nappar

Tänkte visa bilder på namnnapparna Robin har fått :)



Perfekt! :)


TJING!

galet!

Galet trött! Var ju på bio igår på nya satc filmen. Den var bra tycker jag, förtjänade inte den dåliga kritiken jag hört(förrutom lite dålig skådespeleri). Värt pengarna iaf :) Sen är det ju alltid kul att komma ut lite :) Men tji för det fick jag idag! Igårkväll/natt när jag kom hem så kunde jag INTE somna! Det sist jag kollade på klockan var den 1.30 tror jag och jag sa till P, "nu kan vi ju hoppas att Robin sover längre än till 5 idag". Visst, det gjorde han också. ½ timme. Han sov till 5.30! Gissa om jag är något trött nu? Då fick jag även sömnen avbruten 1 gång när jag lyfte över honom till oss vid 2-3. JAJA, inget att göra åt just nu iaf.

Mors dag idag. Vi ska upp till mamma på fika :) Annars tror jag inte det blir så många knop gjorda här.


(en bild från förra året)


TJING!

hoppas

Nu har jag sovit lite. Passade på när Robin sov, han som annars brukar sova till 12-13, vaknade 11.45... Jaja, jag fick sova lite över 1 timme iaf. Fortfarande väldigt trött, men det kanske blir bättre? Hoppas på det :)


TJING!

bio

Godmorgon.
Inte alltför mycket att berätta... Robins farfar kom ju på besök igår och dom har skaffat en liten hundvalp, åhh så sööööt den var! Den låg hos mig och sov/mös mest hela tiden dom var här :) Katterna var livrädda för den lilla (den var mindre än dom ju!), men när han sov så kom Tusse fram försiktigt och luktade på svansen HAHA

Ja, ikväll blir det bio. Hoppas jag kan hålla mig vaken med tanke på att jag varit vaken sen 5...! Men det ska nog gå bra :) I hope :)


TJING!

sol kläder tävling!

”Jag tävlar om ett set Solskyddskläder (t-shirt, byxa och keps) värde minst 600 kr från Sunmate hos Carolina. Var med och tävla du också.”


klätter apa

Hej hej!

Det ser ut som att Robin håller på att få en till tand, nere igen :) Han kanske inte kommer få några tänder på överkäken? HAHA

Idag ska P's systers kille komma över för att kolla på något(vet inte vad) och sen ska dom åka iväg på någon aktion. Imorgon kommer P's pappa med tjej(tant?), dom hade köpt nå kläder åt Robin. På lördag kanske det blir grillning om det är fint väder, och sen på kvällen blir det bio (satc 2!!) med Emma och Sara. På söndag ska vi upp till mamma eftersom det är morsdag. Så det händer något varje dag nu, bättre det än att det inte händer något tycker jag :)

Robin har blivit en riktig klätter nisse. Eller han vill det iaf, han försöker men det enda stället han kan klättra upp på är på en kant på hans säng(som har ramlat från), men han vill ju klättra upp i soffan, upp i vår säng, upp på mig m.m m.m :D Bus unge! Jag är bara glad att han inte KAN klättra just NU... Sen blir det ju livsfarligt!

Nu måste jag gå och kika vad han har för sig!


TJING!

Åhh vad han kan!!

Robin har börjat äta med gaffel själv! Min stora pojke!




TJING!

namnnappen

Godmorgon!

Robin ligger och sover fortfarande, men jag kunde inte somna om sen jag la över honom till mig. Det känns dumt att bara ligga och försöka somna om och om jag nu skulle göra det så blir man ju bara tröttare då när man vaknar. Så jag satt mig här istället...

Jag har beställt namn nappar åt Robin, dom skickades igår så dom borde komma fram idag. Hoppas dom blir bra bara :)

Robin skickar en tack kram till Emma också, för presenten :) Den sitter han och trycker på så det låter och ser så busig ut :)



TJING!

tjej tjusare

Mamma kommer hit ganska snart, sen kommer P(er) också hit för att tvätta våra fönster. Det är ju så tråkigt och han har jobbat med det förrut, som tack skulle P hjälpa till i skogen :)
Senare blir det storhandling, det ekar ganska tomt i skåpen här hemma så det behövs. Ev ska vi kolla på en annan sak också, men det är inte riktigt klart än så tillsvidare berättar jag inte något :)

Robin är en riktig tjej tjusare(som far sin? HAHA) och när han träffas Josefine eller Tuva(hans halv kusiner) så vill han bara kramas och pussas :) Här är en bild från i lördags
Här har han precis kastat sig efter Josefine, men det kom hästar gåendes och dom var ju så intressanta :)



TJING!

Idag måndag

är jag extra glad för:

♥ att jag har möjlighet att vara hemma och se Robin utvecklas varje dag!
♥ att det är sol ute! Härligt!
♥ att det kommer pengar imorgon!
♥ att jag tillslut fick Robin att somna om
♥ att han sov hela natten i sin egna säng
♥ att jag inte behövde gå upp alls inatt för isättning av napp
♥ att det är Top Model ikväll



Det var min lilla måndags lista det :)


TJING!

lite bilder från helgen

Ja, vi var ju på ko utsläppet i lördags. Det var riktigt fullt med folk! Kan ju berott på vädret, det var helt underbart väder! Tur att mamma och co bor där uppe så man inte behövde gå så långt efteråt :)
Här kommer det lite bilder iaf
Robin med sin mormor :)
Det här var bara en liten del av allt folk som var där :)
Kossorna blev så glada när dom fick komma ut :)

Man kunde åka häst och vagn :)




TJING! ♥

Robin

Var ju på ko utsläppet igår. Men Robin sitter i mitt knä just nu efter ett väldigt jobbig natt så jag orkar inte skriva något just nu. Tar det sen istället :)



TJING!

han pratar amerikanska

Robin har börjat prata engelska(amerikanska?)! HAHA Jag brukar prata lite engelska med honom ibland och för ett tag sen när jag stod och lagade mat och han gick runt och roade sig själv så sa jag : Are you being nice? Vad fick jag för svar? -Yeah! HAHA lill grabben
Vi brukar sitta och kolla på bilar som åker förbi då sa jag: Where's the car? Så pekade han på bilen som åkte förbi och följde den med fingret tills han inte såg den mer.
Han brukar också gå runt och säga
: daddy, daddy, daddy :)

HAHA han är så rolig!


Den här helgen är det mycket inplanerat. Ikväll ska jag hem till Maria på tjej middag(vi skulle bli 5 stycken tror jag).
Imorgon är det ko utsläpp uppe där mamma och co bor, så då ska vi dit. Robin älskar ju djur så det ska bli kul att se om han vågar klappa något annat djur än katterna vi har här hemma :)
Sen på söndag ska jag har en hudvårdsklass här hemma så P och Robin ska åka iväg till P's syster i borlänge.

Skönt med mycket planerat för en gångs skulle, lätt hänt att det blir lite långtråkigt annars. Men helgen kommer ju att flyga förbi fortare än vanligt antar jag.

Nu ska Robin få lite välling :)



TJING!

smooth like a babys butt

Var och hämtade ut ett paket igår med buzznings grejer från Neutrogena jag ska få prova
provade första gången igår och hyn kändes smooth like a babys butt :)
Får se om det blir lika idag :)


TJING!

före/efter bilder

Vi köpte utemöbler igår, så här kommer det en före och efter bild :)



Vad tycks?


TJING! ♥

gravid :)

Har precis fått veta att Robin kanske kommer få en till kusin... Kanske, för att det är tydligen väldigt nytt. Det var roliga nyheter :)

TJING!

snälla hjälp!

Gå in här och rösta på Robin! Se till att rösta rösta rösta :)

Det här skulle vi



Speedy Shoe SEK 479, Kavat - NELLY.COM Medina SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM




Very Denim Knickers SEK 129, Name It - NELLY.COMLace Denim Shorts SEK 259, Only - NELLY.COM







Mini Button Check Shirt SEK 599, Acne Kids - NELLY.COM Checkie Boyfriend Shirt SEK 199, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM


Yasmin Nb Bib SEK 39, Name It - NELLY.COMBlue Necklace SEK 695, Sägen - NELLY.COM

Captain Cap SEK 199, Hummel - NELLY.COM River Jack Sunglasses SEK 1299, Vasuma - NELLY.COM
Private Wristband SEK 69, Hummel - NELLY.COM Numle I am Bracelet SEK 129, Pieces - NELLY.COM

Allt är från nelly. Visst skulle jag och Robin matcha fint i sommar med det här?


TJING!

jag har glömt!

Jag har ju glömt visa vad jag köpte på L&B partyt. Här kommer dom bilderna

(HAHA ser ni katten?)




TJING! ♥

testaskraplotter.se

Vi brukar köpa skraplotter ibland, man kan ju alltid hoppas på en stor vinst. Det mesta jag vunnit har varit 75*10, alltså 750 kronor. En jag känner har vunnit 100 000, det är ju en summa som inte skulle sitta helt fel.
Om man bloggar om testaskraplotter.se, och länkar till skraplotter och roulette så får du 2 lotter hemskickat. Gratis. Vem skulle tacka nej till ett sånt erbjudande?
Gör det du med vettja :)


TJING!

ingen...

ingen blogg lust just nu...

500 kronor!


"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 500kr från MILQ.se hos Tant Ulrika!"

vinn en jordgubbsskål!


”Jag tävlar om en jordgubbsskål från Barnparadiset hos Sanna.

2 stycken på 2 dagar!

Ja, nu har Robins andra tand kommit fram också, så 2 tänder på 2 dagar. Det är ju inte konstigt att han vägrat sova och varit extra gnällig!

På den här bilden igår när han gungade ser han så busig ut! Om han satt rätt i gungan vet jag inte heller HAHA


TJING! ♥

Wonderful!!!!!

Det är ju helt underbart väder! Vi var och gungade en sväng, men det var så många pissmyror så det var väl inte den bästa lekplatsen... Men han ÄLSKADE att gunga iaf! Han skrek när jag skulle ta ur honom HAHA lilla skrutt :) Sen fick han gå tillbaka hem och så gick vi runt lite på gården och kikade lite, enda anledningen till att vi gick in var att han skulle ha lite mellis :)


TJING!

tills vagnen kom

Tanden(tänderna??) gör nog riktigt ont hos Robin, trots att han var jättetrött så somnade han inte, bara skrik och gråt... Efter ½ timme så tog jag fram vagnen och körde honom i den, och då somnade han nästan på en gång! Bara vi inte måste börja med det igen. Då gav jag ändå honom lite alvedon ½ timme innan han skulle sova, men tji fick jag tills vagnen kom fram. Ser ut som det kan vara något pågång alldeles bredvid den tanden som är påväg upp, så det är ju inte så konstigt att det gör ont. Stackars lilla grabb.

Solen har börjat lysa nu iaf så ev ska jag ta med Robin till lekplatsen som är bara någon minut bort och prova gungan för första gången. Får se vad han tycker om det :)

Nu ska jag fixa lite köttfärssås åt lillen så det är klart när han vaknar :)


TJING!

första

Pratade med mamma igår och tydligen har Trey fått sin första tand nu :) Nu vet ni varför han varit så orolig iaf... Sen åkte vi upp till mamma, vi skulle hämta lite stenar därifrån och jag tyckte att jag sett något i Robins mun tidigare under gårdagen och på morgonen så jag kände i hans mun, och visst var det lite vasst där! Så Robin och Trey får sin första tand samtidigt. Rätt kul faktiskt! :) Fort går det också, då där jag kände hos mamma var det bara lite lite man kände, men senare under kvällen så syntes det mer och mer! Kan varit därför han INTE ville sova igår på dagen eller till kvällen igår. Det tog 1 timme att få han somna och då var det i vår säng med mig bredvid. Det kanske hjälpte att han fick lite alvedon mot smärtan... Sen har han sovit väldigt oroligt inatt, vaknat och SKRIKIGT! Inte kul alls!
Så första tanden vid 1 år och några dagar gammal, bättre sent än aldrig :)

Nu är det välling tajm här :)

spöregn!!!

Imorse vaknade jag med huvudvärk. Dom senaste 3 eller 4 dagarna har jag haft ont i huvudet varje dag, det har gått över med alvedon, men nästa dag är det tillbaka igen. drygt!
Idag fick jag sova 45 min längre än dom senaste dagarna iaf, alltid något. Men det är ju världen tråkigaste väder ute, spöregn!


Robin började ju gå ganska tidigt, men han ramlade ganska mycket och tillslut så vågade han inte gå så mycket själv, eller inget snarare. Om han inte höll oss i händerna stod han bara stilla, tills han fick ett finger att hålla i. Så det kändes som ett steg tillbaka, men det gjorde inte så mycket egentligen, bättre det än att han springer runt och skiter i att han ramlar. Men nu har han börjat bli modigare igen, för någon dag sen släppte han fingret själv och gick vidare, så det blir bättre och bättre igen. Bra det :)

Imorgon ska vi kanske(beroende på vädret) till en strutsfarm, Robin älskar ju djur, så det kan nog bli spännande för honom :)


TJING!

En jäkla dålig morgon!

Besöket på BVC gick inte speciellt bra. Det började ganska bra, men det var en vikarie till hon vi brukar ha och sen var det en läkare och en läkar studerande. När läkaren skulle lyssna på hjärtat började Robin gråta och det gick inte att få han sluta! Han gjorde klart sin undersökning och Robin grät, sen skulle vi mäta och väga honom, det gick väl sådär eftersom han grät...Hon fick det till att han var 76 lång "men han kan vara längre" sa hon, det var lite svårt att mäta eftersom han inte låg stilla! Vägningen gick inte bättre den, men hon fick det till att han väger 9750, men vi vet inte hur bra det stämmer... Sen efter det kissade han över min tröja och byxor. När jag fått på han blöjan började han lugna ner sig och jag tror att han var på väg att somna i min famn. Då var det dax för sprutor! Och självklart började han gråta igen. Men sen när han fått på sig sina kläder och vi gick därifrån slutade han gråta och när jag la ner honom i vagnen och började gå hemmåt(nerkissad) så somnade han nästan direkt och sov 2 timmar. Måste varit en jäkla jobbig morgon för honom, lill skrutten :)
Han fick lite feber sen under kvällen(37.7) gav han lite alvedon och han blev sin vanliga glada kille, nu på morgonen hade han fortfarande 37.7 men han verkar må bättre... Nu ska jag ta och fixa vällingen här... :)



TJING!

Nu har jag inte

Idag ska vi till BVC, Robin ska få 1 års spruta och så ska vi mäta och väga. Han har blivit väldigt lång vår "lilla" grabb, frågan är bara hur lång? :)
Inatt vaknade han och ville inte somna om, då var klockan strax efter 00.00 och jag ORKADE verkligen inte försöka heller, så jag tog han till vår säng och då somnar han ju iaf. Han har varit så himla gnällig dom senaste dagarna(veckan) och det tar verkligen på krafterna! Vi får hoppas på att det är en tand på gång.

Nää, nu har jag inte tid att skriva mer!


TJING!

TACK

Den här fina ballongen köpte vi till Robin på Rättviks Marknad, cool va?


Vi köpte en liten ballong först(en panda), men så fick han syn på ett barn som hade en stor ballong med SvampBob Fyrkant och den kollade han på med stoooora ögon, så vi fick ju lov att köpa en stor åt han också(P vägrade att köpa en Svampbob fyrkant ballong) :)



Robin tackar så mycket för grattis hälsningar och kort igår. Tack för pengen Tobbe, den hamnade i hans sparbössa :) Och tack för pengarna på hans fond konto, pappa :) Väldigt uppskattat, båda två :)


TJING!

Kalas bilder

Här är jag och Robin innan kalaset började, när han skulle "äta" sin egna tårta bytte vi tröja till en som är en "skit" tröja, byxorna blev också lila av blåbären, men det försvann som tur var i tvätten :)
Tårtan såg iaf ut såhär
innan han började demolera den :D

här sitter vi och ska öppna paket :)
Jag visar inga kort på dom andra som var här eftersom jag inte vet om dom vill vara med på bild här på bloggen...


TJING!

tävla



Vill du också vara med och tävla om 200 kronor hos MyKiddoo? Tryck här!

GRATTIS ROBIN!!!!!!!!!!!!

Den underbaraste av dom alla fyller år idag! Det är ju Robin såklart!


VARNING! Många bilder!

Tänkte jag skulle visa vad älskade Robin fick i presenter på kalaset i lördags. OBS varning för många bilder :)

Från moster Nathalie
också från moster Nathalie
från farbror Thomas och Ida (syns det att han börjar tröttna på att öppna presenter?)
från mormor,plastmorfar och moster Nathalie
från faster Maria, Stefan, och kusinerna Elsa och Lukas
från "plast"moster Linda, Stefan och Josefine
från tant Maria och Peter
från mormors bror Roine
också från mormors bror Roine(det är en sparbössa)
från P´s kompis "Blunde" och Emma
från plastmorfars föräldrar
från farfar och Ann
från mormor och co (fick dom iofs tidigare under veckan)
från mormor och co
från mormor och co
från faster Maria och co


Pju! Klart at last :)
Visar lite bilder från kalaset och kort på kläderna jag köpte på Lingon & blåbär partyt förrut, sen när Robin sover.

TJING!

Vattnet gick!

För 1 år sen precis (7.15) gick vattnet! Jag hade sovit SÅ dåligt under natten(låg på lasarettet för att mitt ena ben svullnat upp), hade ganska nyss varit på toaletten och så pluppar det till och det forsar ut!! Jag kommer ihåg att jag blev så nervös :) Inte visste jag då att om ca 8 timmar kommer jag ha min underbara lilla son på bröstet för första gången.


Gårdagens kalas

Hej!

Gårdagen var riktigt bra med skratt(när Robin först petar lite blygt på sin tårta för att sen sitta och skaka händerna fulla med grädde så det flyger överallt HAHA), sen massor av bra presenter. Visar bilder sen, orkar inte lägga in från kameran just nu. God mat var det också(om jag får säga det själv hihi), det mesta gick åt och det var ju det som var meningen så det var ju bra :)

Har inte tid att skriva mer nu för Robin verkar less på att sitta och leka för sig själv just nu...


TJING!

sju svåra år

Godmorgon! Imorse vaknade Robin klockan 4.30 och verkade hur pigg som helst! Det tog ett tag, men efter en stund somnade han(vi) om, det var verkligen välbehövligt!

Idag blir det till att städa och fixa inför kalaset imorgon. Vi ska också åka till Rättviks marknad, det är lite av en tradition, självklart måste man köpa remmar(godiset) och så ska vi kolla om vi hittar en tavla åt Robin med hans stjärntecken. Jag och P har en varsin som hänger i hallen, så Robin måste ju också ha en :)

P pratade något om att jag skulle få sovmorgon imorgon. Jag skulle väcka honom när Robin vaknar för det är väääldigt sällan han vaknar på nätterna eller på morgonen av Robin(tror iofs att det är så för dom flesta killar?)Skönt kommer det blir hur som helst! Har ju varit konstant trött i snart 1 år, jag fattar ju att jag inte kommer bli pigg av 1 sovmorgon, men skönt kommer det att bli. Kanske att jag inte ser ut som sju svåra år på kalaset HAHA




Idag bjuder jag på en kattbild!



TJING!

converse?

Men ÅHHHHH! Jag satt och skrev på ett inlägg, men så kom jag åt någon knapp och allt försvann...

Jag hade beklagat mig över nätterna som fortfarande inte är bra på ett sätt eller ett annat och att jag köpte 2 par skor åt Robin igår på stan. Här är ena iaf


Visit hm.com

Det är lite converse över dom och om det skulle vara någon som köpt ett par converse till Robin till han fyller år så gör det inget om det bara är en annan färg :) Dom här kommer han säkert kunna ha i höst också för dom är någon storlek stora, men han går ändå riktigt bra i dom.

 

Nu ska jag ta och diska lite :)

 

 

TJING!


För ett år sen

För ganska precis ett år sen såg jag ut såhär

Vet inte riktigt vilket datum jag tog det, men det var iaf några dagar innan Robin kom till världen :) Tänk vad tiden går!

namnnappen



"Jag tävlar inne hos Sara om nappar ifrån namnnappen"

En liten film :)


Här kommer en liten film på när Robin flörtar tillbaka till oss. Han försöker att bara blinka med ena ögat, men det går ju inte riktigt än. Men vad gör det egentligen, för det är ju såååå underbart gulligt ändå :)

TJING!

knölen kommer!

Här kommer en bild på roten vi(P) hittade



Sen gick jag runt och knäppte kort på dom vår blommorna vi har här på gården, så här kommer dom också :)






TJING!

Är jag skadad?

Bion igår var faktiskt bra, även fast filmen fått dåliga betyg i aftonbladet. Men så är det nästan jämt tycker jag, bra filmer får dåliga betyg och dååååliga filmer får oscars. Som No country for old men, JAG tycker inte att den är bra någonstans. Men det gick ju bra för den på oscars galan... Skönt var det att komma ut iaf, Robin somnade på en gång nästan så det var inga problem. Sen när vi kom hem hade han precis vaknat till och saknat nappen, men han hade somnat om så fort han fått den. Sen har han vaknat många gånger inatt med, så jag är något tröttare än vanligt. Man (jag) kan inte somna på en gång när man kommer hem. HAHA, det måste jag ju berätta också. Det är ju ganska hög volym på bio, och titt som tätt måste jag glömt bort att vi var på bio för jag tänkte: Shit, nu kommer ju Robin att vakna
Jag tror iofs inte att han är så lätt väckt?? HAHA, är man skadad eller skadad?


TJING!

premiär!

Igår var det grill premiär. Riktigt riktigt gott. Så gott så jag tror vi ska grilla idag med :) Det var väldigt trevligt igår, synd att vi fick lov att åka så tidigt, men Robin var RIKTIGT trött sen han var vaken sen 12.40 och ville inte sova senare under dagen. Såg ut som han skulle somna ståendes där ett tag, lill snutten :)

Idag ska vi iväg och köpa rosor som vi ska plantera i stora krukor vi har(som var kvar lämnade av dom som bodde här innan), kommer nog bli super bra :) Sen ikväll ska jag, P och 2 kompisar till honom på bio. Först var det tänkt att bara jag och P skulle iväg, men så var han hem till ena kompisen igår och tydligen ville han också vara med och sen igår kväll frågade han den andra kompisen. Men det gör ju inget, det är ju bara kul/skönt att få komma ut lite. Tror inte att jag varit på bio sen den helgen Robin var planerad att komma ut. Så det var väl ca 1 år sen! Idag ska vi iaf kolla på Iron man 2, kommer nog bli bra om jag kan hålla mig vaken :)
Robin har ju inte sovit speciellt bra dom senaste nätterna och inte inatt heller. En gång jag gick dit såg han klarvaken ut. Så det tog ett bra tag att få honom att somna om!  Det var så jag funderade på att ta över honom till vår säng... Nästa gång jag var dit så satt han upp och väntade på mig ;) Då lyfte jag upp honom och la han mellan oss. Somnade på en gång...


TJING!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: