Vem vann pino goodiebagen?

GRATTIS!! Skicka din adress till mig på [email protected] (innan 5 augusti annars måste jag välja en ny vinnare) så fixar jag resten :)

 

TUSEN TACK till Eva för att jag fick hålla i den här fina tävlingen och TACK till alla som var med!

Ni missar väl inte tävlingen jag har igång på min nya blogg?

HÄR hittar ni dit:)

 


Den nya tävlingen!

Nu är den nya tävlingen igång i den nya bloggen:
 

Baglady


Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)


Sista dagen att tävla om Pino!

Idag är sista dagen ni har på er att tävla om en Pino Goodiebag! Så tävla nu, nu, nu om du inte gjort det än! :)
 
Om du trycker på bilden så kommer du direkt till tävlingen :)

Ny tävling på nya bloggen

Ja, som ni såg igår så har jag börjat blogga via en annan portal(eller vad det heter), mest pga allt strul med blogg.se men även för att jag har funderat på det ett tag. Jag har ju haft min blogg på blogg.se sen juni/juli 2008 och kände att det var dax för en förändring. Jag kommer nog inte ta bort den här bloggen, men jag kommer kopiera inlägg som jag vill ha kvar för att ha där borta också. Tävlingar kommer jag definitivt inte sluta med, faktiskt så kommer jag starta en ny tävling under helgen. I nya bloggen alltså, så glöm inte bort att följa mig där istället(eller också tills jag bloggar bara där). En till sak som är toppen med flytten är att jag kan blogga MED bilder via mobilen, det invigde jag igår :D
Det här känns som en nystart och jag är faktiskt riktigt bloggsugen :)
Adressen till nya bloggen är alltså:
http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/
Vill ni följa där så tryck på den här knappen:
 
Follow on Bloglovin
 
Självklart kommer jag säga till när jag inte kommer blogga här något mer, men det kommer nog bli snart och inte vill du väl missa mina härliga inlägg och tävlingar? :)
(Något som jag absolut kommer kopiera är inlägg från graviditeten och om Robin, men det kommer nog ta ett tag...)Ny t

Baglady!

Kolla va fint armband jag hittat inne hos Baglady

 

India bracelet 122

Dom har rea nu på flera olika smycken, men det här armbandet fastnade jag för direkt :)

Vad hittar du för favoritsmycke hos Baglady?


http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice

Här håller jag på att fixar lite smått:
http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice
Välkomna dit :)

Tack mammas ♥

Igår hade jag tänkt att sitta lite extra här vid datorn och vara med i lite tävlingar, men så fick vi ett samtal efter frukost så det var bara att fixa sig och dra iväg, sen när vi kom hem x antal timmar senare så skulle jag vara barnvakt åt 2 av Robins kusiner(och Robin), då hade jag verkligen inte tid. På kvällen när Robin somnat började jag och P kolla på The Dark Knight, men jag orkade inte se mycket alls. Helt slut var jag! Strax efter nio stupade jag i säng och sov tungt hela natten till 7, vaknade och såg att Robin inte låg bredvid och P gått till jobbet. Då somnade jag om till 7.45 när Robin ropade på mig. Guuuu, så skönt!
Tack mammas ♥ för lite sovmorgon! :)
 
 
Senare idag ska jag jobba, men är ledig i helgen iallafall.
Jag tror inte att vi har något planerat förrän imorgon kväll, men vad det är får ni se då :)
Har ni några planer för helgen?

Tack mammas ♥

Igår hade jag tänkt att sitta lite extra här vid datorn och vara med i lite tävlingar, men så fick vi ett samtal efter frukost så det var bara att fixa sig och dra iväg, sen när vi kom hem x antal timmar senare så skulle jag vara barnvakt åt 2 av Robins kusiner(och Robin), då hade jag verkligen inte tid. På kvällen när Robin somnat började jag och P kolla på The Dark Knight, men jag orkade inte se mycket alls. Helt slut var jag! Strax efter nio stupade jag i säng och sov tungt hela natten till 7, vaknade och såg att Robin inte låg bredvid och P gått till jobbet. Då somnade jag om till 7.45 när Robin ropade på mig. Guuuu, så skönt!
Tack mammas ♥ för lite sovmorgon! :)
 
 
Senare idag ska jag jobba, men är ledig i helgen iallafall.
Jag tror inte att vi har något planerat förrän imorgon kväll, men vad det är får ni se då :)
Har ni några planer för helgen?

Jomenvisst och ett paket :)

Jomenvisst kom träningsvärken, jag hade ju inte trott något annat. Bara det att jag kan inte sätta mig ner på huk/knä utan att hjälpa till med armarna och jag ser ut som en gammal tant när jag går. Jag bara undrar hur dom stackars benen kommer må imorgon HAHA
 
Idag kom ett trevligt paket till Robin på posten, jag vann en tröja från Novisen Design förrut och idag kom den alltså :) Superfin, verkligen och Robin ville ha den på sig direkt :) TUSEN TACK!!
 

Mini Rodinis höstkollektion!

Jag vill tipsa om en sak, en helt underbar sak dessutom! Jag har ju tipsat om Oiidesign förrut och nu gör jag det igen för från och med den 26 juli(alltså imorgon) så kommer du kunna köpa Mini Rodinis höstkollektion från just Oiidesign.
Här kommer lite sneak peak på vad för mumsiga kläder det kommer finnas :)
 
 
Den översta tröjan skulle jag mer än gärna klicka hem till Robin. En perfekt vardags outfit med den tröjan och jeans, über coolt! :)
Så imorgon kommer jag sitta bänkad framför datorn för att spana in Oiidesign :)
Du också?

otränad?

Åhh, jag är helt slut efter den här jobbdagen! Jag har redan ont i biceps och ben, undrar hur ont jag kommer ha imorgon? Jag har gjort snarlika övningar som utfall, från halv åtta till fyra i stort sett.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på en ljudbok, men ögonen kommer nog inte orka hålla sig vakna länge till. Så nu säger jag godnatt! :)

Bakslag

När jag trodde att det skulle bli lite bättre så kom istället ett bakslag...
 

 
Robin har ju ingen förskola förrän vecka 32, jag jobbar som mest just nu och P jobbar han med. Så typiskt att ena barnvakten blev "sjuk", "tur" att vi till sist hittade barnvakt i form av Robins fasters kille, så han får leka med sina kusiner under dagen. Lite jobbigt att behöva åka tur och retur till Borlänge innan klockan 7 på morgonen för att lösa allt.
Lite (läs: mycket) tråkigt att jag inte träffar Robin så mycket just nu, så när det är klar flyttat ska vi mysa järnet :)
 
Idag ska jag vara i nya butiken och jobba, ska faktiskt bli kul! Kul att få göra något nytt och variera sig lite!
Men eftersom vi lär vara klara att åka om en timme så ska jag inte sitta här, gotto go!
 
 
Hoppas ni har det toppen!

Ute i god tid :D

Jag är ute i god tid, jag vet. Men jag tänkte bara berätta vad jag önskar mig när jag fyller år i september.
 
 
(bilder lånade från lyxigaplåtburkar.se)
Eller så kan jag tänka mig pengar så jag kan köpa själv :D

Black Swan

Den filmen vi såg i fredags var Black Swan. Den är inte ny direkt, det vet jag. Men vi pratade om den på jobbet och dagen efter tog en jobbar kompis med sig sin så vi kunde låna :)
 
Regisserad av Darren Aronofsky(The Wrestler) och med Oscars belönade Natalie Portman i huvudrollen har denna utmanande och psykologiska thriller hänfört både publik och kritiker, samtidigt som den blivit årets stora filmattraktion. Portman gör sitt livs rollprestation som Nina - en förbluffande begåvad, men farligt labil, ballerina på väg att nå stjärnstatus. Pressad till bristningsgränsen av sin pådrivande konstnärliga ledare(Vincent Cassel) samt av hotet från en förförisk rival(Mina Kunis), börjar Nina förlora sitt redan klena grepp om verkligheten. Allteftersom pressen ökar tappar Nina kontrollen över sin förtärande besatthet och hon slungas in i en mardröm som inte bara hotar hennes förstånd, utan även hennes liv.
 
 

Jag är inte förtjust i skräck filmer, men den här var faktiskt bra. Den är ju inte en skräckis heller, drama/thriller står det på baksidan. Men fy sjutton så bra Natalie Portman spelar! Det sa både jag och P. Har du inte sett den här filmen så tycker jag verkligen att du ska göra det!

jobb, film och frukost

Ska snart in i duschen, frukost ska ätas och sen blir det jobb idag med. Finns inte alltför mycket att göra där just nu. Annat kommer det bli nästa vecka, så vi passar på att ta det lite lugnt, pratar och plockar lite.
Sen efter jobbet ska vi åka upp till mamma och co och hälsar på lite innan vissa åker hem imorgon. Ja, förresten! Vi såg en film i fredags som jag tänkte tipsa om, men det kommer lite senare.
P vaknade nu ska jag ska ta och plocka fram frukost åt oss :)
 
Hoppas ni har en mysig söndag!
 

Mindfeud

Jag har hittat till ett nytt spel, Mindfeud. Är det någon som vill spela mot mig så heter jag Beatrice. Fördriva tiden lite ibland :D
 

En fredags fräckis!

Det var 4 nunnor som satt och skulle bikta sig i kyrkan.
Den första gick in och sa:
- Jag har kollat på en snopp.
- Tvätta ögonen i det heliga vattnet och be en ave maria så blir du förlåten.
Sen kommer den andra nunnan in:
- Jag har känt på en snopp.
- Tvätta händerna i det heliga vattnet och be en ave maria så blir du förlåten.
Då hör dom att dom två andra nunnorna börjar bråka ute i kyrkan så dom går och kollar vad som händer.
Den sista nunnan säger då, jag vet hur det här kommer sluta och jag tänkte INTE tvätta munnen efter att hon tvättat sitt underliv i det heliga vattnet.
 
Bild: Otåliga nunnor i kö till dator

Ärligt

Jaha, fredag idag och jobb står på schemat. Vi har nog inget planerat över helgen, vad jag vet. Egentligen har jag väl inget att berätta heller men Robin sitter framför tv:n, vi ska snart äta frukost och jag har precis läst igenom lite bloggar på bloglovin.
Jag ska vara ärlig och berätta att jag har inte läst några bloggar under min paus, så jag har säkert missat en hel del. Är det något jag missat så berätta gärna :D
 
Berätta gärna om ni har några roliga planer för helgen också, så kan jag vara lite avundsjuk när jag jobbar :D
 
Slänger in en bild på när Robin busar med sin morbror för några dagar sen :)
 
 
 
 

Allt kommer samtidigt!

Mitt humör går upp och ner, ibland tänker jag inte så mycket på det som hänt men när jag tänker på det så blir jag så nedstämd. Det som hänt är inget jag tänker berätta här, för det är inget som hänt mig. Det är flera saker som hänt folk som står mig nära och inom familjen. Allt kommer samtidigt. Det är väl därför det känns lite jobbigt, plus att allt är så ovisst. Men det är ju "tur" att familjen går igenom samma sak så det finns någon att prata med om det, och som förstår.
 
"Tur" kanske att jag jobbar rätt mycket nu, inför flytten med jobbet. 8 dagar i rad ska jag jobba och nästa vecka vill chefen att man ska jobba längre dagar, helst hela dagar(7-19) för att hinna med allt. Det gör ju iallafall att jag inte hinner tänka så mycket på det som hänt.
 
Som jag skrev förrut, jag börjar komma tillbaka till bloggandet lite försiktigt. Men som ni säkert förstår så är det ingen prioritet just nu, men det kommer. Det lovar jag.
 

Veckans vara hos Minimango

Veckans vara hos minimango:

 

Om du beställer en springcykel, så kom ihåg att ange ordet tröstis i övrigt kommentaren så får du ett paket tröstisar på köpet :)


Inte helt...

Godmorgon!
 
Än är jag inte helt tillbaka i blogglandet, visar bara att vi lever om det är någon som undrar. Jag har som sagt mycket mycket i tankarna, så mycket att jag känner mig lite senil faktiskt. För några dagar sen skulle jag in på datorn för att kolla upp en öppentid på ett företag till P. Han var ute och målade och jag gick för att kolla på datorn. Sen när jag hade kollat tiderna så hade jag glömt bort att jag skulle berätta dom för P så jag fortsatte med annat tills han kom in och frågade hur det gick. Samma dag hände en liknande sak, han bad mig göra en sak men så fort jag kommit innanför dörren hade jag glömt det så han fick påminna mig en stund senare.
Igår kom jag på att jag sa till min ena syster att jag skulle knäppa kort på huset nu när det är målat, och skicka. Hmm när skrev jag det? I tisdags... Det hade jag nog glömt så fort jag skrivit det. Får göra det idag om jag kommer ihåg.
 
Min bror som är uppe i Falun just nu ringde precis och ska hälsa på lite, så jag ska flytta röven från datastolen och vara lite social när han kommer.
 
Hoppas ni har det toppen och fortsätt TÄVLA!

Lite nytt

Idag lämnade vi Robin hos sin farmor, sen åkte jag och P vidare för att köpa en riktig säng till honom. Vi har pratat om det länge, och härromdagen sa Robin att han tyckte att vi skulle köpa en stor säng till honom. Han kunde ju knappt vända sig ett helt varv i sin säng som han hade...
 
Så här såg det ut tidigare:
 
Nu ser det ut såhär:
 
Vi skippar benen just nu, tills vi hittar några bra. Dom som fanns såg så rangliga ut...
Jag tror nog att Robin kommer sova riktigt bra nu :D

Tävling - Vinn en Pino-goodiebag!

"Jag tävlar om en Pino-goodiebag hos Beatrice, mamma till skrutten Robin"
 

För att vara med och tävla ska du:
 
1 chans(obligatorisk): Gå in hos Pino, högst upp i högra hörnet finns en gilla knapp. Tryck på den och berätta vilket nummer du blev. Har du inte Facebook så kan du såklart vara med ändå, skriv bara det och gör nästa steg istället.
2 chanser:  Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook, låna bilden och den kursiva texten under.
Har du ingen blogg så vill jag att du tipsar 4 vänner + mig på [email protected] om tävlingen via mejl.
3 chanser: Berätta kort varför du vill vinna.
 
 
Tävlingen pågår till 29 juli!
Lycka till♥

Andra håll

Jag har mina tankar på andra håll än på bloggen/bloggar just nu, därför tänkte jag fixa och lägga ut tävlingen men sen kommer det vara lite tyst här inne ett tag. Hur länge vet jag inte. Kanske 1 dag, kanske 1 vecka, får se.
 
Fast innan jag tar en liten paus så måste jag berätta om min dröm imorse.
Vi var och åkte runt på någonstan där vi aldrig varit förrut och kollade på hus. Vi såg ett som inte var så fint, men med ett helt otroligt läge. På sidan om tomten hade dom lagt stenplattor (för att ha stolar och bord, trodde jag), och när vi åkte runt huset och kom till plattan så såg var det någon som dansade naken i regnet där. Någon som kan gissa vem?
Jo - Måns Zelmerlöw.
Av alla människor.
Men när jag såg att han var butt naked(och han inte hade något att skryta med... :D) så blev jag bara generad och kollade bort.
 
Vad betyder det?
 
Zelmerlöw i Stockholm i november 2010
 

Nu ska jag ta tag i tävlingen.
Hoppas ni har en toppendag, ta hand om varandra!
 
Tänkvärda meningar

Vem vann då?

 
 
 
GRATTIS!! Skicka din adress och vilken vara du ville vinna till mig på [email protected] så fixar jag det :)
 
TUSEN TACK till Helena på Myza för att jag fick hålla i den här fina tävlingen och TACK till alla som var med!
 
Vann du inte? Kika in igen ikväll eller imorgon för då kommer en ny tävling upp :)

Godmorgon :)

Godmorgon!
 
Idag börjar jag jobba igen, och morgon till på köpet. Gissa om det var lätt att somna igår?
Men nu är jag vaken iallafall(vaknade faktiskt 1 minut innan klockan skulle ringa) och fixad för dagen. Satt och åt frukost precis, men det var inte så gott som jag kommer ihåg att det var så jag får nog ta med mig en macka eller något att äta på fikan senare.

Om jag kollar ut nu så ser det ut att bli en helt OK dag, men kollar jag ut genom vardagsrummet så är det svart så jag hoppas jag hinner till jobbet innan det börjar ösa ner. Tänkte jag skulle slå två flugor i en smäll och berätta vem vinnaren blev medan jag går till jobbet, så det märks väl om det regnar eller inte :D
 
Nää, nu ska jag gå igenom tävlingsbidragen och hitta mig en vinnare! Syns snart :)
 

Veckans bloggtips

 
Caroline blir veckans bloggtips, hon är en ung mamma till sötisen Elias som föddes 18 november(samma dag jag klarade körkortet :D) som skriver om deras vardag och en del tävlingstips :)
Kika in där du också!

Egentligen

Egentligen var det ju sista dagen igår att tävla om en valfri vara från myza, men eftersom jag glömde bort att påminna er så tar vi sista dagen idag istället. Så tävla på så presenterar jag vinnaren imorgon istället :)
 

Tryck på bilden för att komma direkt till tävlingen :)
 

för jag har bara regn hos mig...

Idag har det regnat HELA dagen... Jag var en sväng till Ica för att handla men sen har vi bara varit inne och skrotat idag. Vem vill vara ute i regnet om man inte måste?

Nu sitter jag och Robin i soffan och myser och kollar på Superhjältarna, strax ska jag vispa grädden till jordgubbarna jag köpte :) mums!!

Btw, på instagram heter jag beabofink :)

Det här betyder krig!

Här kommer ett film tips! Vi kollade på den i fredags och jag tyckte att den var riktigt bra, även fast jag höll på "fel" kille... :D
 
 
Chris Pine ( Star Trek) och Tom Hardy (The Dark Knight Rises) har tillsammans med Oscar belönade Reese Witherspoon huvudrollerna i den här fartfyllda blandningen av en explosiv action och galen komedi. FDR(Pine) och Tuck(Hardy) faller båda för den ljuva och charmiga Lauren(Witherspoon). Medan hon försöker välja mellan dom - med hjälp av fräcka kompisen Trish ( Chelsea Handler) - startar FDR och Tuck ett episkt krig i kampen om Lauren. Deras färdigheter inom övervakning, samt diverse högteknologiska prylar kommer väl till pass. Må bästa spion vinna!

Krämig citronkyckling!

I går provade jag ett nytt recept som jag hittade i en gammal tidning uppe hos mamma.
Krämig citronkyckling!
 
Det här behövs till 2 port:
250 g kycklingfilé
1 msk smör
½ gul lök
100 g körsbärstomater
½ citron, skal och saft
1 msk kycklingfond
½ dl matlagningsgrädde
1 dl lätt créme fraiche
½ dl hackad persilja
salt, peppar
 
Serveras med:
Klyftpotatis(eller ris)
 
Gör såhär:
Skär filéerna i bitar och bryn dom i smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med kycklingen.
Halvera tomaterna, tvätta citronen väl, riv skalet och pressa ur saften.
Tillsätt fond, grädde, créme fraiche, tomater, citronskal och saft och persilja i pannan och koka ihop 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
 
 
 
 
 
 
Det var gott, men såsen smakade lite väl mycket citron för oss, så jag kommer halvera den mängden nästa gång.
Ett stort plus att det gick fort fort att laga :)

En dag.

Jag köpte mig en pocketbok igår, som jag tänkt läsa på kvällarna i sängen :)
 
 
Någon som läst den?
Vad tyckte du?

Vinnaren i mini tävlingen :)

Vinnaren i min mini tävling blev ingen mindre än Agnieszka!
GRATTIS till dig :)
 
Skicka din adress till mig på [email protected] med din adress så skickar jag vinsten!
 

maktlös

Vad kan man göra för att hjälpa en person som har anorexia?
 
Jag känner mig helt maktlös och vet inte vad/hur jag ska göra...
 
 

10 bilds maraton

Ja, som jag sa på videon så var jag barnvakt igår, några timmar. Därför hade jag inte riktigt tid att sitta här och ladda upp bilder från Stockholms resan. Men dom kommer nu istället :)
 
Väntar på tåget
 
En nöjd kille som äntligen ska få åka tåg :)
 
 No comment
 
Robins gosedjur Hugo skulle också med, såklart :)
På Skansen
Snygg sitt stil :D
Robin med Molo tröjan! Den passar så himla bra på honom :)
Åkte karuseller :)
Avslutade Stockholms besöket med mat från Donken
Sen somnade Robin i min famn innan vi kommit fram till Uppsala.
 
En hel nöjd kille(och mamma och pappa) efter en dag i huvudstaden. Men som Madde sa, det räckte med Skansen för vi hade aldrig hunnit med både skansen och Gröna lund, då skulle man haft 2 dagar där. Gröna lund tar vi nästa gång :D
 
 
 
 

Igen?

Vinnaren, förhoppningsvis...


The Winner!

Så vem blev vinnaren av ett DUNS Sweden plagg från lilla bebben??
 
 
 
 
 
 
 
 GRATTIS GRATTIS!
Min mejl är [email protected] så skicka din adress och vilken plagg samt storlek du ville ha så vidarebefodrar jag det :)
 
Tusen tack till Etta på Lilla Bebben för att jag fick hålla i den här fina tävlingen och TACK till alla som var med :)

Mammagoodiebag tävling

http://www.picasion.com/glitter-maker/
*Spotstick från Australian BodyCare

*Valfri väggdekor i vinyl från Balorina

*Äta själv bestick från Bambino

* Valfritt kalaspaket från Barnkalaset

*Barngalje från Bicone Design

*Rabattcheck á 100:- hos Brands for kids

*Blekande tandkräm från Brilliant Smile

*Presentkort á 300:- hos Buffis barnkläder

*Familjehäftet från Familjehäftet.se

*Matlåda med kylklamp i locket från Frozzypack

*Glassmugg från Guly trading

*Ekologisk filt Maxomorra från Hafva

*Barbapappa svart från Happy Store

*VooDoll BabyCharm från Koalaplan

*
Valfri gosedjurshund från Kramdjursbutiken

*Solskyddsprodukter värde 450:- från La Roche-Posay

*Valfri mammaklänning från Mammafint

*Valfria solglasögon från Mer Attityd

*Presentkort á 50:- hos Minimango

*Pino DVD från Pino

*Pinonalle från Pino

*Lundmyr of Sweden nappflaska från Prylgrossen

*Nattlampa från Prylgrossen

*Armband från Rikke Design
 
*Presentkort á 50:- hos Smarta saker

*Bubbelbad för barn från Veganlife

*Flytande algolja för både mamma och barn från Veganlife
 
*5 st Fritt flyt omega-3 för barn provpaket från Vnp

*Skyddsängel nyckelring från Zickims smyckesdesign
 
Tävla HÄR du också!

Veckans vara hos Minimango

Veckans vara hos Minimango är kalla kompisar som man lägger i frysen en liten stund för att kyla ner febrigt barn, eller läggas i mikron för att bli varma kompisar och värma ett fruset barn. Dessutom får du ett paket Tröstisar GRATIS när du gör ett köp hos Minimango.
 
 
 
 

En dag i Stockholm

Nu när det här publiseras har vi antagligen precis kommit hem efter en dag i Stockholm, planen när jag skriver det här(igår) är att gå på Skansen och Gröna Lund. Robin har pratat LÄNGE om att åka tåg och nu när vi har semester så tar vi tag i det :) Bilder kommer imorgon!
 

shopping

 
Igår beställde jag lite grejer från nellys rea, till mig, Robin och P. Det här till mig:
 
(fast bruna) 90(!) kronor
 
 
Hela set , Malou T-Shirt Bra Hip Set , Wonderland - NELLY.COM
75 kronor för både trosa och bh!
 
Till Robin:
 
 
125 kronor!
 
Till P:
zoomBruce printed tee Skull Cheap Monday SMALL
 
100 kronor!

Jobbar

Godmorgon!

Strålande väder idag, lovely!
Jobbar du eller har du semester?
 

sol.jpg

 

Vinnaren i tävlingen presenteras senare, ev imorgon. Så ni vet :)


Sista dagen!

Idag är sista dagen du har på dig att tävla om ett valfritt DUNS Sweden plagg från Lilla Bebben!
Så passa på nu om du inte är med.
 
 
 
Om du trycker på bilden så kommer du till tävlingen :)
 

cirkusen

Igår var det så himla fint väder så vi var ute i stort sett hela dagen(var bara in på lite lunch en sväng), så jag kunde inte visa bilderna från cirkusen. Dom kommer nu istället :D
Det verkar inte gå att ladda upp bilder, kanske är dom för stora??
Men jag kan lova att Robin var riktigt fashinerad! Sista numret var jag och P det också, det var riktigt coolt!
 
 
 
 
 
 
 

Google Analythics

Jag har skaffat Google Analythics, det är faktiskt riktigt kul! Man kan se från vilka städer besökarna kommer ifrån och vilka länder, hur länge dom har varit inne och vilka unika sidor dom varit på. Man kan även se vad dom sökt på för att komma in på bloggen.
 
Igår var det alltså besökare från USA, Canada, Polen och Sverige(såklart) som var här inne :)
Kul tidsfördriv!
 
 
 

Sandlåde lek

Vi var ju på Cirkus igår, så under dagen åkte jag och Robin hem till Nathalie för att låna hennes system kamera. Fast jag började använda den innan cirkusen :D Bland annat när Robin lekte i sandlådan.
 
 
 
 

Tröstisar tävling!

Ingen kan väl ha missat Tröstisarna, gosedjurs plåster?
Nu har dom en tävling som går ut på att du laddar upp en bild som har något att göra med plåstren att göra. Det kan vara på ett gosedjur, blomma, blöja, telefon, dator, pappas glasögon eller vad som helst egentligen!
Ju roligare bild dessto större chans att vinna.
Vad kan man vinna då? Ett Gosedjurs Tröstis.
Länken till tävlingen hittar du här:
https://www.facebook.com/Trostisar/app_288457224583676
 

 

Att det kan vara bra att ha med sig gosedjurs plåster i sommar(som kan köpas på Åhléns, Designtorget, Babyproffsen och de flesta apotek) behöver jag väl inte påminna er om?


Weledas Tooth Gel for Kids

Jag hade ingen aning, innan jag läste på Agnieszkas blogg, att tandkräm(för barn) var farlig att svälja. Den kan fräta på tarmarna! SÅ när jag handlade på Ica maxi förrut såg jag att dom hade tagit in en tandkräm som inte är farlig att svälja. Weledas Tooth Gel for Kids
 
 
Det blir årets tips, för vem vill borta tänderna på sina barn med tandkräm som är farlig?

Planer för dagen?

Igår morse vaknade jag innan Robin, fast jag hann knappt slå upp ögonen innan jag fick en spark på halsen och lite senare en spark mitt i ansiktet... Robin är som en virvelvind i sängen så det är minuset med att han kommer in till oss ibland. "Tur" att man inte får blåmärken av alla slag man får, då hade jag varit blå hela jag :D
 
Inatt måste jag varit riktigt trött för jag vaknade inte ens när Robin kom till oss, sen imorse när vi vaknade sa Robin:
- Vart är pappa?
- Han ligger väl bredvid dig?
Men så kollade jag dit och han var visst inte det. Han hade vaknat tidigt och bestämde sig för att gå ut och måla... Jag som brukar vakna av minsta lilla. Men är man trött så är man :D
 
Jag funderar på att samla ihop lite mer bröd och åka till fåglarna idag med, igår hade vi bara med oss 2 skivor bröd och 2 torra bullar och dom försvann F.O.R.T, jag hade en and som stod alldeles bredvid mig och kollade på mig med sina hund(and?)ögon. Robin ville inte åka när vi var klara så jag sa att vi skulle tillbaka idag, men med mer bröd som sagt...
 
Kanske man skulle ta och göra sig ordning då kanske, innan regnet kommer(det skulle komma enligt yr.no).
 
Har ni några planer för dagen?
 
 

En mini tävling!

För ett tag sen hade Danonino en grej att man fick fröer om man köpte deras yoghurt. Första gången fick vi krasse, har aldrig ätit det förrut, men vi provade att planera och visst kom det krasse efter ett tag. Tyvärr gjorde jag inget mer med dom(dom skulle planteras om) så dom ligger i soporna.
Andra gången fick vi dill. Inget vi äter här hemma heller. Fast den här gången har jag inte planerat det, så jag undrar om det kanske är någon som läser det här som kanske vill ha dill att plantera? Det är så dumt att det bara ligger här hemma till ingen användning...
 
Skriv bara en kommentar att du vill vara med så lottar jag ut till en av er.
 




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: