Nu är det över!

Nu är helgen över för den här gången. Inte för att det är någon skillnad för mig egentligen, det känns som helg alla dagar :D Igår var vi upp till mamma(ovanligt??) och satt i solen lite medans lillen låg och sov i vagnen under ett träd, han sov riktigt bra faktiskt. Härligt för oss alla. Det måste ju vara svårt att sova när det är för varmt för honom, men igår gick det bra. Vi ska upp dit idag med och sitta lite mer i solen(om Robin vill sova lite idag med). Mamma och co med syster och familj ska på kryssning idag till Riga(Tack för att vi fick vara med) :) så vi fick nyckel igår så vi inte behöver sitta i den stekheta lägenheten... Ska passa på att tvätta lite när vi ändå ska upp dit också :)

Nu ska jag vara lite snäll och laga lite bacon med makaroner åt honom tills han kommer hem snart :)

Ha en bra dag i värmen!

orka rubrik

Vet inte vad som händer idag. Kanske solning på roxnäs, kanske en till innedag då det är alldeles för varmt för Robin att vara ute. Igår hade han inga kläder på sig, bara blöjan och ändå blev han gnällig mot kvällen (iofs var det nästan 30 grader inne i v. rummet). Vet inte om man vågar ut, kanske på morgonen(nu) eller senare på kvällen när det är FÖR varmt i lägenheten...
Inatt vaknade han vid 02(han somnade runt 21) och gnällde till så jag vaknade, tror inte att han var hungrig men tuttarna höll på att sprängas så han fick mat ändå :) Sen  vaknade han en timme senare, och nöjde sig med nappen. Klockan 6 vaknade han igen, fick mat men somnade inte om och låg och gnällde och spottade ur nappen en halvtimme kanske, sen somnade han om till 9! Nice :)

Nu ska jag fundera ut vad vi ska göra idag...



(fotograf: Per Ottosson)

Helt otroligt!

Både igår och natten till idag har Robin sovit hur bra som helst! La honom runt 22 som vanligt och han vaknade inte förrän 04:30 inatt och ville ha mat... Helt otroligt! :) Sen sov han 2 timmar till så när klockan sen var runt 7 och han fått mat igen och somnat gick jag upp, jag var ju ganska så pigg då. Hade jag somnat om skulle jag bara varit så himla trött när jag väl vaknade igen.

Idag ska vi till Borlänge och grilla med hans syster och bror med familjer sen ska han på bio och se Transformers. Jag vill också se! Tyvärr går ju inte det... Jaja, jag får väl se den sen när den kommer ut på hyr dvd antar jag, eller om han köper den. Funderar på att ut och gå lite idag, men isåfall innan det blir alltför varmt ute ifall han inte vill ligga i vagnen och jag måste bära honom. Vi får se :)

Vad händer idag/ i helgen då?

Favorit bild?


(Fotograf: Per Ottosson)

Den här bilder är en av favorit bilderna :)


foto: Per Ottosson


(foto: Per Ottosson)

så fint!

Igår kom boken med bilderna som min systerns man tog på oss(mig,han och Robin) när Robin var 20 dagar gammal. Fina bilder!! Nu står den boken i bokhyllan for everybody to see. Fick också en skiva med bilderna + några fler bilder på. Funderar på om jag ska visa en bild här..?? Vad tycker du?

Inatt var Robin exemplarisk(?). La honom runt 22 som vanligt och han ville inte ha mat förrän runt 03:30. Riktigt skönt med runt 5 timmars sammanhängande sömn. Det har ju inte hänt på flera veckor...
Nu början han vakna upp i vagnen så jag ska väl ta upp honom :)

Höres! ♥

lite bilder

 






(SKRATT)

skavsår

Var ju ner på stan igår. Tyvärr hade jag fel skor på mig, fick nämnligen SKAVSÅR. Jag köpte faktiskt ingenting förrutom maten på etage... Nathalie köpte ett par skitsnygga skor på Din Sko, så jag lånade dom till bilen men eftersom det var riktigt hög klack på dom gick det inte super bra. Men snygga var dom :P

Vi ska till BVC idag på läkarbesök (rutinbesök), vet inte riktigt vad det är dom ska göra. Återstår att se :D

Idag kommer 2 kusiner med barn från Norge och Uppsala och hälsar på, ska bli trevligt. Kommer knappt ihåg när jag träffade dom sist...

Nu börjar Robin kunna ha stl 62 i vissa kläder, vissa av dom är för stora än men det är kul att kunna byta med lite mer kläder nu.
Jag somnade med honom i famnen efter matning igår kväll, vaknade upp runt 01:00 med riktigt ont i nacken då jag halvlåg i sängen. Men Robin var nog glad ändå :)


Nu ska jag hoppa in i duschen. Håll tummarna att han inte vaknar!




                                                                                                            ♥

man får ju passa på

Var ute och gick ungefär 1 timme igår. Skönt var det, men tyvärr vaknade Robin när jag började närma mig affären och väl inne så började han skrika. Träffade syster utanför och när jag sen gick hem så var det GALLSKRIK hela vägen . Mindre roligt! När vi kom hem fick han mat och då var allt bra igen :)

På kvällen var vi hem till ett par kompisar på fest (nää vi drack inte) och grillning. Gott gott :) Åkte hem vid 20:00 (när alla började bli lite för fulla)för att inte bryta rutinen vi fått nu, men Robin somnade vid 21 istället för 22...  Vaknade lite innan 01:00 och ville ha mat(då hade jag precis gått och lagt mig) och sen igen vid 04 ca. Gick upp 8:30 ungefär. Trött som ett svin. Hoppas på lite sömn i soffan under dagen, annars kommer jag lägga mig TIDIGT ikväll kan jag lova.


Får se om det blir promenad idag igen, det är ju riktigt fint väder idag iaf. Man får ju passa på :D


                                                                                                   ♥

jordgubbs kilon

Var ju till mamma och co igår för att grilla och äta tårta med jordgubbar. Men jag kan inte äta jordgubbar för då får Robin röda märken på sig. Så jäkla typiskt! När det väl är sommar och man kan äta jordgubbar som inte är frysta så ammar man... Jag får väl äta extra många nästa sommar istället :)


                                            ♥

Igår började jag göra lite situps(20x5) och "kissande hunden"(10x5 / ben), ska göra det varje dag hade jag tänkt... Nu ska jag bli av med extra kilorna från graviditeten. Nästa vecka ska det ju bli bättre väder också, då kan jag börja ut och gå lite mer... Hade lite träningsvärk i benen när jag vaknade nu på morgonen. Tur att det inte är allt för många kilon som ska bort, sen gör det ju inget om det försvinner något extra kilo också :)


Robin sov ännu bättre inatt så när klockan var 7 var jag någelunda pigg så vi gick upp och kollade på Lilla Huset på Prärien. Det kollade jag på jämt när jag var liten! Vilken nostalgitripp HAHA

Rutiner rutiner?

Gick och la oss runt 22 igår med, runt 20 i 2 vaknade han och ville ha mat... Hoppas att det fortsätter! :)

Nu går jag runt och väntar på att han ska vakna så vi kan åka upp till mamma och co för grillning. Men vi ska ta med oss vår el grill för jag tror inte att det är någon som vill stå ute och grilla i regnet och bara +10 grader...?



                                                                                                ♥


bikini rutin

Idag har jag varit på efterkontroll på lasarettet. Allt såg så bra ut så. Bra det :) Systern min följde med och höll koll på Robin under tiden, sen åkte vi och handlade inför morgondagen. Vad händer imorgon då? Vi ska upp till mamma och co och grilla lite, självklart blir det sill och färskpotatis också :)

Jag beställde en bikini från nelly.se idag:
                                                                           
                                                                              Waterfall Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM
                                                                                          Skit snygg tycker jag :D


Jag tror att vi börjar få lite rutiner med Robin nu iaf.  Dom 2 senaste dagarna har jag lagt honom vid 22 och han har inte vaknat för mat förrän vid 2, halv 3. SKÖNT! Men jag kanske ska säga: peppar peppar. Det är ju inte säkert att det fortsätter så, hoppas kan man ju alltid göra...





                                                                 TREVLIG MIDSOMMAR!!!      ♥     

Första gången, igen :)

Idag var det första gången jag åkte buss med Robin. Var lite nervös, men det hade jag ju verkligen inte behövt. Det gick hur bra som helst, han sov ju hela vägen även fast det var en tant som dunkade sin rullator in i vagnen jag vet inte hur många gången när hon skulle gå ur bussen. Va sjutton, det ligger en liten bebis i vagnen, lite försiktig kan man väl vara?? Tur att han inte är lättväckt, annars hade hon fått försöka få honom att somna igen.
Var iaf ner på stan och fikade med Emma, trevligt trevligt :) Skönt att komma ut och göra lite annat någon gång... Sen åkte vi upp till Puttbo(Tuttbo) för att tvätta lite och så åt jag lite god mat (ungsstekt sill).
Han sitter och kollar på fotboll nu, så jag fick lite tid vid datorn. Nice:)

Imorse vaknade Robin runt 4 och efter det ville han inte sova förrän vi gick upp runt 7. Så fort jag gav han nappen så spottade han ur den och skrek. Ibland gick det en halvtimme innan han skrek, så jag hade precis somnat om. Tillslut blev jag så trött på det så vi gick upp. Självklart så somnar han då. Jaja som jag skrivit förrut så kan jag inte vara sur på honom allt för länge, tur är väl det :)

Nu ska jag kika runt på nätet lite innan han vill ha mat igen :D

Ses!                                                                           ♥

lite bilder



                                               



Här kommer bilder på Robin och babygymmet jag köpte i Lördags :)
Dom små bilderna är klickbara

bröllopsklänning

Nu har jag beställt en klänning som jag ska ha på mig på ett bröllop i sommar. Här ser du hur den ser ut :)
Hoppas den sitter bra bara...


skratt

Nu ligger han och SKRATTAR i babygymmet :)


Babygym

Jag, mamma, Nathalie, Camilla och Elicia var till Borlänge igår. Robin var ju också självklart med :)  Först åkte vi till Barnens hus, jag skulle köpa ett myggnät och kolla efter ett babygym och en babysitter. Jag kom ut med ett babygym, en febertermometer och en ram med gips så man kan fixa hand eller fot avtryck... Fick även en mini radio på köpet.
Anledningen till att jag inte köpte en babysitter var att jag ville ha en som man kan reglera ryggstödet på, men det fanns inte där och så tyckte jag att benen såg så taniga ut eller så var dom svindyra! Myggnätet jag skulle köpa glömde jag totalt bort, det var mamma som påminnde mig när jag kom ut i bilen efteråt. Så typiskt mig! Har så himla dåligt minne.
På kupolen var vi in på Baby proffsen och DÄR fanns det babysitter med reglerbart ryggstöd och det var bättre pris på den också så jag slog till :) Hittade också ett myggnät... Så det blev lite shopping iaf. Robin var iaf hur snäll som helst, han hade inte kunnat vara mycket snällare än han var. Gnällde lite i början men det var för att han var lite hungig så jag matade honom inne på toaletten på MacDonalds när vi ändå skulle äta där. Sen somnade han om och sov tills vi skulle åka hem några timmar senare och GALLSKREK tills han fick mat. Då var vi ändå påväg till bilen så medans vi var inne på kupolen var han jätte snäll. Sen somnade han om igen efter maten :)
Då var jag en riktigt stolt mamma :) ♥

hälsning


Här kommer en liten godmorgon hälsning från mig och Robin (ser du hur han tillochmed vinkar?)

onödig information?

Idag ska vi till BVC igen, undrar hur mycket han gått upp under den här veckan? Igår var han riktigt kinkig men mot kvällen visades det sig varför, han var riktigt lös i magen och det var nog 2 lass som kom samtidigt (onödig information?)... Det blev bättre nästan på engång :)
Imorse när jag la han i sängen bredvid mig så låg han och kikade lite, jollrade lite, det lät som han verkligen ville prata med mig :) Han var på riktigt bra humör alltså! Härligt!
Sen när jag skulle byta blöja på honom kände jag att det blev så varmt mot magen. Han kissade på mig! Inte så härligt HEHE

Det verkar bli riktigt skitväder idag. Usch va tråkigt! Man blir så så dåligt humör när det är så mörkt och mulet. Inte kul. Funderar på att springa in på jobbet och köpa glass när vi ändå kommer vara i närheten. Man kan ju försöka bli på lite bättre humör och det kan ju inte bli värre av glass??

                                                             

        

rekommendation

Man kan säga att jag har invigt bärselen idag. Provade ju den för ett tag sen, men då spydde han bara över hela mig så jag avslutade det försöket. Men idag kände jag att det behövdes dammsugas lite och han ville inte sova så jag provade igen. Den här gången gick det bra! Han sa inte ett knyst, satt bara där och kollade lite, efter någon minut så somnade han! Så han sov sig igenom dammsugningen... Skönt!
Vi har köpt en ny dammsugare, den låter nästan ingenting. Hur skönt som helst! Katterna blev ju vettskrämda av den gamla och i den nya är det HEPA filter som rensar luften bättre än andra filter. Rekommenderar den verkligen : Electrolux Ultra Silencer


Elvis imitatör??


Pigg??

Det känns som att jag sovit ganska mycket inatt, men det har jag inte. Inte mer än jag brukar sova iaf... När han vaknade runt 4:30 imorse var jag hur pigg som helst så jag satt i sängen och läste tidningen medans han låg och filosiferade. Sen när han somnade om efter lite mat så var jag dum nog att också somna om, för nästa gång jag vaknade var jag ju hur trött som helst! Jaja, kanske får man lite sömn i soffan under dagen? Hoppas
Jag satt och räknade igenom hur många timmar Robin sover under ett dygn och det blev bara 10 timmar och 40 min.... Brukar dom inte säga att bebisar sover ca 16 timmar/dygn?? Inte vår lilla grabb iaf, det finns ju såååå mycket att se så varför ska man sova??

Idag kommer iaf syster och familj från USA! Ska bli kul att se dom igen, var ju förra sommaren sist vi träffades och nu är hon ju med barn också! Ska bli roligt att se hennes mage växa under dom 2 månader dom ska vara "hemma".

                                                                                   

sömntutan

Håller på och skriver lista idag. Skriver upp när Robin äter, när/hur länge han sover m.m Får se om jag får ut något av det när jag är klar...
Badade honom imorse och han har precis vaknat...

                                                  

                                                                                                                    (Han ligger och kikar på den färggranna fågeln)





Nu ska han få min fulla uppmärksamhet, så vi hörs! ♥



tjockis

Jag vill alltid ha besök :) Hör av dig när du har tid!




Snart börjar det bli dax att byta storlek på blöjorna. Han väger numer 4450 gram! Gått upp nästan ½ kilo på 1½ vecka....! Vi vet att han får i sig den maten han behöver iaf, det är ju bra :)



Tänk om man hade såna här dagar!
Jag vet att jag kollar för mycket på tv, kan nästan alla reklamer utantill och sjunger med till nästan alla låtar... sicko :D

Salvation

Nu sitter jag här hemma ensam igen... Eller... jag är ju inte ensam, jag har ju Robin och kissarna också hemma. Han ska på bio ikväll och kolla på Terminator Salvation. Inte speciellt avundsjuk, det är inte direkt någon film jag känner att jag måste se på bio. Kan ju se den sen om han köper den...

Nu har Robin sovit flera timmar i vagnen och som vanligt när jag tänkte skriva lite så vaknar han. Så fort jag tänkte ha lite "egentid" så vaknar han... Men han är ju så söt så det gör inget :)

Vad händer i helgen då?








Vilket efternamn?

Idag ska vi iväg till BVC på vägning och mätning av Robin. Undrar hur mycket han väger nu :)

Jag badade honom idag själv för första gången, det gick ganska bra. Badkaret var lite tungt att bära till köksbordet, men det gick iaf utan att spilla massa vatten på vägen HAHA

FaluKalaset börjar idag, vi brukar alltid vara ner och kolla någon av dagarna. Vi får se hur det blir det här året. Det känns ju inte så lockande att åka ner på stan och trängas med barnvagnen. Men så är det inte så kul att bara sitta hemma heller så vi får se vad som lockar mest...

Robin har varit ganska jobbig inatt, eller inatt kanske man inte ska säga, på morgonen efter 4 när han gått till jobbet... Provade med nappen över 1 timme men han spottar ju bara ut den så jag får sova 5 minuter innan han börjar gnälla igen, sen runt 7,8 la jag över honom i vår säng men det hjälpte ju inte alls. Tillslut blev jag så trött så vi gick upp, men jag skulle behöva tändstickor till ögonen så dom håller sig uppe.

Vi har lite svårt att bestämma oss för vilket efternamn Robin ska ha. Frågan är vilket efternamn som passar bäst till namnet Robin. Vet inte. Men det är ju inte många som heter som jag i efternamn så jag skulle vilja "föra det vidare", men jag vet inte om det är det som passar bäst... Åhhh jag vet inte. Inte får jag någon hjälp av honom heller, det spelar ingen roll för honom säger han.... Thanks :)






sova tack

Nu ska jag passa på att sova när Robin sover i vagnen. Men bara för att jag ska sova lite så kommer han att vakna snart. Tror att han tycker om att jäklas med mamma :D Undrar hur det kommer bli när han blir äldre?










Uppdatering: Fick "sova" i 20 minuter ungefär innan han vaknade, sen när han låg i min famn så somnade han igen, men 30 min. ca den här gången :)

dagens uppdatering med bild

Idag har Robin varit riktigt gnällig och det har tagit många försök för att få han att somna i vagnen, så fort jag lagt ner honom har han vaknat. Men inte kan man bli arg på honom för det, så fort man ser honom försvinner det onda humöret och jag bara smälter. Hoppas det blir bättre när han blir äldre för annars kommer han kunna manipulera(stavas?) mig ganska bra :)
Det finns så mycket som behöver göras hemma, men samtidigt känner jag att jag ORKAR inte just nu... Känner mig riktigt seg idag skulle vilja dra täcket över huvudet idag och bara sova, men det funkar ju inte riktigt...
Bjuder på en bild idag:




gnäll?

Har haft lite besök idag med :) En jobbarkompis och hennes 2 barn var med. Alltid trevligt med besök och hennes yngsta har jag bara sett på kort förrut så det var kul :)
Robin var så snäll hela tiden, gnällde ingenting alls, förutom när han ville upp ur vagnen...

Igår hade jag ju flickorna från skolan här ( vi var "bara" 4 stycken, men vad gör det), fick 2 bodysar, 1 par byxor, ett gosedjur som man kan ha som kudde och en bok med massa berättelser. Super fina grejer! Så fick JAG ett presentkort på Gina också, hur bra som helst! Tycker att man hittar alltid något på Gina och inte är det dyrt där heller, så sen när jag tappat kilorna vet du vart du hittar mig :D

Idag fanns kortet på oss med på internet på dt.se men inte med i tidningen, får se när det kommer med där. Som vanligt tycker jag inte att jag blir bra på kort, men man får väl offra sig antar jag :)



Ha det bra!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: