snart bär det av =)

Jaaaa, snart ska jag ta bussen till lasarettet och njurmottagningen. Mamma kommer dit för att hålla mig sällskap, det har nog blivit en tradition nu. Hon har ju alltid varit med. Den här gången fick hon dock en kommentar : Är hon inte gammal nog att gå själv?
Men det är ju inte det som är själva grejen, gammal nog har jag varit några år nu men det är ju en tradition kan man säga. Brukar gå och fika efteråt ( oftast blir det en räkmacka som vi delar på).
Dom ska åka och handla med Pers föräldrar sen, funderar faktiskt på om jag ska hänga på. Det kan ju vara trevligt =)

TREVLIG FREDAG!


Why?

I dont know what Ive done, I cant type all the letters... Sooo I thought I would write this in English. Or not... Gonna try tomorrow instead... See ya


Utmaning!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Beatrice
2. Ett ord på fyra bokstäver: Bråk
3. Flicknamn: Bianca
4. Pojknamn: Bengt
5. Yrke: Butiksbiträde
6. Färg: Brun
7. Klädesplagg: Boxershorts
8. Mat: Baconrullar
9. Sak i badrummet: Badkar
10. Plats/stad: Borås
11. En orsak att vara sen: Bussen gått sönder
12. Något man skriker: BUUUU!!
13. Film: Brookback Mountain
14. Något man dricker: Bacardi
15. Band: Backstreet boys
16. Djur: Björn
17. Gatunamn: Blixtbo
18. Bil: BMW
19. Sång: Blinka lilla stjärna


Jag utmanar:
Maria
Nathalie
Evelina
Och alla andra som känner sig manade =)

nu igen...

Började känna av magen igår igen, sådär så det är jobbigt att gå som jag hade förrut... Det har blivit lite bättre men jag känner av det fortfarande. Undrar hur det kommer gå att jobba idag? Tur att jag slutar 12 idag =)

Fick se den nya schemat iaf ( början nästa vecka), känns rätt ok att jobba 3 dagar i veckan. Men jag ska ringa och prata lite med F kassan och så ska jag skicka överklagan, får se hur lång tid det tar att höra något den här gången...

Ha en bra dag =)

visning

Var på husvisning idag igen. Ska äta mat, jag ska skriva min överklagan och sen ska vi prata lite om dagens visning... =)

måste nog säga...

Måste nog säga att Mollys och EMDs låtar var dom bästa igår... Velvets var också en av dom bättre, men hon gick inte vidare. 2 av 3 är ju ändå rätt bra gjort.

Jag hade nog Lukas i famnen 90 % av tiden igår, gav han till sin mamma när han skulle äta men när han var klar skulle ju lilla Elsa ha mat också så då fick jag tillbaka honom=) Måste vara riktigt jobbigt med 2 barn där det bara är 1 år mellan.Är pappan hemma går det väl bra, men han måste ju jobba han också... Kändes som vi gjorde lite nytta där iaf. Han hade hand om Elsa när hon hade fått mat och var alldeles sprallig och inte ville sitta stilla, bara bra då han blev av med lite energi också =)

Var iaf till barnens hus igår för att kolla vad spjälsängen vi kollat på kostar och om det var beställningsvara. Den kostar tydligen 1600 och dom hade på lagret. Men vi väntar nog med att köpa lite, hört ett rykte om att det kanske kommer bli billigare =D Iaf så köpte vi 3 bodysar för 99:-! Riktigt bra pris måste jag säga, köpte i storlek 56, 62 och 68...

Satt och gjorde fransk manikyr på mig själv igår, blev riktigt nöjd! sitter och kollar på naglarna hela tiden HAHAHA

Vad händer idag då?

Helg planer

Ska till Borlänge idag (känns som vi är där rätt ofta nu för tiden), kolla lite på kupolen och sen hem till hans syster för att hålla henne sällskap medan hennes kille jobbar. Det är säkert ganska jobbigt att vara ensam med 2 småbarn och mig gör det absolut ingenting =) Blir väl att vi kollar på Melodifestivalen där skulle jag tro, men han skulle ta med den bärbara datorn så han kunde spela lite medans. Undrar om han inte tycker om Melodifestivalen?? Konstigt! HAHAHA

Vaknade innan 7 imorse, var så jäkla hungrig fick lov att ta en rostad macka men vem kan somna om efter det? Så nu sitter jag här, kommer säkert få sitta här själv många timmar innan han bestämmer sig för att gå upp.

Vi var på bio igår, kollade på Bedtime Stories, den var ganska rolig faktiskt. Men det var 4 stycken vuxna(med oss inräknat) där. Satt några 14isar bakom oss och pratade och var allmänt störiga, som dom brukar vara. Är inte det det mest jobbiga man kan vara med om på bio? Folk som sitter och pratar heeeeela filmen igenom? Då kan man lika gärna stanna hemma tycker jag!

Här kommer en bild på mig när vi var och träffade lille Lukas första gången( han var ca 1 dag gammal)


Kolla vad jag har köpt idag =)

Jag och mamma var ner på stan idag. Kunde inte låta bli att köpa det här, ALLT för 200:- på HM

 (klickbar)







(klicka för större bild)

som sagt, jag kunde inte låta bli =)

Vad ska man säga om Försäkringskassan?

Fick svar igår från Försäkringskassan iaf. Det blev inte det svaret jag ville ha... Halvtids havandeskapspenning fick jag. Jag får en fjärdedels halv tre fjärdedels havandeskapspenning... WTF menar dom med det? Finns det någon därute som ens fattar vad det betyder??
Det är ju så jävla sjukt! Jag kommer inte kunna vara till nytta för NÅGON på jobbet när jag varken kan sitta i kassan längre än en timme utan att vara helt död i ryggen, packa varor kan jag inte göra då magen är ivägen och då finns det typ ingenting kvar att göra... Det enda som är kvar är väl att fika antar jag, men neeeej då sitter man ju ner! Eftersom jag får ont i ryggen av att tillochmed sitta i soffan hemma hur ska jag klara av den hårda, obekväma stolen på jobbet?
Överklaga tänker jag göra iaf, men det kommer ju ta ungefär lika lång tid( om inte ännu längre) att få reda på det svaret... Dom tycker att jag ska jobba 20 timmar i veckan fram tills jag är i vecka 38!!!!!!! Är så jäkla trött!
Frågan är vad man ska kunna skriva för att dom ska ändra sig?

För varmt?

Vi har fått så himla varmt i våran lägenhet... Det är ju ganska bra eftersom jag ALLTID brukar frysa annars, men då finns det ju någon här hemma som sätter igång fläkten i vardagsrummet, och fläkt i sovrummet när vi ska sova. Meeeen jag är så känslig för när det blåser på mig blir jag alltid förkyld. Nu när jag redan är halvförkyld(som jag varit sen mitten av December) så blir det ju bara ännu värre när det blåser på mig! Inatt när jag vaknade, lite efter 3 btw, hade jag såååå ont i halsen och täppt i näsan. Sen när jag gick och la mig, låg han och frös! HAHA varför hade vi då fläkten på?? Sen sa jag att jag kommer ju dö om vi ska fortsätta ha massa fläktar på så kom vi överens om att INTE ha den i sovrummet på iaf( i vardagsrummet kan jag hålla med om att det är varmt, men det är nog också vår 50" tv som värmer ganska bra)
Trött som sjutton är jag också då jag inte kunde somna om direkt, kollade på klockan sista gången när den var lite efter 5, när jag hade varit vaken runt 2 timmar...!


sea world



Bjuder på en bild från när vi var i Florida och hälsade på syster med familj, men nu när jag sitter och funderar kom jag på att det var 2007 vi var där! Känns som att det var April förra året vi var där... Häftig upplevelse!

HP

Ringde nyss till Försäkringskassan om havandeskapspenningen, det är ju mindre än 2 veckor kvar innan jag har ansökt om att få gå hem. Tydligen kunde dom inte hjälpa mig, hon såg att dom fått in papperna men eftersom det inte är datorer som bestämmer så kunde hon inte se något annat. Hon sa bara att jag skulle ringa tillbaka dit om en vecka ifall jag inte hört något tills dess...


såhär ser jag ut

 Här är min mage i  vecka 29.

Var till borlänge igår och kollade lite på barnens hus, först och främst ville jag dit för att kolla priser på helt nya spjälsängar. Jag tyckte inte att det var allt för stor skillnad på begagnade och nya, då kan man ju lika gärna köpa en ny??
Sen var vi och hälsade på lille Lukas, han är så snäll, gnäller nästan ingenting ( bara när han vill äta såklart)... Hoppas vår bebis blir lika snäll =)

Åhh =)



 (klicka)

Titta vad fint jag fick idag =)
Fast jag sa åt honom att inte göra det...
Nu har vi varit och ätit gott på Z krogen och nu är det melodifestivalen på tv:n så jag säger tack och hej=)

ALLA HJÄRTANS DAG

Jag har funderat och funderat på vad jag skulle köpa till honom till idag, gissa vad jag köpte? Om jag säger såhär: Vägen till en mans hjärta går genom magen. Det är väl så man säger? Så jag köpte:





 
En hel burk med pingvin stänger ( 55 stycken)
Tyckte att det var rätt kul faktiskt, inte speciellt seriöst men varför ska man vara det jämt? Jag vet att dom kommer gå åt iaf =)
Han är nere på stan nu med en kompis, men jag sa åt honom att inte köpa något åt mig. Sa att det är bättre om vi går ut och äter något gott ikväll istället... Får se om han lyssnade.


Vad händer i helgen?

Var så trött igår! Låg i soffan och kollade på SATC på tv (19:30 - 20:00), eller det blev inte så mycket koll eftersom jag låg och sov! Tydligen vaknade jag till lite då och då när han rörde på sig i den andra soffan. Så jag gick och la mig när klockan var kvart över 8 igår kväll, sen gick jag upp kvart i 8 imorse =) Blev några timmars sömn... Blev så trött på honom, men det är inget jag vill ta här om varför. Annars hade jag säkert varit vaket ett tag till.

Vad händer imorgon då? Då har vi varit förlovade i 4 år! Shit va tiden går fort... Vi funderade att gå på bio, men finns det något bra som går? Vill se Bedtime stories men den börjar väl gå den 18 feb.?
 (bild från sf bio)
Någon som sett en bra film och vill tipsa?


Snart ska jag iväg till jobbet, hoppas att allt går bra på fredag den 13!!!

Ha det bra alla!
Kramkram

Prat prat

Huset vi var och kollade på igår var rätt ok faktiskt, det fanns ju lite att göra men hittar man ett hus där inget behöver göras får man ju punga ut med MINST 2 mille. Det är vi inte så sugna på... Men jag tror att det skulle se bra mycket bättre ut bara man tapetserar om ( nu var det orange(eller hur det stavas) och träpanel på väggarna i källaren). Han har pratat med mäklaren idag iaf och hon ville sätta igång budgivning den här veckan. Får se vart det landar, då vi inte tänkt ge så mycket mer än vad dom vill ha. Läget var ju SUPER iaf, bussen går på gatan utanför, det är ett ganska lugnt område och nära till bådas jobb...

Jaha.. Vad är det mer som hänt då? Vet att det var något jag tänkte skriva men med mitt minne är det inte konstigt att jag inte kommer ihåg. Men ni har väl hört historien om när jag skulle födas?
Gud frågade mig om jag ville ha bra minne eller om jag ville vara bra i sängen... Jag kommer inte ihåg vad jag valde bara =)



Idag är finalen av Top Model, undrar vem som vinner!!

Var till barnmorskan i måndags. När hon lyssnade på han hjärta fick hon det till 146 slag/minut, sen när hon tog den andra grejen så jag skulle höra höjdes dom till 151! Hon trodde att han blev chockad... Jag tror att han bara ville vara ifred, försökte säga åt oss att han vill ha lite privatliv =D Som tur var gick slagen ner till 146, 148 ganska fort...
Jag berättade att jag får så ont i ryggen när jag suttit i kassan ett tag(soffan också), då sa hon att jag var den 4 som hon har, som får ont när dom sitter ner. Hon trodde att det beror på att bebisen ligger mot någon nerv, men det hjälper ju inte mig något. Idag tog det bara 20-30 minuter innan värken kom...

Skriver det andra jag skulle skriva om jag kommer på vad det var... =)

kram kram

visning

Godmorgon alla glada =)

Ska på husvisning idag, berättar mer i kväll ( kommer inte hem förrän efter 5 idag)... Hörs sen!

snyft snyft

Sitter här och snyftar för mig själv, inte för att jag är ledsen utan för att jag är så "däppt i däsan" iaf i ena näsborren =D
Ont i ryggne idag med, men något konstigt som hände idag var att när jag skulle lyfta ena benet för att ta av mig skorna så fick jag så ont i sidan av magen! Sen varje gång jag skulle sätta mig i kassan ( jag kan lova att jag inte är så smidig av mig så jag måste nästan hoppa upp på stolen), och lyfte benet för att kunna sätta mig ordentligt så gjorde det ont igen. Vad sjutton kan det vara? När klockan var runt 10 imorse började jag få ont i ryggen, då hade jag suttit i kassan ca 1 timme! Så gissa om jag hade ont i ryggen när jag blev avbytt för lunch runt 12...

Nää, nu tycker jag att det bara är massa gnäll på mig här, hur kul är det är läsa egentligen?? Lovar att sluta... kanske... HAHAHA

Ska iaf bli skönt att vara ledig imorgon, få soooooova =D

Fick en kallelse idag till njurmottagningen, men eftersom jag lämnar urinprov när jag är hos barnmorskan så kan det väl inte vara nödvändigt att betala 200:- när man vet att allt är bra?? Kanske bäst att ringa dit och kolla...

Nu ska jag umgås lite =)

kram kram

En liten kik...

Åhhh, jag har så ont i ryggen! Men det brukar gå över så vi får hoppas att det gör det idag med =)
Inatt vaknade jag och skulle kela med Gubben som ligger vid mina fötter på nätterna, så fort jag sträckte ut foten ur täcket fick jag kramp i vaden, så jag satt mig upp för att "få bort" det, då kände jag att jag var såååå jäkla kissnödig men eftersom krampen var kvar satt jag där ett tag. Meeeeen när jag suttit där ett tag började det rinna i näsan ( trodde att det var näsblod först, men det var det inte. Så jag sprang till toan med halvkramp i vaden, kissnödig som sjutton och rinnande näsa HAHAHA Allt det klockan 2:23 på morgonen(natten) Det var en trevlig stund*not*

Nu ska jag gå och värma lite mat åt honom tills han kommer hem =)

kram kram

4 stycken idag...

Det märks att magen börjar synas mer och mer iaf. Idag var det 4-5 stycken som kommenterade magen och frågade när jag skulle ha =)
Förlåt att det blir mycket tjat om magen och graviditeten...

Ska ha lite tjej kväll här hemma på fredag, han skulle nämnligen festa lite ( det händer ju inte så ofta så för mig gör det absolut ingenting). Då passar jag på att bjuda hem flickorna =) Bara 2 stycken jag inte hört något av och det är bara 1 som har sagt att hon inte kan vara med... Ska bli trevligt! =D Undrar bara vad man ska bjuda på för fika? Förslag någon?
Förresten Maria,(du vet vem du är =)) jag var in på din blogg men det gick inte att skriva någon kommentar??

Imorgon slutar jag klockan 12! Kan du tänka dig? 12! Sjukt skönt ska det bli iaf. Ska ner på stan och byta bank iaf. Så ska vi åka förbi och kolla på ett hus som inte ens har kommit ut i försäljning än, får se om det är något för oss =)

Snart är det Top Model time =) Undrar vem som vinner? Jag tycker att Analeigh ( eller hur det stavas) ska vinna, men så blir det nog inte. Den jag håller på brukar aldrig vinna.. Har jag så dålig smak? HAHA

Hörs sen mina sköna =)

Kram kram




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: