IsaDora

Här är det nagellacket jag köpte häromdagen:


Det såg mer lila ut i flaskan än på naglarna, men snyggt ändå tycker jag :)

Robin, vad gör du?

- Robin, vad gör du?
- Plockar fram frukost!


Trevlig Valborg!

Igår var jag ute på en liten road trip med Mia och Robin. Var upp till mamma för att hämta tvätta-fönster grejer och sen "beställde" P en film från Elgiganten så det blev en trip till Borlänge också. Tur att Mia var med för Robin somnade i bilen så jag kunde bara springa in fort och köpa filmen. Hmm, tror inte att jag någonsin varit så nära Kupolen utan att gå in och jag tror inte att det någonsin gått så fort att "shoppa" :D
TACK Mia att du hängde på :)

Nu blir det frukost dax och sen ska jag ta tag i fönsterna, igår satt vi ute i den härliga solen ända tills grabbarna åkte och köpte mat. Vilket var ganska spännande... När jag ringde och beställde så beställde jag ett extra spett kyckling
- Extra tzatsiki?
- Nej, ett extra spett kyckling.
- Extra tzatsiki.
Men snälla, tänkte jag. 2 gånger sa jag kyckling, och jag orkade inte upprepa mig IGEN så jag tänkte att vi får väl se vad dom kommer med hem. Gissa? Tzatsiki...
I min värld är inte kyckling och tzatsiki snarlika ord?
Jaja, gott var det iallafall :D

Idag ska jag jobba kväll, sen blir det väl en sväng till en brasa i närheten skulle jag tro.
Hur ska ni fira valborg?

(bild lånad från google)

Hoppas ni får en trevlig valborg!


Ed Hardy

Dom här skorna från Ed Hardy var ju rätt coola, eller hur?
Finns på Campadre till kampanjpris :)

Ed Hardy Women's Love...

Geggamoja rabattkod

Nu får man 60 kronor rabatt på valfri klänning hos Geggamoja

Singoallaklänning Grön/vit

 

Volangklänning Rosa

 


Koden du ska ange är dress12 och gäller till och med 3 maj :)


Nu vet ni

Jag vet inte om det är det underbara vädret som får mig att VILJA städa och tvätta fönsterna, men något är det och när dom känslorna väl kommer upp till ytan så är det lika bra att lyssna ;D Så då vet ni vart ni har mig idag :)


Jag igår :)

Todster kampanjer

Veckans kampanj hos Todster är Dadadoo design, ni vet dom där härliga skötväskorna?!


Ordinarie pris är 895 kronor men hos Todster kostar dom 269 kronor! Så passa på!

Dom har även dom här söta barnvagns hängerna som bara kostar 29 kronor/ 4-pack


Annars finns också Dude Design på kampanj just nu.


Lampskärm för 139 kronor (ord. pris är 450 kronor!)

Det finns mycket fint hos Todster, men det är begränsat antal medlemmar så vill du bli medlem så skriver du in min mejl([email protected]) som personligkod innan det blir fullt!

Tusen TACK Dubbi barnkläder!

Kommer ni ihåg att jag skrev om en outfit till Robin som jag mer än gärna skulle ha till honom i sommar? HÄR är det inlägget iallafall :)
I fredags kom ett paket från underbara Dubbi barnkläder med just den outfiten! TUSEN TACK Dubbi, Robin kommer bli så cool i kläderna i sommar :)




Kartonglek :D

Igår hämtade vi (läs: P) ut Robins Wigglekart! Eftersom han ska få den när han fyller år så öppnar vi inte kartongen än. Men tydligen var kartongen rätt kul att leka med :D


Småfrön Barnkläder

Har ni varit in och kikat hos Småfrön barnkläder? Det är en sida jag hittat till genom tävlingar på några bloggar, dom har märken som Snoozy, Eggkids, Pololo, Röda hund, Kinamockaskogen och Love Frankie :)
Här är en av mina favoriter:
Jessie Dress - Mr Owl

Vilken är din favorit?

SANDRA!

SANDRA! Hör av dig till mig([email protected]) idag angående din vinst från Barnkalaset! Har jag inte hört något imorgon kommer jag välja en ny vinnare.

ekologiskt och fairtrade märkt

Sådär, nu är storhandlingen gjord och skåpen är fulla igen :) Passade även på att rensa i skafferiet. Det borde man ju göra varje månad egentligen fast det är ju rätt tråkigt... Men nu är det gjort iallafall :)

Jag var på jakt efter lite nytt te i affären och hittade dom här:


Det var 2 paket för 21 kronor så jag passade på och att dom är ekologiskt och fairtrade märkta är bara positivt tycker jag :)
Är det någon av er som provat det här teet?

Sen köpte jag även ett nytt nagellack, så grymt snygg färg! Jag visar det senare när jag använt det. Vi ska ut och knåpa i trädgården om ett tag så innan det är det ingen idé att måla naglarna :D

Godmorgon!

Godmorgon!
Nu - fixa ordning ansiktet.
Snart - Storhandling.


Ses sen!


Dubbeldäckare

Jo, det nygamla godiset jag skrev om igår! Bilar, dubbeldäckare. :) Mer av det goda alltså (om man tycker om vanliga bilar)



Kommer du köpa?

Ny människa?

Godmorgon!
Det verkar bli en riktigt fin dag idag, såg i tidningen att det skulle bli runt 13 grader och halvsol. Vilken tur att man slutar tidigt idag då :)

Ja, vi var ju till läkaren igår. Det var inte öroninflammation utan vatten bakom trumhinnan och det kommer försvinna av sig själv.
När jag kom hem från jobbet igår kväll var Robin som en helt ny människa! Han sprang runt och tjoade och vi satt och skrattade tillsammans till Ice Age 3 som gick på tv. Oj va vi skrattade. Oj va han mådde bra.
Men sen kom natten och innan klockan var 2 hade han vaknat 3 gånger och varit ledsen. Tillslut kom han in till oss och vaknade då och då. Vid 3.50 vaknade han igen och ville ha vatten. Så upp och fixa det. Sen kände jag att han var varm och han hade ont. Upp och fixa alvedon. Sen blev han rädd och ville ha sin ficklampa. Upp och fixa det.
Sen ringde klockan vid 4.50 imorse och ögonlocken ville inte öppna sig kan jag lova. Fy så trött jag är!
Men vad gör man inte för sjuka barn? Självklart är det viktigare för mig att Robin mår bra än att jag är pigg och det mina kära vänner har jag inte varit på ett tag nu.
Så nu hoppas jag att Robin blir frisk både för min och hans skull.

Ikväll spelar det ingen roll vilken film vi ser, jag kommer inte se mer än 10 minuter ungefär :D



(HAHA jag vet att kuddfodralet är trasigt. Välanvänt :D)

Akut tid

Robin är fortfarande riktigt sjuk. Igår när jag var på jobbet så började han klaga på ont i båda öronen och när vi kollade tempen ca 1 timme efter P gett honom alvedon så låg tempen på 39 grader. 39 graders feber med alvedon i kroppen. Stackars kille.
Han orkade inte ens äta upp sin glass. Då är man sjuk ;D
Imorse ringde jag till vårdcentralen och hon skulle försöka hitta en tid för Robin idag, det fanns tydligen ingen tid idag egentligen men hon skulle försöka "göra" plats för Robin. Det tar ju inte så lång tid att se om det är öroninflammation eller inte... Får se om jag hinner vara med till läkaren innan jag börjar jobba idag, skulle vilja vara med men jag vet ju att P klarar av det lika bra som mig ;D

Igår hittade jag förresten en ny godis igen, eller nygammal skulle jag vilja säga. Visar bild senare.

Update:
Vi ska till läkaren vid 11.15, en akuttid...

Hur kommer det sig?

Hur kommer det sig att det ALLTID är lika mycket kvitton i väskan, VARJE gång man rensar?


Håller ni?

Ja, som jag skrev igår så ska jag iväg en sväng på en sak som jag  hoppas blir bra. Jag håller tummarna åt mig iallafall :) Hoppas ni också gör det, det brukar funka :D

Robin är fortfarande sjuk, igår hade han riktigt ont i örat men tydligen gör dom inget åt det om det inte blir "värre". Vi får köra på alvedon helt enkelt. Han fick iallafall sova i vår säng inatt, visst vaknade han några gånger men han somnade om ganska fort så jag känner mig liiite utvilad iallafall.

Jobbar från 11 idag så det blir en lång dag, hoppas det finns något att göra! Jag kom på att jag har bara vabbat 2 gånger med Robin under året som jag jobbat. Dom andra gångerna är det P som varit hemma och vabbat, eller ja, han har gått hem tidigare från sitt jobb för att jag ska hinna till mitt i tid :)

Nu ska jag fixa mig så jag ser lite respektabel ut :)
Håller ni tummarna för mig?


En av favoritbilderna på Robin

GLAD!

Vet ni hur GLAD jag blev igår? Fick ett mejl från Minimango om att jag hade VUNNIT en WIGGLEKART!!! Det hade inte kunnat bli bättre tajmat än så eftersom Robin fyller år snart. Oj så roligt han jag kommer ha på den :D



TUSEN tusen TACK till Minimango för den vinsten :)

Underbar!

Världens finaste kommentar från Robin idag när jag kom ut från duschen.
- Jag tycker att du är vacker, mamma!

♥ Åhh vilken underbar pojke jag har! Det går inte ens att beskriva med ord ♥


Dagens vinnare

Vinnaren i tävlingen med Barnkalaset blev:

Sandra - utan blogg, som kommenterade den 2012-04-05 @ 08:59:26

GRATTIS GRATTIS säger jag till dig!
Skicka ett mejl till mig på [email protected] med vilket kalaspaket du ville ha samt adress(innan 29 april eller så väljs en ny vinnare) så vidarebefodrar jag det till Barnkalaset

TACK till Jimmy för den här fina tävlingen och TACK till alla som var med :)

Hawaii, Assietter

buller och bång

Idag känner jag mig mer död än levande... Robin är ju sjuk, feber, förkyld och så började han klaga på ont i örat igår. Natten har inte varit den bästa, när jag sov som skönast vaknade jag av en ledsen Robin inne i sitt rum. Jag gick dit och tog med honom till vår säng, sen så har han bökat en del. Det kan man ju förstå iofs när man inte mår bra men sen bestämde han sig för att han hade sovit klart när klockan var 5. FEM! Jag orkade knappt öppna ögonen så jag knäppte på tv:n och la jag mig bredvid Robin och fortsatte sova lite. Nu har jag börjat vakna till liv och det måste jag för jag ska jobba idag.

Snart ska jag presentera vinnaren i Barnkalaset tävlingen också, sen kommer det vara lite uppehåll med tävlingar pga olika anledningar. Men om ett tag kommer det komma tillbaka, med buller och bång kan jag lova :)


Såhär pigg ser jag inte ut idag, bara jag får sova ordentligt inatt för imorgon ska jag iväg på en ganska viktig sak och då vill jag inte se ut som sju svåra år.

Nej, vinnaren var det ja. Hörs snart!

Beautynista


Ja, som ni kanske vet så älskar jag smink och allt vad det innebär. Nu har jag startat ett samarbete med Beautynista, därför lägger jag upp den här filmen. Kika gärna och inspireras som jag gjorde! Bland annat får man se Linda Hallbergs sminkning inför mötet med Lady Gagas agent :)

önske outfit

Jag har blivit kär i en outfit till Robin hos Dubbi barnkläder!


Så skulle jag verkligen kunna se Robin vara klädd i sommar :)

Olaglig längd

Jag köpte den här mascaran när vi var i Stockholm, såg att det var fiber som förlänger ögonfransarna. Så jag ville testa för att se om den var nå bra :)


Här kommer min före bild:



Efter:


Jag är hel nöjd med mascaran iallafall :)

Vinnaren!

Ja, nu är den populära tävlingen i samarbete med Darling Express avslutad och vill ni veta vem som vann??
För att dra ut lite på det så kan jag visa det vinnaren hade som en favorit :)

Vit body mVita byxor med rött hjärta på benet. Från Lundmyr.
Vit body mVita byxor med rött hjärta på benet. Från Lundmyr.

Jag säger alltså stort GRATTIS till:

Millah med bloggen http://millahoman.blogg.se/

Skicka ett mejl till mig på [email protected] så jag får din mejladress innan 27 april eller så väljs en ny vinnare.

Super TACK till Lena på Darling Express för att jag fick hålla i den här populära tävlingen och TACK till alla som var med!



Ni missar väl inte tävlingen som jag har i samarbete med Barnkalaset? HÄR kommer ni till den tävlingen :) Sista dagen idag så passa på om du inte är med än!

Helt glömt bort!

Oj, jag höll ju helt på att glömma bort att påminna er om den här tävlingen som avslutas idag!


Tryck på bilden för att komma till tävlingen! Så presenteras vinnaren imorgon :)

Härliga tips!

Åhh, jag måste bara tipsa om en kampanj hos Todster den här veckan!
Liandlo:

Hur fina är inte dom här då?


99 kronor (ord pris 249:-)



79 kronor (ord. pris 199:-)


99 kronor (ord. pris 249:-)


79 kronor(ord. pris 199:-)


49 kronor (ord. pris 149:-)


Om du vill bli medlem på Todster och också få rabatt på barnartiklar så ange [email protected] som personligkod :)

Nivea deo Pure & Sensitive

Ja, nu har jag ju provat Niveas deo via Buzzador ett tag och det här tyckte jag:

Plus:
Luktar inget.
Mini flaskorna- perfekta som res-deo!

Minus:
Jag luktade svett nästan direkt...
Kändes kladdig/svettig under armarna.

Slutsats:
Jag kommer nog inte köpa den här deon, mest pga att jag inte tycker om att lukta svett... Den deon jag har nu luktar visseligen, men svetten håller sig borta och det anser jag att en deo ska klara.



Slem

Både jag och Robin är förkylda här hemma. I gårkväll vaknade Robin några gånger innan jag hunnit gå och lägga mig och sista gången han vaknade grät han så han hulkade och höll på att spy, så jag bar in honom till badrummet och tillslut kom det upp slem. Det satt väl fast i halsen eller så, så efter det blev det bättre och han somnade skönt om.

Idag tror jag att det blir en sväng upp till mamma och co, Robin har pratat om mormor ett tag och jag hörde att hon hade bakat något för några dagar sen. Så det lär man ju smaka :)
Sen har jag ett paket att hämta ut också, det har legat där några dagar, och jag som är så nyfiken av mig! Hur har jag kunnat hålla mig? Iofs snöade det massor igår och eftersom vi har sommardäck så ville jag inte ut och köra, men idag är snön borta igen så idag har jag inget att skylla på :D

Nej, men det här vart ju bara massa svammel. Robin vill visst ha lite frukost. The mama också :D


Robin var nyfiken på eco squezze från hipp som var i goodiebagen :)

Bild

Jag lovade er ju bilder från gårdagen. Saken är den att jag tog bara 1 kort och det var på mamma när vi ätit på Taco Bar, så här kommer den :)


För det regnade i stort sett hela dagen och vi gick fel när vi skulle till fotografiska(TUR att vi frågade en vänlig själ på vägen) så det första i mina tankar var inte att jag skulle knäppa kort :D
Mamma shoppade en del på stan, men jag köpte bara en ny mascara som jag verkligen behövde och så köpte jag ett armband från SOS Barnbyar.


Dom lottade ut 3 armband och det sista numret hörde jag inte, men mamma sa att det var vårt nummer(67) sen när vi gick dit så visade det sig att det var nummer 97 som hade vunnit. Jaja, så jag köpte ett armband istället. Det är ju för en bra sak!

Såg faktiskt flera bloggare som man känner igen, som Britta, Johanna, Agnieszka och Madde. Det var ju en hel del folk där jag kan ju ha missat någon :) Men så är jag alldeles för feg för att få fram och säga hej.
-HEJ!
-Hej!
-Är det bra?
-Ja, själv då?
-Jo, det är bra.
Pinsam tystnad.

Så ser jag framför mig att det skulle se ut :D

THE Goodiebag :)

Ja, på eventet med Loppi igår fick man en fullproppad Goodiebag och jag tänkte visa vad som var i, får se om jag kommer ihåg allt :)



Frisbee från Mitsubishi motors
Bifido äppeljuice från Godmorgon
Snutte från Joha
Hörselkåpor från Peltor(samarbete med Childhood)
Tostaditos från Santa Maria
Escabeche från Santa Maria
Tapas Spice Mix från Santa Maria
Bbq Marinade från Santa Maria
Vällingburk från Bambino
Puréburk från Bambino
Matningssked från Bambino
2 pack nappar från Bambino
Eco squeeze från Hipp
Morot stix från Småfolk
Squeezy från Småfolk
Litet paket russin från Småfolk
Baby whipes från Sebamed
Soft sole boots från Elodie Details
Jojo från Rica Hotel
Fritt flyt omega 3 tabletter från Vnp
SB12 drops från SB12
100 kronor från Footway
2 fribiljetter till Skansen
Flower Power godis från Sjölundagård

Tusen Tusen tack för den härliga bagen :)



Snygga skor

Dom HÄR skorna från Footway fastnade jag för. Dom skulle jag gärna använda tillsammans med tajta jeans och löst linne i sommar :)

A Pair Casper

Dom skulle jag gärna göra plats för i sko garderoben :)

Plopp kärlek och juliskum

Det finns en fördel med att jobba i butik som jag gör. Det är att man får se (och smaka?) på nyheter innan alla andra. För jag tror att dom här grejerna inte kommit ut än, det är inget jag känner igen iallafall...


Jul(i)skum


Plopp kärlek med smak av gelé hallon.

Tyvärr var det ju bara torsdag igår och eftersom jag bara äter godis på helgerna så har jag ju inte smakat dom här. Men är det någon annan som har? Så jag vet om det är värt att köpa sen? Ploppen är mest intressant i mina ögon :)

Stockholm- here we come!

Ja, när det här inlägget publiseras så är jag och mamma ganska precis framme i Stockholm, kanske letar vi reda på något ställe att äta på.

Halsen har inte alls blivit bättre, knaprar halstabletter så gott det går(eftersom det har laxerande verkan om man äter för många så vill jag ju inte överdriva intaget:D) och det är tjockt i halsen. Men jag behöver ju inte vara överdrivet nära folket på eventet och nysa dom i ansiktet och så :D

Nej, nu måste jag in i duschen.
Vi hörs imorgon med lite bilder från dagen :)
(Tidsinställda inlägg kommer också under dagen)


Vinnaren lite snabbt!

Jag tänkte skynda mig och presentera vinnaren av presentkortet från dubbi barnkläder! Idag hinner jag inte skriva till alla och berätta att tävlingen är avslutad så jag hoppas att vinnaren ser det här ändå :) Annars får jag väl göra det i morgon helt enkelt :)

Men iallafall, GRATTIS säger jag till:

NATHALIÉ med bloggen http://yarp.blogg.se/

Skicka ett mejl till mig på [email protected] så jag får din mejladress innan 25 april eller så väljs en ny vinnare.

JätteTACK till Julius på dubbi barnkläder för att jag fick hålla i den här fin fina tävlingen och TACK till alla som var med :)


nellys rea

Jag är ganska så shoppingsugen och jag skulle verkligen behöva lite nya kläder så när jag fick koden till Nellys rea kunde jag inte hjälpa det, jag måste in och kika iallafall. Även fast jag inte har råd att köpa något just nu. Här är några favoriter från rean:

Klänningar , Elle Floral Dress , Hilfiger Denim - NELLY.COM
Hur söt är inte den här då?
Toppar , Open Back Trim Top , Club L - NELLY.COM

Tröjor , Selita Oversized Jumper , Jeane Blush - NELLY.COM

Festklänningar , Brucke Dress , Lipsy - NELLY.COM

Byxor & shorts , Pauline Twill Pants , Jeane Blush - NELLY.COM

Blusar & skjortor , Huntington Bay Tunic , Hunky Dory - NELLY.COM

Festklänningar , Rena Printed Dress , Band of Gypsies - NELLY.COM


mammafint

Jag hittade till en härlig sida med både barnkläder och mammakläder. Mammafint heter sidan och här är några favoriter :)

Milla+Jacka+



Ceris+mammatröja+

Mjukisbyxa+för+gravida+

Mammakläderfram
Mammakläderbak

Jag SKA!

Javisst är det en förkylning pågång! Ontont i halsen... Men jag SKA till Stockholm imorgon, även fast jag skulle få 40 graders feber :D Jag får vara hemma och kurera mig över helgen istället.
Jobb i några timmar idag, sen hem och försöka hitta något jag ska ha på mig imorgon. Vilka skor ska man ha? Bekväma skor, eftersom vi ska gå på stan när vi kommer fram. Men man vill ju inte ha stans sunkigaste skor... Jaja, jag har ju en hel skogarderob att leta i :D

Nu måste jag fixa mig här! Det kommer upp några tidsinställda inlägg under dagen(iofs brukar det göra det, jag sitter egentligen bara vid datorn på morgonen och fixar inlägg för resten av dagen)


En bild med jobbkläderna på :)

Tävla om ett presentkort idag!

Idag är sista dagen du har på dig för att tävla om ett presentkort värt 300 kronor från Dubbi.se så är du inte med i tävlingen så tycker jag att du ska in och tävla nu! Tryck på bilden för att komma till tävlingen :)


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
© UNICEF/Asselin

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Bilar och blommor

Godmorgon säger vi till en kall men solig morgon. Kanske är det varmt och skönt när jag ska gå till jobbet?
Robin är hemma från förskolan idag. Det började igår med snor som rann och han lät lite hes, sen under natten har han vaknat en del och varit ledsen pga att det varit snorigt. P skulle gå hem tidigare så jag hinner till jobbet iallafall, jag vill ju inte att Robin ska smitta ner dom andra barnen där.
Just nu ligger han i soffan och kollar på Bilar. Är man sjuk så kan man få kolla på film på morgonen :D

Min mage försöker säga mig att det är dax för frukost nu så jag ska inte ignorera den nå mer. Men innan jag går, vill jag visa va fina blommor jag fick av stora ♥-at igår


Tänk att vi varit tillsammans i 10 år nu :)

Har ni sett?

Har ni sett dom nya mammorna som söker kärleken i Ensam mamma söker?
Jag har nog inte sett ett helt avsnitt av någon säsong, men säsongen som spelas in i sommar kommer jag sitta klistrad framför. Varför?
Jo, jag har jobbat med en av tjejerna och läser hennes blogg dagligen. Det var pga hennes blogg som jag själv började blogga faktiskt :)
HÄR hittar ni till hennes fina blogg!


(Bilden är lånad från tv3.se)
Hon högst upp till vänster är det.

Veckans vara hos Minimango

Robin fyller ju snart 3 år, rättare sagt den 10 maj och jag skulle mer än gärna ge honom en sån här wigglekart!

Nu är det wigglekarten som är veckans vara hos minimango! Så passa på tycker jag :)

Oras Vienda beröringsfria blandare

Jag skulle mer än gärna testa Oras Vienda beröringsfria blandare. Om du också vill anmäla dig till testet så kan du skriva in dig här under :) Smidigt va?

Cubus kap

Jag har nog inte visat vad jag köpte till Robin på Cubus när vi var till Borlänge, det var någon påsk rea så jag passade på att köpa dom här till sommaren.


Dom kostade bara 49 kronor, så det tycker jag var ett riktigt kap :)

Ses vi där?

Härromdagen vann jag biljetter till WeRfamily by Loppi hos Sanna och jag drar med mig min kära mor. Vi kan behöva komma ut lite båda två på roligheter :)

Ses vi där?


Lite bilder

Vi var ju på en promenad jag och Robin för någon dag sen, men jag har ju inte visat några bilder. Här kommer några :)




Pinn pojken. Jag vet inte hur många pinnar han har i bilen! Så fort han hittar en pinne så ska han ha den. Ju större dessto bättre. Han hittade en stor som han absolut skulle ha med sig, men han orkade knappt bära den :D




PicMonkey

Ni har väl inte missat att picnik stänger ner den 19 april? Tack vara Rose-Marie hittade jag till PicMonkey som funkar ungefär likadant. Kollage kan man inte göra än, men det kommer snart tydligen :)
Bilden på bullarna redigerade jag där.



Det får bli dagens tips från mig :)

Varför??

Varför??


(Bild från imorse)

Såklart!

Ja, som ni alla gissade så var det ju bullar som bakades :)


Dom blev helt underbara om jag får säga det själv, och det får jag ju faktiskt ;D
P´s kommentar var:
- Men MMMMM vilka bullar!
Jag tror jag lyckades även fast jästen var någon dag gammal och utan bakmaskin! Åhh va jag vill ha en bakmaskin som hjälper mig att baka, att knåda degen i x antal minuter är väl kanske inte det roligaste man kan göra. Fast resultatet blir ju bra iallafall :)

Bakning pågår.


Bakning pågår.
Undrar vad det blir?

Tuffa Tilda

Var in och kikade på Tuffa Tilda och såg att dom hade en fyndlåda, såklart kollade jag in det och hittade såklart väldigt mycket fint till bättre pris :)

Geggamoja-zipper turkos
(191,40:-)

Katvig-bodysuit blå
(209,40:-)

Geggamoja-toplinefleece turkos
(119,40:-)

ESL-body svampar
(89,50:-)

Frithiof-mössa fordon
(95,40:-)

Eggkids-Greta gul
(99:-)

Snoffs-tröja trädgårdskatter
(113,40:-)

Lundmyr Älsklingsmössan
(71,20:-)



Ost och skink paj

När jag storhandlade sist köpte jag 2 paket med skinka(det var 2 för något special pris) men vi hann inte äta upp det förrän bäst före datumen gick ut och det är ju så dumt att kasta mat så istället slängde jag ihop en ost och skink paj. Riktigt gott faktiskt, varför har vi inte ätit det förrut?


En liten video :)

P har åkt till Stockholm en sväng över dagen så han släppte av mig, Robin och vagnen vid Willys för lite handling och sen gick jag och Robin hem. Underbart väder, strålande sol och minst 10 grader varmt. Solen värmde härligt i ansiktet :) Så vi tog det i Robins takt och när vi kom fram till en lekpark så stannade vi en sväng. Robin åkte rutchkanan och gungade, jag passade på att filma lite. Kom på att det var längesen jag la upp en film här. Så håll tillgodo :)




Nu blev det tyvärr på sniskan, men bättre än inget kanske?

Varm!

När jag slutade jobbet igår kom P och Robin och mötte mig. Efter 10 år tillsammans blir jag fortfarande så GLAD när jag ser P, jag blir så varm inombords! Älskade du ♥
Hur jag känner för Robin behöver ni väl inte fråga? :)




Här springer dom i kapp mig :)

Min älskade älskade familj! ♥♥

Så vem vann?

Ja, någon därute som är nyfiken på vem som vann en valfri t-shirt eller linne från A-bay?

Okej, jag kan väl berätta då :D

JoHaNNA med bloggen http://johannaspratstund.blogg.se/

GRATTIS säger jag till dig! Eller kanske till din sambo som skulle få t-shirten :)
Skicka ett mejl till mig med vilken t-shirt du vill ha, storlek och din adress till mig på [email protected] innan 18 april, annars väljs en ny vinnare.

Jätte TACK till Stina på A-bay för att jag fick hålla i den här fina tävlingen och TACK till alla som var med!
Ni glömmer väl inte att det finns fler tävlingar att vara med i om du inte hade turen med dig nu?

Du kan vinna ett presentkort på Dubbi barnkläder HÄR
Eller ett presentkort på Darling Express HÄR
Eller så kan du tävla om ett kalaspaket från Barnkalaset HÄR

2 paket rikare :)

Igår innan jobbet hämtade jag ut ett paket. Det var en vinst från Millah :)



Medan jag var på jobbet kom ett mejl om att jag hade ett paket att hämta ut så efter jobbet blev det en sväng för att hämta ut det(som tur är var det på två olika ställen, undrar vad dom hade trott annars :D).
Det här paketet hade jag tänk ge till Robin när han fyller år, men när jag kom in med det blev Robin som galen och ville öppna det nu nu nu. Okej då, vi öppnar väl det då :)




Helt underbar pall från Bonde of Sweden!

Plankan

I senaste Mama tidningen "lovprisar" dom plankan, i flera bloggar läser jag att dom gör plankan. Så igår tänkte jag att jag skulle göra det jag också. 30 sekunder, vila 30 sekunder, stå 30 sekunder, vila 30 sekunder och stå 30 sekunder.
Ähh, men det var väl inget tänkte jag. Inga problem! Nästa gång står jag så länge jag orkar tänkte jag. Tills jag vaknade upp i morse och hade träningsvärken från Hell i magen.


Nej, jag är inte speciellt tränad... :D

Vinn en t-shirt eller linne idag!

Idag är sista dagen du har på dig att tävla om en t-shirt eller linne från A-bay! Så var med och tävla nu :)
Tryck på bilden för att komma till tävlingen!



Bor Tomten här?

Robin fick mig att skratta när vi sa hejdå på förskolan.

-Hejdå!
-Hejdå!
-Hälsa Tomten och pappa!

Tror han att Tomten bor hos oss?


Perfekt tajmat!

Jag tror nästan att en förkylning är på gång, jag har ont i halsen både på morgonen och på kvällen...
Härromdagen dök det upp ett härligt paket med 3 olika te sorter från Anna, perfekt när man har ont i halsen :)
Tack för det, perfekt tajmat! :D


Vila kläder

Dom här kläderna från Vila skulle jag vilja ha i sommar :)

PAIMA SHIRT 1, WHITE, main


BESSA RACERBAG TANK TOP, MING GREEN, main

NYNNE COLOR SHORTS, BLUE TINT, main
COPO TANK TOP, SILVER, main


TRAVELER BAG 1, MING GREEN, main

Hur härlig var inte den här väskan då?

Gravid

Imorse precis innan jag vaknade drömde jag att jag hade precis berättat för mina kompisar att jag var gravid och jag hade så otroligt ont i ryggen! Jag vet att jag tänkte att det blir jobbigt att gå och ha så här ont i ryggen hela graviditeten...
När jag vaknade fick jag svar på varför jag drömde det.
Jag låg på mage och Robin hade lagt sig på min rygg så hela han låg på mig, så jag fick ont i ryggen.
HAHA gullunge! Tyckte han att det var skönt att ligga och sova PÅ mig?


Coolingen!

En lista :)

Hittade en lista inne hos Cim som jag"snodde" :D


1. Vad heter du? Beatrice, men nästan alla säger Bea.
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Trivs med mitt namn.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning.
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru
5. Vilken årgång är du? -84.
6. Var bor du? I en villa i Falun.
7. Bott utomlands? Nja, 11 månader bodde jag i USA
8. Flyttat antal gånger? Ja, många gånger. :/
9. Vart skulle du vilja bo? Jag trivs bra där jag är :)

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 157 cm
2. Hur mycket väger du? Viktig info? Runt 50 kg.
3. Hårfärg och frisyr? Alldeles för lång hår, behöver klippas igår egentligen :D
4. Ögonfärg? Blågröna.
5. Mest nöjd med? Mina ögon.
6. Minst nöjd med? Jag har fotfobi så mina fötter blir svaret.
7. Skostorlek? 35/36/37 beroende på skor
8. Glasögon?
Nej. Men hade när jag var mindre
9. Har du några piercingar/tatueringar? En navelpiercin och en delfin tatuering.

FAVORITER
1. Filmer? Notting Hill, Bridesmaids och en ny favorit: Friends With Benefits
2. Låtar? Många, men en är Ai Se Eu Te Pego
3. Årstider? Sommaren
4. Mat/dryck? Baconrullar/Cola
5. Djur? Katt (Fast jag saknar vår kamelont vi hade för några år sen)
6. Färg? Rosa, turkos, lila
7. Parfym? Just♥Me by Paris Hilton
8. Tv-program?
Familjen Annorlunda, Top Model, Revenge, I Didn´t know I was pregnant
9. Ämne i skolan? Hmm, jag vet inte. Teckenspråk kanske.
10. Sysselsättning? Blogga är ju kul :) Mysa med Robin och baka.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En lite längre modell från HM
2. Vad använder du just nu för skor? Converse
3. Favoritfärg på kläder? Rosa, svart och vitt
4. Favoritmaterial på kläder? ?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Finns många fina klänningar till sommaren där ute i affärerna.
6. Favoritaffärer? Åhh, men vilken fråga! Finns många härliga affärer. Lindex, Gina Tricot, Rutstore bland andra.

7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte mycket alls faktiskt.
8. Favoritmärke? Nova Star, MyKidoo
9. Vad har du för byxstorlek? 26/32
10. Vad har du för tröjstorlek? xs/s

DITT HEM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Mittimellan.
2. Vilken färg på tapeterna? Vitt, grått, svart och blått
3. Vilka färger går hemmets inredning i övrigt? Har lila och vita gardiner i kök och vardagsrum, guldiga i sovrummet och vinröda kuddar i soffan i vardagsrummet.
4. Favoritmöbel i hemmet och varför? Soffan, alla som sätter sig/lägger sig i den brukar bli trötta och nästan somna...
5. Vad vill du ändra där inne? Renovera köket
6. Vem förutom du brukar sova i din säng? P och Robin. Katterna ibland också :)
7. Favoritpryl i hemmet? Tv:n eller datorn

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Ivar
2. Vad har du i din:
a) Jackficka just nu? Ett hål...
b) Jobbväska just nu? Äger ingen sådan.
c) Handväska eller liknande just nu? Kvitton, plånbok, almanacka, falun/borlänge häftet(rabatt häfte)
3. Vad är du beroende av? Ehm, jag vet inte...?
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Carmex
6. Vad tror du på? Mig själv.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
8. Vad köpte du senast? Inträdet till Sportys
9. Har du nåt husdjur? Japp, 2 katter som blir 10 år i september
10. Vad bor du i? Villa - som sagt.

GREJER
Plånbok: Ja, en lila
Tandborste: En rosa/vit.
Smycken: När jag jobbar brukar jag inte ha smycken, kanske örhängen som mest. Men jag gillar armband, halsband och örhängen så jag har en del sånt :)
Solglasögon: Jag har ett par i bilen
Underkläder: Ja, det finns ja :D
Nagellack: Inte just nu, men funderar på att ändra det idag :)

En liten update:

En liten update:
Det hade gått jättebra på förskolan utan blöja :) Stora killen!

Bilder från Sportys

Man säger ju att bilder säger mer än 1000 ord så här kommer lite bilder från leklandet igår :)










En milstolpe!

Idag är det en milstolpe i Robins liv. Idag gick han till förskolan utan blöja!
Hela helgen har han varit utan blöja och det har gått jättebra så nu får vi se om det går lika bra på förskolan.
Mammas ♥ va stor du börjar bli!


50 gratis foton!

Vill du ha 50 foton gratis från Photobox?
Skriv en kommentar till mig här med din mejladress så bjuder jag in dig och du får 50 foton gratis som välkomspresent :) Bra va?


Veckans vara hos Minimango

Här är veckans vara hos Minimango:




Ursöta bokstöd! Det skulle vi verkligen behöva här hemma, kolla bara hur det ser ut!


Böckerna ramlar ner...
Sötare bokstöd får man leta efter! Passa på att köpa ett par eller två nu när dom är billigare :)

strålande morgon

Idag vaknade vi upp till en strålande morgon tristregniggrå morgon, så det fick bli bilen till förskolan idag. Sen när jag hämtat honom bär det av mot Sportys, får se om syster blir med också. Annars blir det bara jag och Robin, men det kan vara mys det också :)

Men innan det måste det städas lite här hemma. Det ser ut som ett bombnedslag i köket så jag vet inte riktigt vad dom hållt på med medans jag jobbat i helgen... Så ska jag göra egen plommonpuré tänkte jag. Sist vi var och handlade glömde vi köpa det så jag köpte plommon på jobbet igår och haft dom i vatten över natten. Tror att Robins mage behöver lite sånt.

Så medan jag fejjar och donar här hemma så kan ni väl tävla lite mer? Tryck bara på bilderna för att komma till tävlingarna.










Hoppas ni får en härlig dag!


Har ni sett?

Har ni sett vem som vann den 9:de goodiebagen inne hos Rose-Marie aka Bambi? :D


Yippieeeee!

Jag bjuder

Jag har inte så mycket att berätta om idag, var till Borlänge och P´s syster med familj igår. Jag och M brukar alltid ha kul tillsammans och vi skrattade så tårarna sprutade igår! Iallafall mina tårar ;D
Barnen busade som vanligt och det slutade med en bula och ett blåmärke i Robins panna... Så går det när man hoppar från stolar.

Jobb står visst på schemat idag med, men en kort dag ( 11.00 till 16.10) så det är inte hela världen.

Dagens bild bjuder jag på, jag hade lite tråkigt för någon kväll sen när jag satt och åt godis( syns det vad jag har för godis i munnen? ;D )


Vem vann?

Nu ska vi se vem som vann presentkortet värt 300 kronor från HappyBling!


ANNA med bloggen - http://vittellersvart.blogspot.com

Stort GRATTIS till dig!
Skicka ett mejl till mig på [email protected] så jag får din mejladress innan 13 april annars väljs en ny vinnare.

JÄTTE TACK till Gunnel på HappyBling för att jag fick hålla i den här härliga tävlingen och TACK till alla som var med :)

Smycken - Örhängen - Frank Herval - Örhänge belle de nuit

Friends With Benefits

Nu har vi kollat på Friends With Benefits!



Den var riktigt bra, en riktig Bea film. Jag kan inte få nog av romantiska komedier :) Det här är alltså också en film jag rekomenderar, verkligen!

Tryck här

Idag är sista dagen du har på dig om du vill tävla om ett presentkort värt 300 kronor från HappyBling, så är du inte med i tävlingen så tycker jag att du ska trycka HÄR för då kommer du rätt direkt :)

Smycken - Armband - Lalo - armband léstate

Bra ideér tack!

Den 17 april har jag och P varit tillsammans i 10 år. 10 år! Vart har tiden tagit vägen??
Firar man 10 år tillsammans så ska man väl göra något extra speciellt, eller hur? Frågan är bara vad!?
Förra året var vi till Stockholm,(över dagen!) för att kolla på Jeff Dunham.

(Det har var inte från då)
Det var riktigt kul! Men hur toppar man det nu?
Någon som har ideér, för i mitt huvud är det helt blankt. Jag har funderat och funderat men inte kommit på något bra/kul alls.

Så skriv lite bra ideér nu, det behöver jag verkligen :)

Sportys Lekland

På tisdag tänkte jag dra med mig Robin till Sportys Lekland, det var så längesen vi var där! Någon som vill hänga på?
Här är en bild från en av gångerna vi varit där.


En and in disguise?

Igår efter jobbet kom P och Robin och hämtade upp mig, så åkte vi till tisken parkeringen för att mata lite fåglar. ( Dom är inte på parkeringen om det är någon som undrar, men precis bredvid går Falu ån och DÄR är det massor av fåglar)
Dom hade inte tagit med så mycket bröd så när vi skulle gå ville inte Robin det, därför sa vi att vi ska tillbaka dit idag en sväng innan (eller efter) vi varit uppe hos mamma/mormor och ätit påskmat :)
Här kommer lite bilder iallafall!




Tillslut kom det massa fåglar!



Det var en and där som såg ut att vara tränad, för när man kastade mat till den så öppnade den munnen och fick in brödet direkt in i munnen. Det såg ut som vi prickade rätt varje gång :D En gång nickade den brödet också. Kanske en and in disguise ? :D

"Till Bea"

Jag fick en rejäl överraskning på jobet igår! S som jag jobbar med sa att jag hade en sak på bordet och det visade sig vara ett STORT påskägg!


När jag såg det tänkte jag att det måste ju vara till alla på jobbet, men nope det satt en lapp på "Till Bea" och det var massa godis i! Sen när jag kom hem såg jag att det var 4 stycken tian lotter i kuvertet också :) Har jag verkligen varit så snäll? :D


(Jag åt godis medans vi kollade på Friends With Benefits igår och det ser knappt ut som jag tagit något alls :D)

Tänk va underbara människor jag har omkring mig! ♥


Påskägg

Igår när vi åt kom en kompis förbi och med sig hade han ett påskägg till Robin.


Ni skulle sett hans stora ögon när han öppnade ägget och hittade 2 påsar godis där i. Eftersom han får äta lite godis på lördagar så har han bara suttit och hållt i dom påsarna, igår kväll och sen imorse när han fick syn på dom. Alldeles nyss kom han hit och frågade om han kunde få lite godis. Men eftersom jag skrev det här i morse och eftersom det inte är lördag så fick han ju inte det. Men han sitter och kollar och klämmer på påsarna :D

TACK snälla Mia och Peppe för Robins påskägg, nu har han godis i flera veckor framöver ;D

Hur firar ni påsk?

Nu under påsk är väl nästan alla lediga? Jag har varit ledig i 2 dagar, men nu jobbar jag hela påsken, när nästan alla andra är lediga. Jaja vad är väl en bal på slottet? Det är ju inte långa dagar iallafall och jag har varit så otroligt seg dom här dagarna när jag varit hemma, orkar knappt röra mig och igår när vi kollade på Zookeeper så somnade jag... Inget ovanligt att jag somnar framför tv:n men jag tycker jag har varit extra trött på sistone. Funderar på att kolla upp det ifall det kanske är någon vitamin som behövs, det är ju inte kul att inte orka med något. Knappt så jag orkar leka med Robin heller.
Det får bli ett samtal att ringa nästa vecka när det inte är några röda dagar.

Hur ska ni fira påsken?
Vi är uppbjudna till mamma/mormor på påskmat imorgon tror jag det var. Annars blir det inget speciellt. Påsken är ingen högtid jag brukar fira med pynt och sånt.


Findus grönsaker perfekta till

Via smartson fick vi prova Findus grönsaker perfekta till och vi valde att prova grönsaker perfekta till sallad för att det är grönsaker som vi brukar äta i en mix.


Här är vår middag igår. Baconrullar med ris och findusgrönsakerna.

Jag tyckte faktiskt om dom här grönsakerna vi fick prova, det var broccoli, majs och ärtor.
Majsen smakade härligt färska så dom försvann fortast ;D
Jag tror nog att jag kommer köpa fler såna här påsar, lite tråkigt att påsarna var så små bara.

BTW, baconrullar är nog min favoritmat. Jag kan äta hur mycket som helst! SÅ gott, så har du inte provat det än, gör det!

Warrior

Vi såg filmen Warrior igår.

"Förföljd av sitt tragiska förflutna återvänder soldaten Tommy Riordan(Tom Hardy) hem för första gången på fjorton år för att ta hjälp av sin far(Nick Nolte) med träningen inför SPARTA, en av de största tävlingarna i MMA(Mixed Martial Arts). Tommy som tidigare var lovande i brottning ser en rak väg mot seger i tävlingen till skillnad från sin bror Brendan(Joel Edgerton) som är f d boxare, men numera lärare. Brendan återvänder till ringen i ett desperat försök att rädda sin familj från ekonomisk ruin. När brödernas väg korsas måste de konfronteras med varandra och de krafter som skiljde dom åt."



En bra film, som jag kan rekomendera! Visst kan man förstå hur filmen slutar men det gör inte så mycket. Resan dit är faktiskt rätt spännande :D

Hopprep!

Finare hopprep än såhär får man ju leta efter! Oj så söta :) Dom kom i ett paket från Oiidesign och är från Noa Noa.



Mamman i familjen har redan invigt den, tur att jag är så kort som jag är :D

Filmer

Det är väl ingen som undgått att förstå att vi kollar på en del film här hemma?
Igår hyrde P 3 filmer.


Zookeeper, Friends with benefits och Warrior.

Vi såg en av dom igår, mer om den lite senare :D
Har du sett någon av dom här?

Jag har ljugit för er

Igår var jag och Emma till kupolen, kikade lite i affärer och åt på Taco Bar. Det har jag varit sugen på länge! :)
Iallafall så handlade jag ingenting, men innan jag hämtade upp henne så var jag förbi Willys och hämtade ut paketet från Lingon&Blåbär. Med det sagt måste jag säga att jag ljugit för er, HÄR skrev jag ju att jag beställde ett par byxor till Robin för presentkortet jag vann. Men jag gjorde aldrig det för jag kom på att en vårjacka skulle han behöva och jag hittade en som var på rea så den beställde jag istället. Robin är inne i en fas just nu så varje gång jag knäpper kort på honom så vänder han sig eller så blundar han. Igår blev bilden såhär


Perfekt storlek var det iallafall :D
Så här ser jackan ut på hemsidan:
5999

Den hade kostat 625:-, nu 225:- och jag hade ju ett presentkort på 200 kronor så med frakten betalade jag 75 kronor för den. Det gillas :)


Nu är det frukostdax här hemma. Vi har varit vakna sen 6 så det är klart man är hungig nu...

In Time

Vi såg en film för ett tag sen som jag vill tipsa om! In Time med Amanda Seyfried och Justin Timberlake.

"I en värld där tid har ersatt pengar som den enda valutan, kan man antingen leva för evigt eller misslyckas och dö. Justin Timberlake och Amanda Seyfried har huvudrollerna i denna actionladdade kamp mot klockan. En man som blir oskyldigt anklagad för mord försöker besegra det korrupta systemet, och tvingas samtidigt kämpa för sin egen överlevnad medan varje sekund räknas."

Den var faktiskt riktigt bra! Vi började kolla på den på kvällen men när klockan blev för mycket så fick vi lov att stänga av ( även fast jag inte ville) och kolla klart dagen efter. Men den här filmen kan jag verkligen rekomendera! Riktigt spännande!



Veckans vara hos Minimango

Här kommer veckans vara hos Minimango:


Sån otroligt söt myshandduk! Om du köper nu så betalar du bara 249:- istället för 299:- som dom annars kostar, passa på nu alltså :)

- Jag älskar din hand

Igår låg jag och Robin och mös i hans säng på dagen, jag låg och höll om honom och då säger Robin det såhär:

- Jag älskar din hand.
- Jag älskar hela dig. Säger jag
- Jag älskar inte hela dig, jag älskar korv och bröd och pappa.

Det lät så otroligt kul, undrar om han menar att min hand är på första plats och korv på andra plats och så vidare?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag mår illa!

Alltså, jag mår illa när jag läser det här. Hur f*n kan man behandla sitt barn (eller barn överhuvudtaget) såhär?

HÄR är artikeln från

Tävling - Vinn ett kalaspaket från Barnkalaset.se


"Jag tävlar om ett kalaspaket till barnkalas som innehåller muggar, servetter och tallrikar från Barnkalaset.se hos Beatrice, mamma till skrutten Robin"

För att vara med och tävla ska du:

1 chans(obligatorisk): Gilla Barnkalaset på Facebook ( ←länk)
2 chanser: Tipsa om tävlingen på din blogg, låna bilden och den kursiva texten under.
Har du ingen blogg så kan du tipsa 4 vänner + mig på [email protected] om tävlingen.
3 chanser: Kika in hos Barnkalaset och hitta det kalaspaketet du vill ha om du vinner. Vilken blev det?

Tävlingen avslutas 23 april!
Lycka till♥

Flera tävlingar!

Ni har väl sett att det är flera tävlingar igång här inne?

Tryck HÄR för att komma till tävlingen i samarbete med HappyBling

Tryck HÄR för att komma till tävlingen i samarbete med A-bay

Tryck HÄR för att komma till tävlingen i samarbete med Dubbi barnkläder

Tryck HÄR för att komma till tävlingen i samarbete med Darling Express

Så var med och tävla nu :)

Hemma och Dagens FYND tips :)

Godmorgon!

Jag och Robin blir hemma idag, han har vaknat flera gånger inatt och varit ledsen pga ont i magen och benen(växtvärk?) och då vill jag inte köra iväg honom till förskolan.
Mammas ♥ vad jag avskyr det när du har ont! Jag skulle gärna ta det onda åt dig!!


Nu till något mycket roligare! Jag var in hos Soffiz och såg en rabattkod på Campadre150 kronor OCH fri frakt :) Så jag tassar in lite försiktigt rusar in och kollar på kampanjerna och hittar ett FYND!
Eftersom ett 6-pack skålar kostade 99 kronor så blev dom alltså GRATIS. Det kan ju inte blir bättre än så! Rabattkoden är COOP150 så gå in och shoppa på Campadre du också! Innan allt tar slut :D



Åhh älskade lilla ♥

En dag förra veckan när jag hämtade Robin från förskolan så berättade H som jobbar där att under lunchen hade Robin suttit och tänkt massor(han hade alltså inte pratat så mycket), så frågade hon vad han tänkte på och vad får hon för svar?
- Mamma.
Han satt alltså och tänkte på mig och efter en lite frågor från H så kom det fram till att han längtade efter mig.
Behöver jag ens säga att min hjärta smalt när jag hörde det!
Mitt älskade lilla ♥
Jag längtar efter dig också när jag jobbar!


En liten bebis-Robin-bild bjuder jag på idag :)

Tävling - Vinn ett presentkort värt 300 kronor från Darling Express!

Nu kör vi igång med en ny härlig tävling tycker jag :) Den här gången i samarbete med Darling Express!


"Jag tävlar om ett presentkort värt 300 kronor(+ fri frakt) från Darling Express hos Beatrice, mamma till skrutten Robin"

För att vara med och tävla ska du:

1 chans: Kika in hos Darling Express och hitta din favorit produkt. Kopiera länken som blir i adressfältet och klistra in den i din kommentar här.
2 chanser: Tipsa om tävlingen på din blogg. Låna bild och den kursiva texten under.
Har du ingen blogg
så kan du tipsa 4 vänner + mig på [email protected] om tävlingen.
3 chanser: Gilla Darling Express på Facebook ( ←länk).

Tävlingen avslutas 22 april!
Lycka till♥

bloglovin


Vinnaren blev:

Då är tävlingen i samarbete med Inova Design avslutad! Vinnaren blev ingen mindre än:

Andrea
med bloggen http://frusvensson.se

STORT GRATTIS till dig (eller till barnen kanske?)
Skicka ett mejl till mig på [email protected] med vilken mössa och storlek samt din adress innan 6 april, annars väljs en ny vinnare!

Tack så mycket till Marie på Inova Design för att jag fick hålla i den här fina tävlingen och TACK till alla som var med :)

Tävla om en härlig mössa, idag!

Idag är sista dagen du har på dig att tävla om en härlig mössa från Inova Design!!

HÄR kan du trycka för att komma till tävlingen!




LURAD!?

Ja, första april idag! Akta er för att bli lurade idag! För ett antal år sen den här dagen trodde jag att min syster försökte dra ett RIKTIGT dåligt skämt. Dom skulle åka och hälsa på morfar som låg på lasarettet, men på morgonen fick jag ett sms av syster där hon skrev att morfar hade gått bort under natten... Jag tänkte att om det var så så borde hon väl ringt och sagt det iallafall?! Men när jag ringde mamma behövde jag bara höra hennes gråt sprängda röst för att förstå att det inte var ett dåligt skämt... Lilla morfar ♥

Idag händer det nog inte alltför mycket här hemma. Lät som att P tänkte byta till sommardäcken idag. Robin ville måla påskägg igen sa han, men om det inte är för kallt ute så kanske det blir lekparken en sväng.

Brukar ni luras på första april?? Eller brukar ni bli lurade??





ägg målning

Robin och jag målade lite ägg igår! Han tyckte att det var riktigt kul, så vi får nog göra det igen innan påsk :D


Den smarta ägghållaren köpte jag på panduro och färgerna är hushållsfärger så det går att koka äggen efteråt om man vill :)


Här är mitt ägg:





Sen när jag plockade ihop färgen och äggen så såg jag det här:


Ser ni att det står 71 på ägget? Det är pensel hår som lossnat och lagt sig sådär. Är det ett tecken för något? :D





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: