gått så långt här. Får se när dom tänkt fixa det här då. Så fort som möjligt hoppas jag!


TJING!

kakhjärtan!



Jag är med och tävlar hos
Annika om en påse kakhjärtan med chokladinnehåll !
Var med du också!
tävlingen avslutas den 21/3 kl 18.00

tävling!

"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från Busfröt hos Tant Ulrika!"

Han äter helt själv!

Robin har nu lärt sig att klappa händerna, det ser så gulligt ut när han sitter där och klappar :)
Stänga dörrar är något han också gör väldigt ofta, men nu har han börjat att gråta när dom väl är stängda. Hmmm, känner han sig instängd?
Han har blivit en riktigt virvelvind i sängen också, från mage till rygg och tillbaka igen, tillslut ligger han diagonalt över sängen(så gott det går) och då börjar han gnälla tills vi lagt han "rätt". Sen börjar han om, tills han somnar :D
Har också märkt att det inte spelar någon roll NÄR han somnar på kvällen, för han vaknar mellan 5 och 6 iaf. Så ja, jag är rejält trött om dagarna. Igår låg jag och sov i soffan vid 21.00.
Robin fick plättar igår och dom äter han helt själv!! Jag ger han en plätt och så sitter han och river den i mindre bitar och så stoppar han in bitarna i munnen sen, visst det kladdas och försvinner ner plättar på golvet. Men är man snart 10 månader så är man. Det är klart det ska kladdas lite, det går ju att tvätta sig sen :)



TJING! ♥

om och om igen

Godmorgon!

Igår sov Robin strax över 2 timmar igen, den tidigare tiden han sover. Då ville är det inte ens någon idé att försöka få han att somna vid 14.30. När klockan var 15.30 skulle jag försöka, men nej, han ville inte sova då heller(fast vi såg att han var trött). Då passade jag på att sänka hans säng istället, har tänkt det LÄNGE nu men det har inte blivit av. Men det kan ju vara bra att ha det gjort innan han försöker resa sig i sängen. Sen vid 16.20 somnade han iaf, han hade 1 napp i munnen och den andra i ena handen. Han spottade ur nappen i munnen och satt i den andra och så höll han på ett x antal gånger innan han somnade.


Nu verkar det som att lillskiten är hungig så jag ska ta och fixa lite frukost....



TJING! ♥

lott eller bingo?

Hej hej!

Passar på att skriva lite nu medan Robin sover. Vasaloppet är självklart på i bakrunden :) Kanske inte jätte spännande eftersom det är 3 st i täten just nu, iofs är det ett tag kvar... Jag hoppas på att det blir en svensk som vinner iaf.
Robin somnade DIREKT när jag la ner honom i sängen, han var trött när klockan var 8.20 så han fick somna lite tidigare än vanligt, 10.00 blev det. Får se hur länge han sover. Igår fick jag lov att väcka honom när han sovit 2 timmar för att hinna till Borlänge för att fixa naglarna.
Väldigt nöjd med resultatet är jag, lite tråkigt att jag vet att det snart kommer börja "flagna". 60 kronor betalade jag, jag valde den franska manikyren då jag tycker att det är så fint och 60 kronor var längesen jag la på mig själv! Det var längesen jag köpte något åt mig själv, det skulle vara kul att få åka ner på stan och shoppa gärnet. Men ekonomin håller inte med ;) Man kan ju alltid drömma att man skulle skrapa fram massa pengar på en tialott eller något. Ja, drömma kan man iaf:) Skulle man spela på bingolotto kan man ju vinna så också. För längesen vann jag faktiskt hela 500 kronor på en bingolott. Kommer ihåg hur glad jag blev(var väl 15-16 år), men jag vet inte om JAG fick pengarna eller om mamma fick dom(det var nog hon som köpte den). Ja, det var ett litet minne:)



TJING! ♥

mellanlandning

Godmorgon :)


Idag ska jag till borlänge och fixa naglarna(manikyr, ev med fransk polering). När P höll på att plocka undan här hemma igår så såg han det presentkortet jag fått och när han kollade lite närmare såg han att den gick ut på måndag... Så jag rinde och kollade tid igår, ska bli kul/skönt faktiskt.

Blev en till promenad igår, först till Maria sen vidare till volvo för att hämta ut paketet och sen en liten extra sväng innan vi promenarade hitåt. Riktigt skönt, även fast det var en backe som var ganska jobbig...

Robin har fått prova dom 2 olika NaturNes nu iaf och dom verkade gå hem båda två, men det var den äpple&banan som verkade godast. Den försvann ner i hans mage på en gång :)

Ringde även till syster i USA som fyllde år igår grattis grattis :) Dom kommer hit den 11 juni, ska bli riktigt kul att träffa dom igen. Men jag kan tänka mig att flygningen inte är något dom längtar efter, speciellt inte med mellanlandningar. Man vet inte riktigt VAD man ska göra under tiden. Men klicka på den här länken: mellanlandning så får du tips vad du kan göra :)

Min systers ena barn( i skåne) fyller år idag grattis grattis :) Hoppas du får många presenter :)

Nu ska jag ta upp prutten här och myyyyyysa lite :)


 
TJING! ♥

NaturNes



Ja, var och hämtade ut paketet med naturnes igår. Ev blir det en vända till idag för att hämta ut det andra paketet, om det kommit fram :) Smakerna är iaf äpple&banan och äpple&päron. Naturnes har ju ångkokat frukterna så vitaminerna är kvar och det känner jag är hur bra som helst! Sen tycker jag att deras förpackningar är jättebra då man kan frysa in barnmat som blivit över eller om man gjort storkok, i förpackningen. Hur bra som helst!


Nu låter det som att jag har en bajsblöja att byta...


TJING! ♥

bilskola?

Internet var så himla segt imorse så jag orkade inte skriva något då, nu sover Robin och internet går mycket fortare så jag får väl passa på?
Robin är en sån himla tokunge! Igår när han skulle sova så kastade han sig på mage istället för sidan som han brukar sova på, men han börjar ju bara gnälla och blir ledsen när han ligger på mage så det är bara att vända på honom. Idag gjorde han samma sak och såfort jag vänt honom så kastar han sig på mage igen och gnäller. Tillslut somnade han på sidan iaf, fast när jag skulle gå ut ur rummet så vände han sig på mage igen... Men somnade iaf om så, så nu ligger han och sover på magen, undrar om han kommer gallskrika när han vaknar sen? Time will tell :)

Fick sms om att paketet från buzzador(det ena) kommit fram nu. Skulle tro att det är barnmaten, ska bli riktigt kul att prova :)(haha, det lät ju fel, det är ju INTE jag som ska äta det)

Blev en liten promenad igår iaf, tänkte prova en ny väg och jag har ju hittat ett naturreservat här bredvid, så jag gick dit. Men gissa om jag ångrar mig? Inte plogat och det är bilar som åkt där(fast det står att man inte får köra bil där inne!) så det var så himla guppigt, fast Robin somnade iaf :) Hittade en äng också, kanske picnik där i sommar? Så får lill skrutten springa runt bäst han vill :)

För alla som ska/håller på att ta körkort, har jag hittat en sida för: bilskola tryck tryck tryck :)
Jag ska ska ska också ta körkort någongång, kanske jag och Nathalie tar det samtidigt? Hehe, jag är "bara" 8 år efter :)

Nu ska jag spela lite, slog bauta rekord igår så nu är jag på :D


TJING! ♥

kalasbolaget!

                            "Var med och tävla hos Tant Ulrika om fina saker till barnkalas hos Kalasbolaget."

rut eller rot?

En sak som är bra nu när vi håller på att renovera huset är rot- avdraget. Vi utnyttjade det när vi bytte fönster(det bolaget hade även en kampanj just då så dom "bjöd" på restrerande 50% av arbetskostnaden), hur bra som helst! Vi har ju fortfarande kök, toaletter och hall kvar att renovera så vi kommer nog utnyttja rot-avdraget fler gånger...
Sen vi flyttade in har det inte blivit så mycket fixande i huset, precis som syster i skåne sa att det blev för dom. När det är lättare att kunna fixa och renovera då gör man det inte, konstigt det där. Sen att jag blev av med jobbet gör ju inte saken bättre, tyvärr.



Nu har Robin vaknat och sitter i knät här och som alltid ska han trycka på tangentbordet. Inte allför lätt att skriva då alltså. Så istället säger jag


TJING!

½ cm ner på nageln

Igår bakade jag ett nytt bröd till frukost, med havregryn i. Det var gott och dom fick bra betyg av P, han tyckte tillochmed att dom var godare än dom andra. Perfa. Måste baka dom igen asap, för det vart inte så många...

Klippte även håret på Robin igår, igen. Hans hår växer som ogräs, hade jag inte vetat bättre hade man kunnat tro att han dricker blomnäring. Jag klippte ju honom i början av december så på 3 månader växte det så mycket att han knappt kunde se något för luggen. Måste hitta den rätta saxen också, igår blev det klippning med nagelsaxen! Believe it or not... Gick ganska bra iaf :)

Verkar som att det kommer bli lika fint väder idag som igår så idag måste vi ut på promenad! Igår hade jag så mycket att göra här inne så det blidde ingen promenad då. Robin har börjat med att gnälla när P ska ta hand om honom, då blir han irriterad och tillslut får jag ta honom ändå. Så det blir inte alltför mycket gjort på dagarna, passar på när Robin sover eller nu på morgonen då han är på bra humör, sen vill han bara gå gå gå. Dax att köpa skor åt honom kanske?

Igår blev jag så arg på ena katten så jag skulle lyfta upp honom i nackskinnet, när jag släppte ner honom igen kändes det väldigt konstigt på ena ringfingret. Sen kände jag hur nageln vek tillbaka sig till ursprungsläge igen: nageln hade böjt sig bakåt, rejält. Det var ett vitt sträck där den vikt sig och det var ca ½ cm ner. Inte konstigt att det gjorde ont?!





TJING! ♥

vinst!

Jag glömde ju säga att jag vann hela 10 kronor på dom gratislotterna jag fick när jag bloggade om deras sida. Kan ju hoppas på mer vinst på nästa lott :)

lite utveckling...

Godmorgon Godmorgon :)

Det verkar som att det värsta gnället är över för den här gången. Men man ska väl kanske inte säga för mycket än...

Sen i förrgår har Robin utökat sitt ord han säger när han pratar om lampor, förrut sa han ju pa men nu har det blivit dapa och ibland sitter han och säger dapadapadapadapadapadapa gullunge!♥
Sen har vi bilder på mig och P ovanför sängen sen vi var små och dom ÄLSKAR han att kolla på, han pekar på dom och säger dää och när jag säger: det är mamma, då skrattar han :) snuttis♥
Om vi säger vart är lampan, då kollar han efter lampan. Säger vi vart är kissarna, då kollar han efter katterna. Igår när jag frågade vart är pappa, då kollade han ut genom fönstret HAHA vad menas med det? Är han mest ute och skottar snö kanske? Vi brukar sitta och vänta på P vid fönstret när han kommer hem från jobbet så det kanske var därför, men lite kul var det iaf. Speciellt när P var bakom honom :D
När han ligger på skötbordet brukar vi tända lampan på väggen där(en stjärnlampa från IKEA) och när vi ska gå därifrån så vill han peta på lampan och härromdagen när han fick göra det så stängde han istället av lampan och det har han gjort nu varje gång sen dess....

Tänkte att jag skulle leta reda på något mer gott bröd att baka, det är ju så gott att äta nybakat!


TJING! ♥

This is my life



Otroligt skön låt. Bra att den gick vidare till finalen :)
Helt otroligt att jag fick kolla på melodifestivalen i lördags, det är ju inte ett program för P. Han satt sig och spelade på datorn istället.

Var ju till Borlänge igår, skulle byta bilstol till Robin. Men när dom skulle byta så märkte dom att det var någon rem som fattades, ringde till "halv"syster som vi köpte den av och kom fram till att den är kvar uppe hos mamma och co. Så det blir väl en sväng dit någon dag.

Hos P´s syster igår gick det mycket bättre än förra gångerna. Förrut har ju dom barnen varit uppe i ansiktet på Robin och hållt på, men den här gången var det Robin som drog i hår och petade(försökte iaf) i ögonen. Bra att han visar att han inte bara tar emot utan kan vara lite "jävlig" också. Det är nog bara bra för honom att träffa andra barn för någon dag kommer han ju börja på dagis och då kan han ju inte bara sitta där och ta emot allt som dom andra barnen gör.

Jaja, nu ska jag kika runt på internet lite...



TJING! ♥




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: