tävla!

Nu har jag lagt in en till tävling på min tävlings blogg om ni är nyfikna :)



TJING!

Bad pojken

Ja, barnen skulle bada i poolen igår, men det var visst liiiite kallt? E badade iaf, T doppade fötterna och Robin var i en sväng, men han ramlade framåt när han skulle gå (han tog imot sig med händerna) så han fick vatten i ansiktet och ville upp. Men några kort blev det iaf. På ett kort tog jag bort E ifall hon inte ville vara med här på bloggen...

Ooops jag blev visst också med där ;D

Får se om det blir någon badning idag om vattnet är lite varmare :)


TJING!

läsa bloggar

Ja, vi köpte en pool till Robin igår iaf. Idag ska han och T inviga den, kanske E också? Vi är det bara en gunga kvar att köpa, men jag vet inte riktigt vart dom har gungor? Jaja, det ordnar sig :)

Var ut på en promenad igår på ca 2 timmar? med Maria, mycket trevligt och vi gick en sväng förbi roxnäs där syster bor, och sen hem hit. Fast vi stog och pratade vid övergångsstället ett tag :)

Rörmokaren är här igen iaf, ska dra nya rör och ja, jag är inte alltför insatt på allt han ska göra, det var en lång lista. Tur att P är hemma :) Ev skulle dom inte ens bli klara idag...

Nu ska jag läsa lite bloggar :)

TJING!

babypool

Idag ska vi iväg och kolla efter en gunga till Robin som vi ska ha här hemma :) Sen ska vi också kika efter en babypool som han kan plaska i varma sommar dagar, tydligen ska det vara varmt och fint i några dagar nu så det kan ju vara bra att ha :) Men det finns ju så många, vet inte om man bara ska ha en vanlig eller en med grejer som sprutar vatten och annat att kolla på. Beror nog lite på priset, jag tror ju inte att Robin blir gladare av att ha en pool som sprutar vatten? HEHE
Annars vet jag inte vad som händer idag, kanske att prutten får inviga poolen, så efter shoppingen blir det nog bara en hemma dag :)

På midsommar hade vi en trevlig dag/kväll. Grillade och åt gott :) Sen spelade dom andra kubb, jag och Robin kollade på och pinnarna var ju så roliga att kolla på så det var svårt att hålla han borta... Tills han fick syn på bollen ;D Sen när klockan var 20.20 kanske? Så gick vi hemmåt, trodde att Robin skulle somna i vagnen, och det gjorde han nästan. Men när han fick syn på en kisse blev han klar vaken, tills vi kom hem och han stupade i säng :) Tack för en trevlig kväll!



TJING!

Glad midsommar!!!

Glad midsommar!

Nu ska vi iväg till ett par kompisar och grilla :) mums :)


TJING!

ny blogg!?

Nu har jag skaffat mig en tävlingsblogg! Du hittar den på http://www.beabofink.blogg.se/tavlar eller nere bland mina länkar :)


TJING!

Är han bortskämd?

Jag har fått en kommentar av en person(tänker inte berätta vem), det var ganska längesen men jag har gått runt och tänkt på det och undrar om det stämmer...
Personen tycker iaf att Robin är så bortskämd, för vi tar upp honom när han gråter... Say what???!!!! I min värld gör man det, gråter ens barn så tar man väl upp dom? Eller är det bara jag som gör så?? Skämmer jag bort min son? Aldrig att jag tänker låta Robin gå runt och stor tjuta, då får han väl vara bortskämd då. Visst, är jag upptagen så får han vänta lite, jag släpper ju inte allt(beroende på varför han gråter) bara för att han gråter lite. Men vad säger du? Ska man skita i att dom gråter??




TJING!

ett bra jobb?

I förrgår ringde Schenker om att vi hade paket hos dom och undrade när dom kunde lämna dom. Så igår skulle dom komma och medans jag var ner på stan med mamma, Nathalie, C och barnen så hade det kommit iaf. Vi trodde att det bara var toastolarna för det skulle vara 2 paket. Men tydligen kom allt. Men det var bara toastolarna som stämde överens med vår beställning. Badrumsmöblerna skulle vara mattsvarta(det stog det tillochmed på följesedeln), men det måste varit någon färgblind människa som packade för dom var grå/brun dassiga. Båda möblerna till stora och lilla badrummet skulle vara svart, men båda var den äckliga, konstiga färgen.Möbeln till lilla som vi beställt var 50 cm bred, den som kom var runt 70cm, och den får nog inte ens plats där. Sen på följesedeln stog det att det skulle komma en badrumsvåg också? Det har ju inte vi beställt iaf... Där har dom verkligen gjort ett bra jobb!
P ringde dit för att klaga, men då hade dom stängt för 10 min sen... Så han får ringa idag istället...


TJING!

älskade

Ganska precis innan Robin skulle sova så kom han springandes med en sko och mössa(undrar om han ville ut?) Mössan fick han ha iaf och ÅHH va glad han blev då :) Min älskade lilla sötnos! På bilden syns ju också hans 3 små tänder :)


TJING!

gullapa!

Ja, igår blev det inte alltför många knop gjorda. Robin sov kasst hela natten och vaknade 4-5 gånger kanske, sen vaknade han 5.30-6(kommer inte ihåg så noga) och med tanke på att jag gick och la mig vid 00.00(satt uppe för att kolla på bröllopstårtan) så var jag galet trött hela dagen. Men inatt har han bara vaknat 1 gång och sen vid 6 när han vaknade igen så tog jag med honom till vår säng och efter lite bökande så hittade han tydligen en bra sovställning för då somnade han om till efter 8!! Frågan är ju nu om han kommer att somna vid 10.30 som han brukar annars?

Idag skulle vi varit till Valbo, men mamma mår tydligen inte så bra så det blir uppskutet... Tråk! Undrar vad man ska hitta på? Det är ju så fint väder så man vill ju inte sitta inne heller, men jag har inga ideér vad man ska göra heller. Usch! och Blä!

Nu är Robins 4:de och 5:te tand påväg. Uppe den här gången :) Var lite rädd där ett tag att han bara skulle få tänder nere HAHAHAHA Men det behöver jag ju inte oroa mig över nu ;D

Jag ska ta och ringa kakelproffsen idag iaf och fråga hur det går med vår offert, var och lämnade papper där för ca 1 månad sen och vi har inte hört något... Dåligt!!
Hmm, förlåt för att gnäll idag förresten. Är ju inte på dåligt humör egentligen så jag vet inte varför det bara kommer ut massa dåliga grejer när jag skriver. Jaja, så kan det vara ;)

HAHA, kom på att jag skulle berätta att Robin pratar i sömnen lite då och då. Tyvärr så fattar vi ju inte vad det är han säger. Det hade ju varit lite kul :) Gullapan min :)


TJING!

bröllopet!

Undrar om man ska kolla på bröllopet idag? Antagligen är tv.n upptagen av P som kollar på fotboll. Men annars ska jag nog kika, bara för att...

Igår var syster med familjen hit, mamma mår inte så bra så det kändes lite taskigt att åka dit med allt folk. Så P och hennes man kollade på fotboll(surprise?!) och jag och syster var ute och gick en sväng med dom små, båda somnade faktiskt och sov sen bredvid varandra på uteplatsen. Robin vaknade när det var dax för mat vid 17 men T han fortsatte sova, men det behövde han tydligen :) Sen beställdes det PIZZA :) Tack för en trevlig dag!
Idag vet jag inte vad vi ska göra, beror på hur mor mår idag antar jag, och vart killarna vill kolla på fotbollen... Så dålig fantasi vad man kan göra medan killarna är upptagna med sitt, ev ska vi till valbo på måndag, så det är ingen idé att åka till stan eller kupolen heller... Jaja, det visar sig :)

Jag har kommit på fler ord Robin säger också. Tack Tack, ajaj, godnatt, katt(inte låter som dom utan han säger kak). Sen försöker han ju härma oss också, så vissa ord kommer bara sådär :)


TJING!

vinn en goodiebag!


 

Tävla här du med!


PUSS PUSS

Igår kom först P's syster med familj, hennes sambo skulle kolla något i badrummet. SÅ Robin busade med 2 av sina kusiner. Sen ett tag efter att dom åkt så kom min syster med familj och mamma var också med, det slutade med att vi grillade och hade det riktigt trevligt här hemma. Iaf så låg Robins minsta kusin i Spöket Laban gymmet som Robin hade förrut och den verkade han gilla ;) När Robin fick syn på honom där så trodde jag nästan att han skulle bli lite avundsjuk(det har han blivit när han ser att jag bär på T, kanske inte så konstigt?), men han gick fram dit och myste/pussade på honom. Jag tror nog att Robin tycker om sin kusin ;D

Han närmar sig...
PUSS!!!

TJING!

så här ser det ut nu:

Jag har redan hunnit ta en promenad, dammsugit och bäddat sängen idag. Effektiv morgon. Ska torka av bordet ute och baka lite medans Robin sover(han ligger och kastar ur napparna ur sängen just nu)...
Syster med familj och mamma kommer hit idag för att kika. Dom(förrutom mamma) har ju inte sett huset, eller jo. Förra året när vi precis vunnit budgivningen var dom in på tomten och åt plommon har jag för mig ;) Men dom har inte sett hur det ser ut innuti...

Så här ser det iaf ut i badrummet nu när P har hållit på där inne :D
Jag undrar vem som kommit på den smarta(?) ideén att sätta in stora fönster i badrum?


TJING!

vinna en prinspall!?


”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett Prinsessa eller Prinspall från Bonde of Sweden, tävla HÄR du också!”


före/efter

Idag kunde jag äntligen klippa Robin(han har total vägrat förrut, varför det gick bra idag vet jag inte...) Luggen behöver klippas till lite för den var ju inte så rak, men bättre än förrut iaf :)Så nu kommer en före och efter bild. Vad passar han bäst i?




TJING!

orden

Dom senaste dagarna har orden börjat raspa ur Robins mun. Visst sa han några ord tidigare, men nu kommer det nya ord hela tiden! Han säger Kalle Anka, kratta, katt(men istället för katt så säger han mau när han ser en katt), ko(men då säger han mmmmmm(uuuuu) istället), mamma&pappa(såklart), jacka, lampa. Hmm nu kommer jag inte på mer, men det känns som att det finns mer ord. Uppdaterar väl när jag kommer på :)


TJING!

det gick inte så bra...

Hej hej!

Robin sover och P håller på och river i badrummet. Idag ska vi nog upp till mamma och co igen och träffa syster med familj. Får se om dom är utvilade idag? :D Jag försökte få lilla Trey att sova, men det gick inte lång tid innan han började SKRIKA!! Och jag som är så blödig(enligt P) gick ner med honom så hans mamma fick försöka sen istället. Kanske går det bättre när han inte är övertrött?

Min nya mobil kom iaf igår, så igårkväll satt jag och försökte lära mig den, men jag har inte hittat hur man byter sms ljud...? Det borde väl gå? Annars kan jag nog det viktigaste nu :) Nöjd är jag också :)

Nu ska jag ta och hänga upp lite tvätt!


TJING!

En liten update:

Sitter hemma hos mamma, Robin ligger och sover i rummet bredvid och P är påväg mot arlanda för att hämta min ena syster med familj :) Så nu vet ni hur det ligger till :)

Nu ska jag passa på att spela lite innan Robin vaknar!


TJING! ♥

13 månader!

Idag blir Robin hela 13 månader. Var det verkligen 1 månad sen han blev 1 år? Ojj, va tiden går!

puss♥ på dig min lilla(?) plutt :)



TJING!

Den här mobilen...


Nu har jag beställt den här mobilen. Hoppas den är bra. Den ena jag kollade på igår fick så dåliga betyg av andra så det var ingen idé att köpa den, den här var det inte så många som skrivit om, men vi får väl se... :) Någon som vet något om den här?


TJING!

WOHO!

WOHO!!!! Skatteåterbäringen har kommit! Kanske jag tillochmed kan köpa mig en ny mobil(har ju en låne mobil från Nathalie)! Yey va glada vi blir :)


TJING!

gos/mys/bus

Robin älskar att busa/mysa med kissarna Igår när han började vågade jag nästan inte gå därifrån ifall han skulle sluta, men det gjorde han inte så här kommer det lite bildbevis ;)

och såhär glad blir man när man får gosa lite :)



TJING!

vill inte!

Hello :)

Robin är inne i någon svacka som gör att han inte vill sova, dag eller natt spelar ingen roll. På dagen tar det lång tid innan han somnar, på kvällen tar det ännu längre tid innan han somnar och sen vaknar han vid midnatt ungefär och vill inte somna om förrän han får ligga mellan mig och P. Jag skulle kunna försöka söva honom 1 timme(aldrig provat och skulle nog inte orka det heller) och han skulle iaf vakna så fort jag går därifrån...
Ont i kroppen har jag också, ont i ryggen(sängens fel?), ont i nacken(Robins fel?), ont i ena axeln(vems fel?) och ont i magen(naturlig orsak). Så jag är väl inte på världens bästa humör just för stunden. Men vi ska shoppa lite idag och på fredag kommer syster med familj till Sverige så det finns ju grejer att bli glad för :)

Nu ska jag spela lite innan jag ska hämta in tvätt och diska...


TJING! ♥

SMOOTHIE

Jag köpte en smoothie från Semper, åt Robin igår, tänkte att det kunde vara kul att prova. Resultatet?: HAN ÄLSKADE DEN! Han ville bara ha mer, mer, mer och mer. Det var den här jag köpte:

rekomenderas verkligen!


TJING! ♥

jag tävlar igen

Jag tävlar hos Diana om en babysimbyxa från babysimshopen.


Hon har massor av tävlingar och babytema just nu så gå in och kika du med! :)

ekorren satt i granen?

Igår när Robin sov sin nap så satt jag vid datorn precis utanför rummet. Efter ett tag låter det som att han är vaken så jag kikar in, men han ligger och sover så sött! Jaja, han somnade väl om då tänkte jag och satt mig igen... Efter ett tag igen så hörde jag igen att det lät där inne och katterna var inte där inne(ena katten satt utanför dörren och ville in) så jag gick in men inte är Robin vaken heller. Nope, men vi har en liten ekorr bebis som springer runt som en tok för att komma ut! Vi vet ju att vi har ekorrar som bor någonstans på taket och att det fanns bebisar visste vi också, men hur/varför/när den kom in i sovrummen vet vi INTE. Fönstret hade inte ens varit uppe på morgonen så ev hade den varit inne där hela natten(men borde vi inte hört den då?) Jag sprang iaf och ropade på P som kom springades och till slut fick han tag på den med hjälp att kläder till mig som den fick ligga i tills dom kom ut(ja, det ska tvättas!). Den sprang iväg men efter ett tag kom den faktiskt tillbaka så vi har ett litet husdjur kan man ju säga. Bara den inte kommer in igen så är jag glad :) 


TJING!

tack mamma

Godmorgon!

P's mamma var aldrig barnvakt igår, hon skrev att hon var sjuk så i sista minuten ringde jag mamma och hon ställde upp. TACK MOR!
Så vi åkte ner på stan, men det var bara någon enstaka bra låt så vi funderade på att åka hem när mamma ringde och sa att Robin inte ville sova. Klockan var 21.30 och han satt och kollade på tv med henne. Bus ungen! När vi kom hem så provade jag lägga honom och det tog ett tag innan han välkomnade mr. blund ;D När han sover har han 1 napp i munnen och sen en i vardera hand, igår hade han även en extra som låg i sängen. När låg han och smakade lite på ena nappen för att sen spotta ut den och ta en annan och så höll han på ett bra tag. Tillslut tog jag honom till vår säng och efter mycket om och men somnade han där så jag kunde lyfta över honom. Men sen vid 00 gick det inte att få honom somna om så han har sovit hos oss hela natten nästan. Hoppas det blir en bättre natt, natten som kommer....

Nu ska jag underhålla grabben lite! :)


TJING! ♥

shopping runda!

Det var shopping på hög nivå för mig igår på stan! Tack Emma förresten för en trevlig dag och tack för hjälpen med Robin. Robin var iofs väldigt snäll igår på stan. Han satt i sin vagn och sa inte så mycket. Oerhört stolt över honom!!!
Men shopping var det ja! Det här handlade jag!
jeansleggins från only
(till Robin)från HM
(dålig bild, men det får ni stå ut med)från only
från HM
också från HM
från Gina
also from Gina
från JC
JC :)
Och inte kan man ju komma hem från en shopping dag utan skor?
köpta på BARNAVDELNINGEN på Eurosko!



Idag ska vi till Mora en sväng sen ikväll ska vi på Rix FM nere på stan. P's mamma ska vara barnvakt. Vilket jag av olika anledningar inte alls tycker om... Men hon är farmor och jag hoppas att vi inte är nere på stan alltför länge.


TJING! ♥

gratis?



coolstuff
vill pusha för deras taggar och om man har en egen blogg eller hemsida och länkar så får man allt på bilder OCH man har chansen att vinna en super grej!

Detta ligger i potten:

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid - inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr


Det värsta med sommaren(tycker JAG iaf) är alla små kryp som kommer fram! Vad kan då passa bättre än flera olika sätt att ta kål på dom? Här är flera anti insekts grejer. Det kommer nog jag behöva iaf HAHA!

Jag måste bara berätta att........

Godmorgon!

Jag måste bara börja med att berätta att jag är så stolt över Robin. Nu på morgonen har han gått runt och roat sig själv så jag har kunnat diska och fixat lite, dom senaste dagarna har han varit väldigt klängig pga av en tand som kommit upp antar jag. Men nu är det tydligen bättre. Det är bra eftersom han inte väger så lite längre så orkar man ju inte bära på honom alltför mycket. Men man blir ändå glad när man ser att han vill upp och sträcker upp armarna mot en... :)

Igår provade jag göra rabarber kräm. Det gick väl sådär. Det blev nog snarare rabarber soppa, men gott var det iaf. Jag och Maria skulle gått på promenad, men när hon kom hit så blev det kräm/soppa och sen blev det pizza, sen vart klockan sovdax för Robin och sen orkade inte jag iaf(sen hade hon iofs inte bra promenadskor på sig heller :D) Jaja, det får vi ta en annan gång istället :)

Idag ska vi ner på stan och träffa Emma :) Mycket att kolla på på stan för Robin idag eftersom Falu Kalaset invigs idag. Kanske följer det med en ballong hem :)


TJING! ♥

vinn en goodiebag!


”Jag tävlar om en Goodiebag för hela familjen värd minst 10.000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Barnkalaset sponrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Buffis Barnkläder sponsrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*DarlingExpress sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*GladaGrodan sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*LasseLasseLiten sponsrar med ett Presentkort på 300 kr!
*Memories for life sponsrar med en värdecheck på 1000 kr!
*Supergrafik sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!

*Bambino Mam sponsrar med Picnic-box, bestickset och vattenflaska!
*Barntyger sponsrar med en stor väska Tiny Zoo från Mairo!
*Bioform sponsrar med ett förkylningspaket till hemapoteket!
*Body and Spirit sponsrar med en påse granatäppelkärnor!
*Canvastavlan.se sponsrar med en valfri canvas värd 600 kr!
*Ekokul sponsrar med en Happy Mais mellanbox!
*Ekoleko sponsrar med ett ecokit, en dinosaurie!
*Johanna Form & Design sponsrar med body & mössa från sin Babyface-kollektion, samt kort med kuvert!
*Kalasform sponsrar med bakformar!
*Karin Herzog sponsrar med en Silhouettekräm!
*Kiddoz sponsrar med en barnvagnsmobil (max 8 bokstäver)!
*myHeart.se sponsrar med 52 romantiska veckor!
*MyOwnStyle sponsrar med ett halsband från MarMalaid!
*Nallebudet sponsrar med ett Nallebud värt 150 kr!
*Namnnappen sponsrar med ett paket valfria namnnappar!
*Natusan sponsrar med nya First Touch-serien!
*Onetex sponsrar med ett Nalle Puh påslakanset för spjälsäng!
*Pappaprylar sponsrar med en valfri Walltastic, 3D-tapet!
*Sagolikt sponsrar med en bok!
*Sakfabriken sponsrar med ett säkerhetsbälte för barn i kundvagn!
*Spöket Laban sponsrar med ett Spöket Laban-tält!
*StudioNele sponsrar med ett valfritt ”Love is easy”-tryck (21×30 cm)
*Willvin sponsrar med en valfri skötväska OCH en Willvin MultiDad!
*Önskefoto sponsrar med ett valfritt gosedjur med personligt foto!


Kom igen nu!

Glöm inte att gå in och rösta på min lilla skrutt! Det är bara 25 min kvar!!

Rösta HÄR!

HAHA läs detta!

Jag säger bara: Läs det här repotaget!

HAHA! Riktigt bra marknadsföring måste jag ju säga! Undrar hur loggan ser ut?

handlat till badrummen

Igår köpte vi grejer till badrummen. Ja, du läste rätt. Vi köpte till båda badrummen när vi ändå höll på ;D Får se när grejerna kommer. Spännande!
Det blev 2 toastolar, 2 olika handfat med möbel under, handdukstork, dusch(inte väggarna utan det man sätter på väggen). Hmm, kommer inte ihåg om det vart något mer men handlade man för mer än 10 000:- fick man ett par arbetsbyxor gratis(värde 450:-). Vi handlade för lite mer än 22000:-
Så nu kan vi pricka av det iaf :)


TJING! ♥

Nu ska jag berätta!

Woho! Nu kan jag berätta lite vad vi varit ute på var grejer!!
Igår var vi nämnligen ner på stan och fick lån så vi kan renovera badrummet. Vi vet redan hur vi vill ha det, nu väntar vi bara på en offert så ska väl P börja med att riva typ hela badrummet(han kommer vara som ett barn på julafton HAHA).
Åhh, det kommer bli så himla skönt att kunna duscha uppe istället för nere i källaren där det är mellan 16 och 18 grader. Svin kallt alltså!

Underbart säger jag bara! :)


TJING!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: