problem

Vi har haft lite problem med dom nya fönsterna. Precis när dom var nyinsatta tyckte P att dörren var sned, han sa det till dom killarna som var här och satt in men det tyckte inte dom. Men efter det har det bara blivit värre och värre. Vi har hört att det har knakat och knakat, men inte fattat varför, tills för 1-2 veckor sen. Taket har sjunkigt och fönsterkarmarna börjar ge vika. Alldeles i början när vi fått fönsterna ringde P till företaget och klagade, men fick till svar att det kan bli så med gamla hus. Jo tjena! Så han ringde igen igår och det gick iaf bättre den här gången, dom som satt in dom skulle komma och kolla. Tiden gick och tillslut kom det en bil. Men det var inte dom som var här förrut, det var två nya. Men det spelar ju inte roll för oss, bara kom kan fixa det. Dom kom iaf och kollade och höll ju med om att det INTE ska se ut så, det enda lösningen enligt honom var att ta ut fönsterna igen och ta ut en del av väggen för att det ska bli stabilare. Det är ju bara det att den tapeten vi har där köpte vi på rea och antagligen inte finns längre(vi har den tapeten i hall, v. rum och kontor så det skulle ju se hel konstigt ut med en annan bara där)... Dom som hade varit här och satt i fönsterna jobbade tydligen inte kvar då det hade hänt något liknande i ornäs, men där hade taket höjt sig på den andra sidan så det hade blivit som en "gunga". Tur att det inte gått så långt här. Får se när dom tänkt fixa det här då. Så fort som möjligt hoppas jag!


TJING!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Stackare! Det är inte kul med hus när allt inte är som det ska, särskilt om det är saker som man betalat för att få gjort ordentligt!

2010-03-09 @ 21:04:29 / URL: http://frokenfranzon.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det är helt otroligt! Man anlitar ju ett företag för att det ska bli ordentligt gjort å så blir det så här! Inte roligt.....Bråka på dom och säg att ni ska ha kompensation!

2010-03-15 @ 10:01:51 / URL: http://jemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: