bitterljuvt?

Ja, det blev lite mer än gardinstänger igår på Ikea =) En skål som jag kollat på LÄNGE, en super snygg lampa som jag också kollat på många gånger, en hall matta, badrums matta, krokar till hallen, gardinstänger(såklart),tassar att sätta under Robins säng bland annat. Hmmm, var det något mer? Jag kommer inte på, men det gick på runt 1300:- iaf. Snart måste vi åka tillbaka dit också, vi hittade ett databord och stol som inte gick in i bilen p.g.a att barnvagnen var där. Men men det gör ju inget för mig =) Just ja, det blev ganska många ljus också!

Robin har iaf rullat från rygg till mage nu, armen fick han inte bort under magen när han låg där så det hjälpte jag till med, men rullandet gjorde han alldeles själv =) Pratar gör han också, MYCKET! mammmammammamammama, ibland låter det som att han säger nej och hej också =) Han har blivit så stor, han är ju snart ett halvår! Det låter kanske som en klyscha, men tiden går verkligen riktigt fort. Nästan så man längtar tillbaka. Fick en sån känsla förrut. Satt och tänkte på att nu när han börjat äta riktig mat(ibland banangröt på morgonen, någon puré vid 11,12 och sen gröt vid läggdax) så blir det ju självklart att jag ammar honom mindre, men det känns så ledsamt ibland. Jag vill ju att han ska vara min lilla grabb, självklart kommer han ju alltid att vara det, men förstår ju vad jag menar? Det känns lite bitterljuvt bara, min lilla kille är egentligen inte så liten längre... När jag hittat sladden till kameran så kan jag visa lite bilder både på Robin och huset =)

Nu börjar han bli lite gnällig, dax att sova lite skulle jag tro.


TJING! ♥


Äntligen!

Nu har vi äntligen internet igen! Weiiiiii =) Har suttit och läst massa bloggar som jag missat massor av tidigare, men nu kan jag äntligen vara uppdaterad igen =D

Idag bli det nog en liten tripp till ikea för att köpa gardinstänger(det blir nog lite mer smått också), alltid kul att åka dit...

Angående huset: Lagfarten måste skrivas på av dom som ska sälja, i det här fallet är det 3 påskrifter som behövs. Den sonen som ska skriva på har det inte gått att få tag på(det är bara hans påskrift som saknas), men sen när han väl svarade så sa han att han inte alls ville sälja huset längre, så han tänker inte skriva på. Så nu har det gått till tingsrätten. Han skrev ju på förrut att huset skulle säljas och dom fick ju mer än utgångspriset så vad är problemet egentligen?? Vill han jävlas med tjejerna som skrivit på? Det är ju inte bara dom han jävlas med. Jag VET att det kommer att fixa sig, men vi vet ju inte hur lång tid det kommer att ta... Så, nu vet ni hur det ligger till med det.

La Robin runt 7 igår kväll som vanligt, sen fick han mat igen vid 22 när vi gick och la oss, sen vaknade jag lite efter 3 och Robin låg och snusade så snällt, så länge har han inte sovit förrut, han brukar vakna antingen vid 00 eller vid 2 så när klockan nu var efter 3 fick jag kolla om han andades. Blev lite orolig där ett tag... Men som sagt, han låg där så nöjd så =) Han vaknade runt 3:45 och ville ha mat, lilla sötnosen =) Sen gick vi upp lite innan 7 och nu ligger han och pratar i gymmet, men det börjar bli lite mer gnäll nu så jag ska ge han lite uppmärksamhet =)



TJING! ♥


Hej allihopa!

Nu sitter jag hemma hos P's mamma igen och skriver lite... I helgen flyttade vi till huset iaf så vi ska till lägenheten för att städa lite. Det måste ju vara det roligaste med att flytta =)  Jag känner mig faktiskt hemma i huset redan, efter bara några nätter. Det måste ju vara ett bra tecken?? =) Det har också kråglat lite med huset, men vad det är om kan jag skriva om när jag har lite mer tid. Vi är inte ägare av huset än iaf, så mycket kan jag säga.

Hoppas hoppas att P's bror hjälper oss med internet snart! I'm losing my mind =D

Ja, det blev ett litet inlägg iaf. Nu ska jag läsa lite bloggar!


TJING!♥

nytillskottet

Usch det är så tråkigt att inte ha internet hemma. Förrut satt jag ju alltid när precis när vi gått upp på morgonen och Robin fick ligga i gymmet alldeles bredvid. Nu får jag istället kolla på något skräp på tv:n...

Sitter hemma hos mamma just nu. Kände att jag ville inte sitta hemma idag så P körde upp oss hit innan han åkte till huset. Har precis passat på att baka lite bullar =) Ätit lite fiskbullar har vi gjort också. Mums fillibabba! Självklart med ris till =)

I Måndags var vi ner på stan och lunchade med Emma och kikade lite i affärer. Jag köpte faktiskt ett par jeansleggins( Emma, inte härmar jag dig heller?? HAHA). Så nu har jag dom på mig. Så himla skönt att slippa dom där jäkla mamma jeansen!
På lördag ska vi ner på stan igen, en tjej kompis fick ju en liten Benjamin i måndags( Det var ju det jag ville att Robin skulle heta först). Får se när vi får komma hem till dom och se nytillskottet =)

Inatt har det inte varit en speciellt rolig natt för varken mig eller Robin. Han vaknade första gången lite efter 22 precis innan jag somnat, sen började han gnälla vid 00, 02, 03, 04, 05 och runt 6 men jag låg kvar och halvsov till lite innan 7. Sen var han vaken till precis innan 9 och han brukar ju alltid sova ca 20 min annars så jag hinner ju inte sova. Men när det gått 1 timme tänkte jag att snart vaknar han nog, det är ingen idé att sova. Men han sov faktiskt hela 3 timmar! Helt otroligt...! Hade jag vetat det innan kunde ju jag också fått lite sömn, men det vet man ju aldrig tyvärr. Så det blir kanske en tidig kväll ikväll. Men först måste jag ju kolla på förlossningskliniken... Det är nästan så man saknar gravid magen faktiskt, när man var där var man bara trött på magen men nu efteråt har jag en liten saknads känsla faktiskt, konstigt?

Jag kan ju meddela att jag har blivit en riktig hemmafru! Igår bakade jag rulltårta för första gången, det blev faktiskt riktigt bra! Det är ju ganska kul att baka också. Det hade man aldrig kunnat tro om mig! HAHA
Det har blivit många nya rätter som alltid P har fått fixa förrut, men nu när han är i huset och fixar så blir det ju jag som får laga det. Men somsagt det är faktiskt riktigt kul med både matlagning och bakning =)

Nu är Robin lite otålig här så jag ska roa honom lite...


TJING!♥

en snabbis

Sitter hos P's mamma och kikar lite... Skriver så ni vet att vi fortfarande lever =) I helgen kanske nathalie ska vara barnvakt så jag kan hjälpa till att fixa i huset. Idag blir det till att börja tapetsera. Weiii =) Det kommer ju kännas SÅ mycket bättre när det är klart! Me so happy =)

Nää. P väntar på mig, han ska vara vid huset om 45 min och han ska äta lite innan. Så vi måste hem först...

Hörs!

TJING! ♥

Jag lovar!

Lämnar ett litet inlägg. Vi har nämnligen inget internet hemma, så det är därför jag inte skrivit något på några dagar. Men allt är iaf så bra med oss =)

Robin har rullat från mage till rygg, ALLDELES SJÄLV dessutom =)
Nu har vi varit och köpt dom sista tapeterna till huset iaf, när taket är klar målat så är det tapeterna som är nästa punkt på listan, blir kanske till slutet av veckan eller till helgen. Vi får se...

Jag har en känsla av att det är någon jag känner som är med barn, men jag vette sjutton vem det skulle vara. Har kollat med den jag trodde, men så var det iaf inte tydligen. Eller så ville hon inte säga det bara HAHA

Nu vet ni att vi lever iaf. Skriver mer när jag kommer åt internet nästa gång =)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: