John Blund is waiting?

Igår var jag hem till en kompis i sågmyra, hade aldrig varit där förrut så det tog ett tag för oss att komma dit. Men vi kom dit tillslut :) Huset tyckte jag var riktigt fint, stor och fin trädgård, bra när man har barn!

Robin låg ju och sov när jag kom hem( vid 21.30 ca) så jag gick in och smekte honom över håret, vad man kan sakna en sån liten person!
Sen vid 3 vaknade han av en mardröm, han gallskrek och ställde sig upp i sängen. Så han fick ligga mellan oss resten av natten. Men jag tror att jag vaknat 10gånger/timme från klockan 3 för att han har varit en virrvelvind... Det är nästan så jag känner vindslagen av John Blund som bara väntar på att kasta grus i ögonen på mig så fort jag stänger dom...


Måste bara visa den här söta blomman jag hittade i trädgården. Ingen bra bild, men det får ni stå ut med just nu ;D


TJING!

är jag en hund?

Jag och Robin var ut en sväng i trädgården igår, passade på att ta kameran med :) Så här kommer några bilder


Han älskar att pilla på allt, fast vem gör inte det? HAHA


Trappan är rolig att gå upp och ner för, men man måste ju vila benen ibland :) Medan han satt där så kom en flicka gåendes med en hund och djurälskaren Robin flög efter, vinkades och ropandes på... mamma!? Jag vet inte om han tycker att jag ser ut som en hund kanske? Jag tror inte att jag är så hårig iaf HAHA


*vink vink*

Älskade lilla grabb :)


TJING!

pasta och baconsås

Igår åt vi något vi inte ens provat förrut, konstigt och synd för det var riktigt gott!
pasta med baconsås, helst ska man ha tagliatelle till, men det hade vi inte hemma.



Man gör en vanlig redning(1 msk smör, 2 msk mjöl och 4 msk vatten (jag använde mjölk)), smält smöret, vispa i mjölet så det blir torrt och ha i vattnet, låt koka så det tjocknar. Ha sen i baconet(beroende på hur man tycker om baconet kan man steka det först, som jag gjorde. Jag vill ha det knaprigt :) Häll sen såsen över den färdig kokta pastan.
Man behöver inte ens salta eftersom baconet är så salt av sig självt.
Hur gott som helst vart det :)

TJING!

en underbar tävling!


"NilssonPettersson lottar ut ett presentkort värt 450kr hos Lillfinger!
Var med du också!!!"


Jag måste bara tävla igen och hoppas hoppas hoppas på vinst :)

tävlingar

Kika in på min tävlingsblogg förresten, kommit in flera härliga tävlingar nu :)


TJING!

blocket

Nu när vi håller på att renovera badrummet så blev det lite badrums grejer över( toastol, handfat och badkar) så idag la jag ut det på blocket. Efter ca 5-10 min ringde en och ville kolla på toa stolen, så han åkte ända från Säter för att köpa den. Men vi blev ju glada att bli av med den :) Hoppas bara att vi blir av med det andra grejerna också...

Bara för att jag skrev om att Robin sover så bra nu, så vaknade han runt 5 imorse och verkade hur pigg som helst, så jag tog med honom till oss och efter lite bök så somnade han om iaf, till 7. Då är det OK att gå upp iaf :)

Nu ska jag fortsätta spela lite, ville bara uppdatera så ni vet att jag lever ;D


TJING!

Måndags listan ♥

Idag måndag är jag glad för:

Att det ska bli bättre väder imorgon
Att Robin äntligen sover bra på bätterna
Att P har semester och vi kan göra precis vad vi vill :)
Att vi är friska
Att jag kollade på en riktigt bra film igår, blir glad bara jag tänker på den
Att syster med familj kommer upp till helgen


Ja, det var väl det jag kom på idag iaf....

underbart!

Jag kollade på New moon igår, hade hört att den var den sämsta av dom 3, så jag hade inga höga förväntningar. Men jag tyckte att den var riktigt bra och blev riktigt sugen på att se den sista filmen! Får se när det blir...

Robin har börjat sova otroligt bra på nätterna nu. Vi lägger honom klockan 20.00, sen kan han vakna 1 gång på natten(morgonen?) runt 5 kanske, men så fort han får nappen somnar han om till runt 7(dom senaste dagarna har han vaknat runt 7.20 tillochmed) i sin egna säng! Det är sååå skönt och jag känner mig utvilad på morgonen när jag vaknar, helt underbart! :)


Nu ska jag spela lite till innan han vaknar och ska ha mat :)

TJING!

filmer

I helgen har vi kollat på film, det blev bland annat

Tooth Fairy

Dwayne Johnson har huvudrollen som Derek Thompson, en av de allra tuffaste hockeyspelarna - tills han åker på en veckas straffarbete som otippad tandfe! Han tvingas gå runt med fjolliga vingar och lära sig jobbets trollkonster av de silverbevingade ledarna, men Derek Thompson bestämmer sig för att göra det på sitt sätt och bevisa att han har vad som krävs!


Och den här

Knowing - DVD - Film

1958 gräver en skola ner en tidskapsel, som eleverna får fylla med sina teckningar. Alla utom en elev. Hon fyller sitt papper med en tillsynes slumpartad siffersekvens.

Femtio år senare öppnar en grupp elever tidskapseln och hittar flickans mystiska anteckningar. Det blir Caleb som tar hand om anteckningarna, men det är Calebs far, professor Ted Myles som ser igenom mönstret och anar ett kodat meddelande om en mängd större olyckor, datumen för deras händelser och deras dödssiffror. Dessvärre hittar professorn även vad som ser ut som datum i den nära framtiden. Men hur ska han kunna varna allmänheten? Om vem ska han varna? Vem kommer någonsin att tro honom?

 

Båda var helt ok, fast det märktes att den första var en barnfilm. Men den hade sina stunder med roliga kommentarer och så. Har man tråkigt en dag, kan man absolut se dom...

TJING!

 


kronprinsessan och jag!

Inatt(morse?) drömde jag att jag och kronprinsessan Victoria var bästa kompisar... HEHE
Undrar vad det betyder?

H.K.H. Kronprinsessan Victoria och ??
(bild lånad härifrån)


TJING!

klockren

Idag går P på semester, skönt för han :)
Vi har lite grejer planerat, bland annat ska vi ska till Furuvik ganska snart(inte idag, men inom 1 vecka). Ska bli kul, ska bli roligt att se hur Robin kommer tycka om det :)

Jag måste bara bjuda på den här bilden, tycker att den är klockren. Och så ser man ju Robins små söta tänder ;D



TJING!

Hur coolt?



Hur coolt är inte det här? Jag såg det på Oprah för ganska längesen, men det har suttit fast i hjärnan och nu måste jag bara visa det här... :)

TJING!

tävling!




Hos Evelina kan du nu vinna den här ursnygga skötväskan från Willvin :)
Tävla du med!

gokart

Nu kommer bilderna från gokarten härromdagen... Bättre sent än aldrig?


Robin med sin mormor kollar på bilarna som åker förbi. Det var väldigt intressant, ett tag iaf :D


Brum brum :D

Som vanligt busade Robin med Josefine :) Där hon var, där var också Robin. Han pussade och kramade på henne hela tiden, nästan :D


TJING!

Vanish test

När vi var iväg och plockade jordgubbar så blev ju Robin röd om händerna(av jordgubbarna) och så tog han på P´s vita linne han hade på sig, på ryggen(att jag fick en stor fläck med jordgubbssås på byxorna, och inte av Robin, ska vi inte tala så högt om). Då tänkte jag att det var ju ett perfekt tillfälle att prova Vanish för vita kläder. Här är resultatet:





Det försvann alltså inte... Jag kommer fortsätta använda lite Vanish i den vita tvätten tills burken tar slut iaf, men om jag kommer köpa den igen? Tveksamt...


TJING!

bilder från igår

Sitter och lyssnar på musik och äter joghurt med hallon och röda vinbär(plockade från trädgården!!!:D). Smultronen har också kommit, men så fort dom blir röda så blir dom uppätna, stackarna :)

Igår var vi till Rättvik och åkte gokart, men jag åkte inte... Jag vet, jag är feg. Men jag har nog fobi för såna bilar från jag var liten(då var det inte gokart, men det var en bil som barn fick köra)... Men det var iaf kul att kolla på dom andra som åkte :) Vi var ju 14 stycken som åkte dit tillsammans, och det var 9 stycken som körde(1 åkte med)...

Idag blir det antingen kupolen eller så blir det till hedemora och självplocket igen :)



Bilder från igår kommer sen när kameran laddat klart :)


TJING!

rekomenderar!

För några dagar sen läste jag ur den här boken, den var faktiskt väldigt bra! Den kan jag rekomendera :)

Som genom ett under har Aurora Eken och hennes familj skonats från Digerdöden som härjat på Gotland och som ödelagt hela byar. Hon har haft en lycklig barndom på den välbärgade gården och kan nu börja se fram emot ett gott liv i Visby som hustru åt en tysk förmögen köpman.       

Elin Persdotter föddes i den fattiga delen av Visby och när döden skördade hela hennes familj stod hon helt ensam och utblottad. Till slut hittar hon mat och husrum hos Aurora där hon får en tjänst som piga. De båda kvinnorna kommer varandra mycket nära och det är en början på livslång vänskap.


När Gotland invaderas av den danska armén utlöser förräderi och svek en katastrof och livet blir sig aldrig mer likt. Blod färgar marken röd när flera tusen gotlänningar förlorar livet på slagfältet och Aurora och Elin tvingas fly undan kriget. Livet tar nya vägar där svåra prövningar och farofyllda äventyr väntar dem, men också vänskap, tillit och kärlek.


Ödets hav är en spännande och inträngande skildring av livet på Gotland och i Ryssland under 1300-talet, om livets oförutsägbarhet, om civilkurage och mod och kärlekens helande kraft.



TJING! ♥

hjälp!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Mio- rekomenderas INTE!

Vi hade bestämt oss för att beställa den byrån från Mio(man måste ju kunna skicka tillbaka den om man ändå inte skulle gilla den?). Så vi åkte dit igår, det första jag frågade var om det gick att skicka tillbaka den om den inte skulle bli bra? Nja, fick vi till svar. Har man byggt ihop den så får man det INTE. Men om man bara kollar hur den ser ut utan att bygga ihop den så går det så bra. Fine, kanske inte alltför bra eftersom man inte fått kolla på den i verkligenheten. Men visst, efter lite lite funderade till så bestämmer vi oss iaf. Så hon börjar knappra och ha sig på datorn och efter ett tag säger hon : Men så konstigt! Jag måste bara ringa till Mio(huvudkontoret kanske?) och kolla...
Det visades att just den byrån utgått. Över natten.
Vi var in på hemsidan kvällen innan och då stog det tillochmed att man kunde beställa den därifrån. Men nu fanns det tydligen bara överdelen och nederdelen, inga luckor m.m. Bra där!!

Behöver jag säga att vi blev irriterade????? Bara massa krångel!
Jag behöver väl inte säga att vi inte rekomenderar Mio till någon annan heller, längre??


TJING!

utveckling!

Här kommer lite mer om Robins utveckling. Kanske inte så intressant, men det är för mig jag skriver så jag kan gå tillbaka och kika :)

Han har iaf blivit RIKTIGT duktig på att gå ner och upp för trappor(om han har något räcke att hålla sig i) och även ner från sängen. Han lägger sig på mage vid kanten(jag brukar hålla mot så han inte råkar ramla över), flyttar benen mer och mer över kanten och sen "glider" han ner :) Min stora kille kanske jag måste börja säga nu?


TJING!

Han är så rolig!

HAHA Robin är så otroligt rolig! Tappar han grejer på golvet så säger han nämen(fast det låter som nännen) och väntar på att vi ska ta upp det åt honom. Sen har han också börjat säga äpple, men det låter som peppe. Det roliga är att en kompis sambo kallas för Peppe så först trodde jag att det var det han menade( Robin verkar tycka om honom, när vi kollar i fotoalbum så brukar han bläddra fram till ett kort där Peppe är med och så pekar han på honom :)), men jag har kommit fram till att det är äpple iaf :)

Nu tänkte jag sätta mig ute och njuta av det fina vädret medans Robin sover!


TJING!

Flåsa i ansiktet?

Hej hej!

Igår var vi iväg och kikade på bilar. P har velat byta bil hur länge som helst nu, men bilen vi har nu funkar ju hur bra som helst så det är väl jag som stoppar lite där. Får se hur länge jag kan hålla honom borta från en ny ;D
Sen var vi till Mio för att kolla på den här :
Boheme
Vi måste ha något i vardagsrummet att ha Robins alla grejer i, så varför inte en snygg byrå/sideboard? Men den fanns inte inne, varken här eller i Borlänge. Vi vill ju gärna se hur den ser ut i verkligenheten så vi köpte den inte, lär fundera hur vi ska göra...


Idag ska jag hem till en kompis, med flera andra kompisar(vet inte hur många eller vilka), ska bli trevligt iaf. Robin får stanna hemma med P idag eftersom han är lite förkyld fortfarande. Jag ska skriva till hon vi ska till och kolla om det är OK att jag kommer, för jag är lite halvkonstig i halsen. Men jag behöver kanske inte sitta och flåsa någon i ansiktet? HAHA


TJING!

BADKRUKA?

Vi var ju ner till Roxnäs i förrgår och Robin han badade. Blev några kort som jag tänkte visa :) Kanske var det allt badande som gjort att Robin blivit förkyld? Det rinner i näsan på honom och han hostar lite då och då. Lill grabben! P är också lite förkyld och imorse kände jag att min hals också börjar göra ont... Men iaf, bilder var det ja :)





TJING! ♥

presenten!

Igår var vi(jag och Robin) ner på stan med mamma, Camilla, Trey, Elicia, Nathalie och Tobbe. Tobbe ville köpa en present åt Robin i efterskott på 1 års dagen. Det blev en riktigt bra present om jag får säga det själv :) Robin verkar älska den och han kan ha den i massa år framöver(om den håller ;D)


Åhh, det var en bilpool/bollhav!
Det var riktigt roligt att sitta och kasta bollar i den :) Undrar om det blir P eller Robin som kommer använda den mest? HAHA


tack snälla bror för presenten till Robin!


TJING!

en trevlig dag :)

Verkar bli fin fint väder idag med så vi ska till Roxnäs idag också och kanske att tillochmed jag tar mig ett bad? Robin ville bara ner till vattnet hela tiden igår när vi var där så tillslut tog jag på honom en badblöja så han fick gå i hur mycket han ville. Han stog och plaskade och hade sig, men så skulle han ta ett steg och höll på att ramla, han tog emot med händerna, men hans huvud hamnade nog under vattnet för en millisekund och han blev jätte rädd. Fast det gick över ganska fort för sen fortsatte han plaska och så :) En trevlig dag! Och god mat. Tack för det :)

Robin har sovit så oroligt inatt, han vaknade 5 gånger innan jag hann gå och lägga mig ens, så han fick sova i vår säng inatt. Fast inte sov han bättre av det! Känns inte som jag sovit något alls inatt, bara att hålla tummarna att natten som kommer blir bättre. Men man ska inte klaga, man kan ju ha det så alla nätter om man har otur, eller hur C?

Nu ska jag skynda mig att äta lite och hinna duscha innan lill prutten vaknar :)


TJING!

en underbar tävling!

Nu har det kommit in lite fler tävlingar igen HÄR. Speciellt den sista tävlingen är helt underbar! Är det någon som undrar vad jag önskar mig tills jag fyller år? kika där!



TJING!

självplock!

Godmorgon!

Ja, igår blev det en tripp till Hedemora för att plocka jordgubbar, det var väl ganska lätt att hitta dit(iofs hade dom gps i första bilen ;D). Vi tog med oss en 10 liters hink HAHA Tänkte att det kommer ta bra lång tid att fylla den! Men nope, inte direkt. 20 min kanske? Trodde att Robin skulle springa runt och äta massor av jordgubbar, men nope. Han tyckte det var roligare att kasta ur dom vi lagt i hinken ;D BUSUNGE! Sen skulle vi då betala. vi hade fyllt hinken bra och så hängde P upp den på vågen. 160 kronor blev det! 5,4 kg tror jag han sa för 160 kronor! Helt sjukt att man betalar 20(minst) för 1 liter, när man kan plocka själv och så välja själv, bara stoooora fiiiina jordgubbar ;)
Vi tog med en skål upp till mor och co igår, sen efter Robin somnat(hemma) så åt vi mat och sen jordgubbar med grädde.
Jag sa innan sommaren att den här året skulle jag frossa i jordgubbar eftersom jag inte kunde äta förra året pga amningen. Jag visste inte hur rätt jag skulle ha ;) Men det är ju sååå gott och inte är det onyttigt heller(förrutom grädden kanske)...

Efter jordgubbs plocket åkte vi till Lappens för lite glass(vissa åt mat också), det var tid för Robins mellis så vi hade banan med, men visst är det godare med glass? Han var inte lugn innan vi ätit upp glassarna, men han ville iaf inte ha så mycket banan. Då var det bara glass som gällde, ja lite fick han smaka iaf...

Idag ska vi ner till syster vid Roxnäs på lite grillat, är det fint väder kanske lill(?) prutten vill bada också :)


Ojj, va mycket text det blev idag! Ingen kamera med igår förrutom på mobilen, men är det en snäll människa som skickar lite bilder så ska jag visa :)


TJING!

Undrar hur många...?

Först skulle jag kanske fika med några kompisar idag eller imorgon. Sen ringde syster och frågade om vi ville komma dit och bada (om det var fint väder) idag, sen skrev en kompis och frågade om vi ville med till Hedemora för att plocka jordgubbar, idag. Fikat med kompisarna blir nog nästa vecka, det är inte bra väder idag så det blir inte Roxnäs idag och P slutar 13.15 idag så det skulle bli för tajt med tid med självplocket. Men så imorse skrev P att vi skulle ju till hans syster med familj idag, dom har renoverat köket och jag har varit nyfiken på det ett tag. Men det var inget som han berättat för mig att vi skulle göra idag. Bra kommunikation där! Men inget blev som tänkt/planerat idag iallafall. Men vad gör det om 100 år? När allting kommer kring?

Härromdagen när det var så varmt både inne och ute(strax över 30 grader inne) så var Robin rätt så gnällig av sig(inte så konstigt!). Då tog jag och fyllde en hink med vatten som han fick plaska i. Undrar hur många gånger jag fick gå och fylla på den där hinken? HAHA


TJING!

typiskt!

Igår hämtade vi upp Maria och hennes sambo för en tripp till Borlänge. Vi åkte mot Mellsta(?) campingen för vi hade hört att det skulle finnas lite djur för Robin(och oss) att kolla på så skulle det finnas en lekpark också :) Det fanns några djur att kolla på när vi kom fram, men jag tror Robin tyckte det var roligast att leka med gruset HAHA

Getterna bara låg och slöa ;)

Det var nog rätt spännande med djuren ändå ;D

Vi åkte ruschkanan där bakom och så satt vi och gungande på den här "tuppen" eller vad det ska föreställa för djur

Gruset var roligt här också ;D

Vi avslutade med lite gungning, men Robin tyckte det var roligasre att kolla på barnen bredvid när dom gungade istället :)

Sen var det dax för mellis så vi åkte till MacDonalds vid kupolen och åt. Robin fick sin egna BigMac HAHA eller INTE!! Jag hade med mig en smoothie åt honom och så fick han äta upp salladen får min mat.
Började prata lite smått om att det hade varit roligt att gå och plocka jordgubbar själva så det kikades på internet och vi hittade det här stället. Så vi åkte dit, men enligt han som var där borde vi ringt innan och hört öppentiderna på telefonsvararen för självplocket var bara öppet varannan dag mellan 9 och 12. Typiskt! Men när vi var där passade vi ändå på att köpa med oss lite jordgubbar hem. Undrar om inte det var dom godaste jordgubbarna hittills? Men så kostade dom 30 kr/litern också. Fast dom var otroligt goda iaf :) Sen bar det av hemmåt igen, men det var kul att komma ut på något annorlunda.

Det var våran gårdag det :)


TJING!

Bra att dom hör av sig!

Hej svejs!

Det verkar som att lill prutten är på bättre humör idag, skönt!

Igår skulle vi ner till syster och bada lite(inte jag), tänkte att jag skulle gå dit eftersom Robin var så gnällig och han älskar ju att åka den vagnen! Jag hade pratat med mamma innan och vi skulle mötas där. Men jag ringde iaf till syster för att kolla att dom var hemma, när jag precis börjat gå. Men då var dom påväg upp till mamma. Dom där uppe hade sagt att det var ju inte riktigt badväder... Men det är ju bra att man hör av sig om planerna ändras?! Tur att jag ringde och inte gick hela vägen...

Idag ska vi hitta på något med några kompisar, ev åka till borlänge och kika på djur. Skulle kanske åka till harmsarvet, men dom har öppet till 14 och P slutar ju 13.15 idag så det hinner vi inte idag iaf, kanske på torsdag?

Nu ska jag kika vad Robin har för bus för sig :)


TJING!

gnäll morgon

Godmorgon!

Idag har Robin haft en gnäll morgon. Inget har varit bra, ska upp till mig, men när jag tar upp honom ska han ner. m.m m.m När han skulle få banan innan sovdax satt han bara och spottade ut bitarna... Nu sover han iaf, kan ju hoppas på bättre humör när han vaknar. Igår sov han nästan 3 timmar! Bara för att min bror har kommit upp och kom för att kika på huset så sov han länge, men så fort dom åkte så vaknade han. Jaja, han får ta en kik en annan gång :)

Nu ska jag ta och spela lite så jag kanske också blir på bättre humör efter den här gnäll morgonen, tills han vaknar!


TJING!

nya tävlingar...

Har kommit in tävlingar på tävlingsbloggen nu med :)

bokvila tävling!



Tävla hos NattMia om en bokvila! Hur bra idé är inte det? Underbart!

Någon som vill ha?

Om det är någon som vill ha så har jag 1 kod för Libero Up&Go och en kod för dom vanliga blöjorna som jag inte behöver. Så vill någon ha, säg till :)


TJING! ♥

Jag köpte:

Var ju barnvakt åt lille T igår, det gick så bra förrutom en liten incident på skötbordet, men det ska vi inte tala så högt om ;D
Jag köpte 2(!) klänningar(egentligen 1 klänning och 1 tunika, men tunikan kommer jag använda som klänning iaf), men när jag skulle visa P såg han att den ena var lite genomskinlig. TYPISKT! Så idag lär jag åka ner igen och byta färg på den(egentligen var det färgen jag fastnade mest för, men jag borde ju kunna hitta en annan som också blir bra? Det var iaf denna som var genomskinlig( i dags ljus)

Och den här får stanna hemma:)
Den var så söt i vit också tyckte jag, men den såg man på en gång att den var genomskinlig och jag har ingen underklänning heller så det är ingen idé att köpa den. Men den svara funkar ju den också :) (Båda klänningarna är från gina)


TJING! ♥

tack älskade!

Igår såg jag att det var någon vid dörren, men dörrklockan funkar inte så jag gick dit fast det inte ringt. Då var gubben påväg tillbaka till sin bil, han bara vände sig om och sa: Blombud. Och pekade på blommorna han lämnat vid dörren, men MITT namn på! Tankarna började snurra, vad är det för dag idag? Är det någon speciell dag? Varför skulle någon skicka blommor till mig? Svaret fick jag när jag kom in igen och P kom gåendes med ett finurligt litet smil på läpparna :) Så det var P som beställt blommor till mig, bara för att... he loves me :) Hur underbart är inte det?
Vasen fick jag också :)

Tack älskling! :)

Sen hade jag ett paket att hämta ut också, jag bloggade ju coolstuff för ett tag sen och då skulle man få lite grejer, nu hade dom kommit!
Thank you coolstuff!

Idag ska jag ner på stan för att vara barnvakt åt lille T medan min syster provar lite kläder inför ett kalas i helgen. P's bror med familj kommer också förbi en sväng, får se om jag är hemma då. Beror iofs på hur länge som stannar :)

Nu är det vällingtajm!

TJING!

18 månader???

Var till Valbo igår med mamma, Nathalie, Camilla och barnen(Robin inkluderat). Vi åkte den tiden så Robin och lille T skulle sova i bilen, visst T han somnade ganska fort. Men varför ska man göra som andra vill? undrade Robin och sov bara i 10 min kanske? Men för att sovit bara 10 min så var han OTROLIGT snäll hela dagen, vi åkte hemifrån runt 10.30 och kom hem vid 18.00. När vi var in på IKEA så fick han gå runt lite och han blev så busig så han skulle springa runt istället och snavade och ramlade och slog kinden i golvet, tur att det är ganska "mjukt" golv :)
På IKEA köpte jag förresten en sån här:
MULAKulbanaLängd: 31 cm Bredd: 25 cm Höjd: 28 cm
Det stod att det var från 18 månader, men Robin stod och lekte med den och verkade gilla den massor i affären så den fick följa med hem. Den funkade bra att distrahera honom när han skulle få sin kvällsgröt(annars måste vi använda nappen) så det var verkligen ett bra köp :)
Men åhh va slut jag var i fötterna när vi kom hem, skönt att sitta i soffan(när Robin somnat) och äta massor av jordgubbar och grädde!

Efter en bra natt inatt med uppvak 1 gång och sen vakna för dagen vid 7.15 så ska nu min lilla skrutt få lite välling. Jag känner mig näääästan utvilad.
Just det... fick ju tag på en babygunga också så nu ska vi hitta ett bra ställe att sätta upp den på :)


TJING!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: