något som inte stämmer!

Vaknade inatt av att jag hade sååå jäkla ont i höger sidan. När jag var yngre och hade ont i njurarna var det ALLTID i sidan jag hade ont. Så gissa om jag blir lite rädd att det ska vara njursten.. igen...
Tog 2 alvedon så jag kunde somna, för som värken var när jag vaknade hade jag aldrig kunnat somna om... Somnade iaf tillslut, men det onda har ju inte gått över och nu har nog alvedonen verkat klart för nu börjar det göra riktigt ont igen.

Undrar hur det blir med min klipp/färgnings tid idag? Är det njursten jag har så kanske dom lägger in mig? Jag kan ju fråga om jag får åka ner på stan i några timmar HAHA undrar om dom går med på det isåfall :D

blod??

Morgonen började med att jag kände mig konstig i magen. Mensvärk typ. Sen började det svida lite i urinröret( men inte när jag skulle kissa) och på ett visst ställe i magen. Som tur var skulle jag ändå till barnmorskan idag. Så jag fick lämna ett urinprov och det visade +2 på blod i urinen och +1 på äggvitor.
Sen när hon skulle känna efter huvudet om den är fixerad så kände hon inte riktigt, men hon kände något som rörde sig där (men det kunde vara axlarna eller någon hand eller något). Så p.g.a. allt det ringde hon till dagavdelningen på lasarettet om vad dom tyckte vi skulle göra. Så jag fick en tid imorgon bitti klockan 10:00 där uppe så dom ska väl se att allt ser bra ut...  Huvudet kan ju vara så långt ner att det var därför hon inte kände det...  Får se vad dom säger imorgon. Sen ska jag och mamma ner på stan innan jag ska fixas i håret :) skööönt :)



                                                                                              ♥♥♥


Klappat och klart =)

Var ju ner på stan idag iaf. Men shit va folk det va'! Tycker att det bara är jobbigt när det är för mycket folk som ska trängas...
Bokade iaf klipp/färgningstid till på tis :) Känns riktigt bra att ha det gjort! Hoppas resultatet blir bra bara... :) Kommer väl en före/efter bild på tis. antar jag




♥♥♥


det trodde jag...

Sista gången jag kollade på klockan när vi skulle sova stog den på 00:00. När klockan sen var runt 3 vaknade jag av att jag hade så JÄKLA ont i ryggen! Provade att lägga en kudde bakom ryggen, att lägga den under höften, att halvsitta, att ha en kudde mellan knäna, massor med olika sovställningar. Men inget funkade! Passade på att kela lite med kisse katterna lite. Dom såg så söta ut där dom låg♥
Klockan var runt 5 innan jag somnade... Sen vaknade jag igen lite efter 6 p.g.a ryggen. ORKADE inte ens försöka hitta på något sätt att sova. Så 4 timmars sömn har det blivit för mig inatt. Undrar hur mycket jag kommer orka göra idag??
Värken blev lite lite lite bättre när jag satt mig i soffan, men verkligen inte tillräckligt för att jag ska kunna somna sittandes.
Ska kanske ner på stan idag och kolla in Clas Ohlson. Har inte varit in där än fast dom haft öppet sen jag vet inte när. Kanske kollar om jag hittar någon bh när jag ändå är där. Om ryggen tillåter :) blir iofs inte bättre av att inte göra något alls. Ryggen kanske behöver friskt luft? Den har ju inte fått så mycket av den varan den senaste veckan eftersom jag inte orkar gå så långt.
Längtar tills bebisen kommer så vi kan ut och gå. Förhoppningsvis är det också bättre väder då så man inte behöver frysa ihjäl såfort man visar näsan ute :)

Jaha, vad ska jag hitta på nu då? Finns ju inte något på tv:n den här tiden på en lördag (förrutom barnprogram). Läsa kan jag utesluta då mina ögon(+hela kroppen utom ryggen) fortfarande vill sova. Spela lite kanske? Väcka honom?? Näää ska vara lite snäll idag :D

                                                                                                 ♥♥♥


tvätt tvätt tvätt

Snart dax att tvätta. Välbehövligt! Undrar hur det kommer gå när vi har en bebis här hemma och säkert kommer behöva tvätta oftare än nu... Får ju bara boka 2 tiden i månaden. Jaja, det ordnar sig säkert :)

Ska ner på stan sen. Kanske bokar en klipp/färgnings tid till imorgon eller kanske nästa vecka. Men jag har fortfarande inte bestämmt om jag ska klippa frisyr. Tror jag har bestämmt mig om färg iaf. Lite framsteg iaf :D

Inatt har jag sovit värst än värst! Så ont i ryggen oavsett hur jag ligger... Och jag är öm högst upp i magen, det gjorde också riktigt ont i natt. Kommer somna ståendes idag HAHA

Tror nog att vi ska fixa i sovrummet i helgen. Upp med hyllan till mamma och co. Sen fixa spjälsängen, hoppas det blir bra :)


                                                                                             ♥♥♥

Galen!

Jag har varit så trött dom senaste dagarna! Vaknat runt 6-7 varje morgon... Så imorse blev jag riktigt förvånad när jag vaknade runt 9! ( har ju självklart varit upp x antal gånger under natten, men det räknas inte :)) Men så klart är det ju ena katten jag vaknar av. Han går runt och piper och piper... Kan man bli galen för mindre?? När jag väl tar mig upp och sätter mig i soffan, då kommer katten och lägger sig för att SOVA på ryggstödet av soffan. Katt jäkel..! Tyckte väl att jag sovit för länge :)

Vad händer idag då?

Som sagt, vad händer idag då?

Här kommer det nog inte hända så mycket. Han kommer och hämtar upp mig när han slutat så jag kan hämta upp böckerna jag beställt :)
Sen skulle det komma en kompis hit så ska dom kolla på ROCKY. Undrar vad jag ska göra under den tiden? Jajust de, jag kan ju sitta och läsa! Weiiii :)
 Hoppas bara att det är något att ha. Den boken jag köpte på Willys förrut ( en nannys dagbok) var inte så himla bra, den går väl att läsa. Men eftersom jag inte ens läst halva boken än så var den tydligen inte något för mig.

Vill boka tid för klippning och hårfärgning NU! Men jag vet inte riktigt om jag vill ha ljusare eller mörkare hår. Vad tycker du?
Så vet jag inte om jag ska klippa en frisyr eller om det får bli toppning bara. Jag vet, jag är en velpanna HAHAHAHA
Men jag vet isåfall inte VAD det ska vara för frisyr, det ska ju helst vara något som man inte behöver göra så mycket åt på morgonen... Snart kommer jag väl inte ha så mycket tid att fixa frisyren :)

Var in på Kenzas blogg nu på morgonen och man kan vinna en skinnjacka som hon har designat. Gissa om jag vill ha en sån! Skulle inte sitta helt fel!!

(bild från jofama)

♥♥♥

Nu du!

Var ju till läkaren imorse. Mamma var med som sällskap och stöd.
Läkaren gick med på sjukskrivning iaf, tur det. Annars vet jag inte vad jag skulle gjort! Nu är det bara upp till Försäkringskassan om dom går med på det. *håller tummarna*

Jag har knappt sovit något inatt heller, ligger inge bra alls och måste på toa stup i kvarten. Mamma sa att det syntes att jag var trött * thanks mom*

Det är ju föräldra möte idag, men jag orkar inte gå... Är ju som sagt trött och jag har ju redan varit ut en gång idag. Det får räcka :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Våra Bästa År :)
Jag och alla gamla tanter :D

läkare

Fick tid hos läkaren 10:30 imorgon iaf... Bra.
Hoppas hon vill sjukskriva mig bara. Har riktigt ont i ena benet idag och igår ( höften, men det går ner i benet).

Har packat ner alla prydnadsgrejer från hyllan i sovrummet där spjälsängen ska stå iaf. Men hyllan går inte in i vår bil ( måste köra upp den till Puttbo då vi inte har någon plats här). Så vi får se när vi (läs: han) bygger ihop sängen...

Ha en bra kväll! :)

Monday morning

Ställde klockan idag så jag skulle hinna få tag på barnmorskan på den tele tiden dom har. Min barnmorska skulle iaf ringa upp när hon inte var upptagen. RING RING RING :)

Har sovit så jäkla dåligt inatt, ont i ryggen och höften, har inte legat bra alls... Hoppas jag kan prata med någon läkare idag, vet inte hur jag ska kunna jobba. Så ont i ena benet nu också, vilka krämpor man har! HAHA

Blev lite shopping Karlstad. En body, en skallra, sängkläder och en tröja och byxor som hör ihop. Allt med FBK 's logga och så på.

Igår tog vi hem skötbordet + alla andra grejerna vi köpte av hans syster iaf. Får se när det blir upppackning :)

Kom igen RING RING RING nu då ;)


hockey

Snart bär det av mot Karlstad och hockey... Blir nog lite kläder till bebben i FBK shoppen :)

Är inte på så bra humör idag heller så jag orkar inte skriva nå mer... just nu


Svar: NEJ!!

Fick brev från försäkringskassan idag! Men det står att dom inte ändrar det tidigare beslutet...! Jag blir så ARG !!
Det stog att jag är hänvisad till möjligheten att ta ut föräldrapenning före barnets födelse. Men föräldrapenningen vill jag juh spara tills bebisen har födds för att vara hemma då.
Ska ringa min barnmorska imorgon för att kanske få prata med läkaren om sjukskrivning. Men hon sa också att även om läkaren tycker att jag ska vara sjukskriven så är det försäkringskassan som bestämmer om jag får det eller inte... Det verkar ju inte som att dom är på min sida iaf så jag kommer säkert få jobba till vattnet går. Allt känns så jäkla värdelöst just nu!! Ingenting går som jag vill...Orkar inte hålla på med det här mer. Är så trött på sverige och systemet här. Kanske borde flytta till någon öde ö någonstans där man inte behöver bry sig.

gammal?



Här är en gammal bild på min ena syster( jag är den lilla i hennes famn), min bror och vår farmor. Kul att kolla på gamla kort ibland ;)

Boknörd

Beställde lite böcker på Adlibris.se igår:

                                                                                                    

Får se om det är något bra :)











Är så trött! Men så ont i höften idag med så jag kan inte ligga på vänter sida, ligger jag på höger sida får jag ju ont i ryggen. Hur ska jag kunna sova då?

Nu ska jag ta och spela lite på king.com

barnkläder

                                               


Här är bilder på barnkläderna jag köpte på stan i måndags och de vi köpte på Maxi igår...









F Kassan-vad ska man säga om dom??

Tror du dom ringde igår? Nääää då. Så det är bara för mig att ringa och tjata igen...:(

Vaknade runt halv 7 imorse, försökte somna om men höften gjorde så ont att jag kände att det inte var någon idé att försöka ens... Måste ringa chefen idag och säga om jag ska jobba imorgon. Vet inte hur jag ska göra. På fredag ska jag jobba 9 timmar enligt schemat, kanske inte det bästa för höften?

Var upp till IcaMaxi och köpte lite mer babykläder igår... Börjar hända lite i lådan nu iaf :)

Hmmmm

Var ju till barnmorskan igår. Allt såg jättebra ut och järnvärdet var mycket bättre nu. SUPER :)
Hon kollade även hur bebisen låg och han låg med huvudet neråt, han var inte fixerad men han låg ganska långt ner så hon trodde inte att det skulle dröja allt för lång tid :thumbup:

Efter det var jag och mamma ner på stan en liten sväng. Köpte lite strumpor, 1 par byxor, och ett set med en tröja och byxor( text: Born this Cute). Super sött! Kanske lägger in bilder senare :)
Sen fick jag så ont i sidan så jag åkte hem...

Riktigt ont i höften idag igen, så typiskt när det var lite bättre igår!

F. kassan skulle iaf ringa mig idag om min omprövan jag skickat in. Hoppas jag får det svaret jag vill ha...
Barnmorskan sa att om det inte blev någon ändring på beslutet så skulle jag ringa till henne så kanske jag kan bli sjukskriven istället. Jag menar, det här funkar ju inte riktigt!

Igår hade ...

Igår hade vi en filmdag.. igen =) Skönt... Det var ju riktigt fint väder, men jag orkar ju inte gå så mycket, tyvärr.

Sen frammåt kvällen fick jag massor med sammandragningar! De gjorde inte alls ont, men magen blir ju hård som sten. Gick in på internet och kollade om/när man borde ringa antingen förlossningen eller sjukvårdsupplysningen. Det stog att om man har mer än 4 stycken/timme skulle man ringa. Mina kom runt var 5-6 min...! Men efter ca en halvtimme blev det längre och längre mellan, som tur är! Det stog ju också att om de inte gjorde ont så var det inte förvärkar(förlossningsvärkar), men lite rädd blev jag ändå, känns ju lite för tidigt att föda nu...

Sen inatt drömde jag att bebisen hade kommit, men han var inte så liten. Såg ut som han var iaf  några månader gammal. Jag och han skulle ut och köpa något, men vi tog inte med oss barnet. Hoppas vi hade en barnvakt eller något... :)

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar sen när mamma kommer. Hon vill säkert kolla på HEM TILL GÅRDEN. Inte direkt något jag vill se, men man får väl offra sig :S

vecka 33


JAG LEVER

Skriver bara ett litet inlägg, vet inte vad jag ska skriva...
Jobbade inte igår, fick så ont i höften natten till i fredags så det gick inte så bra att jobba då och eftersom jag skulle jobbat 8 -18:30 igår så var det nog bättre att jag var hemma. Har fortfarande ont. Ner mot benet. Jättesvårt att sova eftersom det inte är så skönt att sova på vänster sida(p.g.a höften) och sover jag på höger sida för mycket så får jag ju ont i höften på den sidan också...
Får se hur jag gör om jag ska/kan jobba imorgon... Ska till barnmorskan imorgon, får se vad hon säger. Mamma ville vara med, får se om hon kan ta sig ner bara :)

Vecka 33+0 idag så det börjar närma sig. Köpte den vita sängen på ikea iaf och madrass, sängkläder, spjälskydd m.m Nu är det bara mer kläder vi behöver köpa. Måste köpa en amningsbh också, men dom jag sett var inte speciellt fina.Någon som vet vart det finns någon bra och fin?

Sova sova säng säng säng

Är ledig idag med, har varit ledig tis och ons också. Ganska skönt måste jag säga. Imorgon jobbar jag 7 till 12, sen ska vi till Ikea och köpa spjälsäng. Den här är det vi fastnade för:

 
Det går att ha ner ena sidan så när barnet är äldre kan den kliva ur själv, det är ju bra. Då kan man ju använda den lite längre :)

Så kanske det blir lite mer saker också, det brukar ju bli det när man åker dit :S
Får se om det kanske blir Lappens på väg dit, gott gott :)

Jag vet inte hur jag kommer orka gå upp 05:20 imorgon när jag har kunnat sova hur länge jag velat i över en vecka nu. Kommer du till mitt jobb imorgon och ser någon med RÖDA ögon så vet du att det är jag HAHAHA


:)

Nu kan jag göra smileys :) Coolt va? hehe :P

Förlossning

Sitter och kollar på förlossningskliniken på TV 4 Fakta. Är intressant... Sen är det risk förlossningar efteråt, också intressant, men det kanske inte är något jag ska kolla på? Vi får se =)

Var upp till mamma och bakade bullar idag iaf. Gott gotti gott gott! En påse följde med hem, får se hur länge den räcker haha

Det var faktiskt lite roligare den här gången, och nästa gång ska vi till förlossningen och BB. Intressant =) mycket som är intressant idag haha

Näää nu ska jag kolla klart på det här, sen väntar sängen!

See ya!

Dryg natt!

Det började igår när jag kom hem från tandläkaren, huvudvärk! Men det började lite försiktigt och blev värre och värre under dagen/kvällen. Så tillslut gick jag och la mig lite efter 20:00, varje gång jag vaknat inatt har huvudvärken suttit kvar där. Självklart har jag fått springa på toa 70,11 gånger också. Men när jag vaknade runt 08:30 imorse kändes det ganska bra, känns lite som att det kan komma tillbaka men jag håller tummarna =)

Precis innan jag vaknade imorse drömde jag att jag hade blödig lite och medans jag stog där på toan så gick vattnet, det blev en riktig "splasch" så han hörde till v. rummet. Då blev han riktigt nervös! Jag ringde till förlossningen men eftersom jag inte hade nå värkar tyckte dom att jag skulle ut och gå lite. Dom verkade inte bry sig att jag "bara" var i vecka 32.
Det kom ingen bebis i drömmen iaf! Men den lille i magen har levt röjan i magen inatt, efter varje gång jag varit upp på toa...

Får se om jag går på f. gruppen idag, kommer värken tillbaka stannar jag hemma. Mamma ville att jag skulle komma och baka bullar där uppe idag, frågan är hur jag ska komma dit. Bussarna går 1 gång i timmen, dit, men den tiden har dom nog slutat gå hemåt... Får se hur jag gör =)


manikyr

 

Var till tandläkaren imorse sen när jag kom hem kände jag för att göra lite fransk manikyr, tycker att det är så snyggt. Så här blev reslutatet iaf. Vad tycks?
Nu ska jag fixa lite varma mackor åt oss tills han kommer hem. Champinjon stuvning åt mig och skinka,tomat och ost åt honom... MMMMMMmmm mumma =)

Road trip!

Strax bär det av mot storstaden. Tycker faktiskt om att åka bil, men frågan är hur det kommer bli nu när jag får ont i ryggen av att sitta ner. Men det ordnar sig =)

Har packat ner "lite"godis iaf, skulle packat boken också men jag vet inte om jag vågar läsa i bilen. Lika bra att skippa den=)

Såååå vi får se när nästa inlägg kommer då vi ska sova i Norrtälje hos morbror...

Trevlig helg rumpnissar =D


Jag blir så glad =)

Läste en kompis blogg nyss och hon är med barn... igen =) Blir såååå himla glad för deras skull!! Han kom in i v. rummet när jag satt och läste det, då frågade han vad jag satt och log åt.... I can't help it! Nu kommer jag gå runt med ett leende på läpparna ett tag. Bara så ni vet =D

Jobb jobb jobb

Jobbar idag fast jag skulle varit ledig. Men jag får skylla mig själv. Ska till Stockholm på lördag(skulle ha jobbat 2-12 då annars) och tror att vi ska åka runt 11 kanske. Nathalie (syster)och han ska på Metallica som spelar i globen. Jag, mamma och per ska... ja jag vet inte riktigt vad vi ska underhålla oss med så många timmar. Äta lär vi ju göra, men vi kan ju inte sitta och äta x antal timmar (då blir vi väl utkastade från resturangen). Någon som har förslag? Vet ju inte riktigt vad som är öppet fram till ca 22:00 heller.
Men iaf börjar 16:15 idag så jobbar Emma åt mig imorgon =) TX EMMA  =D
Det är ju en ganska dum tid att jobba då man annars brukar äta typ den tiden, får väl köpa någon frukt att sitta och gnaga på i kassan =D

Igår skulle hans bror hämta mig från jobbet, det är ju slutspel i elitserien nu och det kom över en kompis för att kolla. Meeeeeen som förra gången hans bor skulle hämta så glömde han bort mig ( Jag kände iofs det på mig, fast han skulle ställa klockan för att komma ihåg). Gick in på Willys och kikade lite, köpte en pocket bok för 25 kronor
 ( bild från bbb.se)
Får se om det är nå bra =)

Ha en bra fredag alla!

Spoooky..!

Ena katten håller på att få fnatt här hemma tror jag... Går runt och piper för ingenting och han har ju ett sånt irriterande pip!! Usch..! Kan bero på spööööööket som håller på i hallen, ena lampan har blinkat till några gånger. Förrut när jag var i badrummet blinkade det till där också och i vardagsrummet för någon vecka sen blinkade blomlampan till några gånger också.
Förra heljen såg jag något som gick ut ur sovrummet när jag hade gått och lagt mig ( det var en "boll" som flög ut, eller vad man ska kalla det), men jag blev inte rädd alls, jag bara vände på mig och somnade HAHAHA för jag är sååå cool =D


När jag var i USA förrut lagade min syster en maträtt med paprika som var fylld med ris och säkert något mer. Det var så himla gott! Men när jag har frågat henne om receptet kommer hon inte ihåg det. Typiskt! Någon som har recept på något liknande??


Say what?!

Var ju på föräldra gruppen igår, han var inte med för han tycker att det är onödigt. Är det något man undrar över så har vi ju massor med folk i släkten och bland vänner att fråga, men jag ville snarare gå dit för att se om det finns någon man kan umgås med sen när man är hemma med bebisen, så man har någon att ut och gå med blandannat... Men jag vet inte, första gången var det ju ingen som pratade med någon annan direkt. Fast det var rätt kul att dom 2 som bor nära mig ska ha den 4 maj och den 5 maj ( vi ska ju ha den 3 maj). Får se hur jag gör nästa gång... han ska nog iaf vara med när vi ska till förlossningen och BB för att kolla, det ska bli det roligaste!

I måndags fick jag så ont i magen igen, men inte samma sorts magvärk. Det var mer en stickande känsla, det kom efter frukosten men när jag kommit till barnmorskan hade det försvunnit(hon kollade urin prov men det visade ingenting). Sen när jag jobbade kom det tillbaka så jag tog ett äpple och satt mig bara och vilade lite så tillslut försvann det, meeeen det kom tillbaka igen under kvällen. Sen igår när jag var på f gruppen kom det tillbaka igen så jag åkte och tog en korv med bröd =) då vi skulle på visningen direkt efteråt. Sen fick vi vänta på mamma med co för vi skulle ut och äta med dom, så magvärken kom tillbaka. Hade varit hungrig ett tag då juh... Undrar vad det kan bero på??

soooo cute =)



Här kommer bilder på dom bodys vi köpte på barnens hus för 99 kronor.

Idag ska jag:
 
*Tvätta

*Gå på familjeträff för första gången

*Gå på visning på ännu ett hus

Vad ska ni göra idag då?


ny mammatröja


Igår kom ett paket från min syster i USA =) Jag ville att hon skulle köpa en mammatröja och en bärsele och nu har dom äntligen kommit!
Vad tycks?

För tröjan, bärselen och portot blev det runt 400 kronor! Annars kostar ju en bärsele 500-1000 kronor



Bara 9 veckor kvar??

Känns som att vi kommer ha en filmdag idag med, orkar inte göra så mycket annat känner jag. Är riktigt trött idag...

Härromnatter drömde jag att jag såg foten på bebisen i magen när han sparkade. Men foten var kvar ett tag så jag petade tillbaka, eller snarare kittlade den. Tydligen var det en kittlig bebis för då försvann foten fort =)

Tidigare har jag inte riktigt känt om det har varit en pojke eller flicka imagen ( för man vet ju inte, har ju hört massor med historier där man kollat könet vid UL och så visar det sig vara fel), det har kunnat vara vilket som. Meeeen när jag satt och läste något på internet, det var någon skrev om hon i magen. Då kom känslan att det kändes helt fel att läsa hon. Jag kan inte ens föreställa mig att det är en flicka i magen på mig... Ändå har jag och mamma alltid trott att mitt första barn skulle vara en tjej, men nu känns det 1000 mil bort. Kanske nästa gång??
En kund som var in härromdagen frågade om vi visste om det var en pojke eller flicka, då sa jag ju att det var en pojke. Det kunden säger då är : Men det är väl inte kul att veta det innan? Det ska ju vara en överraskning...
Men är inte det upp till oss?? Varför frågade han ens om han inte tycker att man ska veta innan? Förstår inte vissa människor...

Imorgon ska jag till barnmorskan igen och på tisdag ska jag på första familjeträffen (får se om han följer med, var tydligen inte så sugen på det och jag tänker då inte tvinga honom...)
Från och med imorgon börjar jag jobba 20 timmar iveckan iaf, antingen tills jag inte kan jobba mer (och måste sjukskriva mig) eller tills jag får heltids havandeskapspenning av försäkringskassan...
Jag har kommit på att chefen inte har någon förståelse alls för att jag är gravid iaf. När jag har jobbat dag och det jag måste göra är klart då har jag bara suttit i kassan och tagit det lugnt. Men det duger ju tydligen inte för honom, i onsdags fick jag massor med uppgifter som skulle göras från kassan. Han sa också : Det går ju inte så fort för dig.
Hur fan ska det kunna gå fort? Han kan ju pröva själv att vara gravid, eller nej det kan han ju inte...! Blir så trött.

Nu ska vi kolla på film igen!

Ha det!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: