ont

Jag har fått ont i halsen, och har blivit täppt i näsan... Blääää va jobbigt! Tror att det var tack vare fläkten vi hade på högsta effekt i natt. Iofs är det väl tur att det kommer nu, och inte när vi ska åka iväg. Lite jobbigt att vara super förkyld i 35-40 grader i solen... Speciellt också när jag ALLTID brukar få feber när jag blir förkyld. Shiit också, vi som ska till kupolen imorgon. Jaja, det ska jag nog orka hahahahahaha

Ni vet den här låten My favourite pair of jeans? Den på Nelly reklamen när elin lanto visar kläder... Visst är låten bra??? I LOVE IT! Den kan man ladda ner gratis på cdon.com =) weeiiii

sol & bad utan bad =)

HAHAHA hur går det ihop?
Vi har varit till Lilltorpet idag och solat, mamma nathalie och elicia badade. Jag kände på vattnet... Det räckte för mig, shiiiit va kallt det var! Men det var nice i solen =) Man får ju passa på för nu ska det tydligen regna resten av veckan, men vi får väl se...

sanningen om diamanter

Vi var till Kupolen igår för att shoppa lite grejer till resan. Men jag hittade inga kläder!! What is this? Iofs kanske jag ska tillbaka dit med camilla och mamma (nathalie kanske vill vara med?) Får vi se hur det går då... Köpte dock smink borttagning, ny mascara, filmen hairspray =), 2 olika solskydd och 2 st after sun... Luktade lite på olika parfymer ifall jag ville köpa någon från taxfreen, men jag hittade ingen som var WOW. Det var nog inte min shoppingdag igår. Bra för plånboken iaf =)
Just det! Jag köpte 3 pocket böcker också. Där regnbågen slutar, En blomma i Afrikas öken och Sanningen om diamanter...

Har ni förresten sett Nelly reklamen? Dom skorna som Elin har på sig där, dom skulle jag vilja ha. Bara så ni vet tills jag fyller år sen =D

hahaha


åhhh

har precis vaknat, trött trött! Men fönstret var ju öppet så det blev ju så jäkla ljust i rummet, lätt att sova då då... not! Så nu sitter jag här istället. Very funny..... not!

Vi ska upp till stugan idag ( om dom är hemma) och åka ut på sjön lite.... Det ska bli NICE... Bara vi kommer ihåg att smörja in oss =) Igår blev det sf 15 och ändå hade han blivit lite röd i ansiktet. Skulle kanske behövs 30???


Jag badade förresten för första gången PÅ MÅNGA ÅR igår ( här i sverige alltså) brukar ju vara så jäkla kallt i vattnet, men det faktiskt ganska skönt när man väl kommit i... hahaha


Vad ska du göra idag då? Jag har förresten inte fått nå hjälp på musik heller... Finns det inga bra låtar där ute?

sol sol sol...

Har varit ner på roxnäs idag och försökt få lite färg, kanske blev liiiite iaf. Men snart kommer färgen iaf. Egypten here we come =)
Sen blev det grillning uppe i "tuttbo" *hahahah* vi skulle tagit med oss kött och en flaska cola. Men vi glömde båda... How could we?? Så vi fick snylta av dom andra =) Nej, det var inte meningen HAHAHA


Nu ska vi kolla på death sentence...

Ha en bra kväll =)

fin va´?



Köpte dom här örhängerna på ur och penn för 15 kronor. say what..!

musik tips tack

sitter och lyssnar på massor med låtar... Men jag vette sjutton vad man ska ta med sig när man åker utomlands. Är det någon som har tips på BRA låtar? Står helt still i huvudet, kommer inte på nå bra låtar ( kan juh vara gamla godingar också) =)

hemlisen... =)

Nu kan jag berätta vad det var för hemlis jag fick reda på för ett tag sen. Då jag knappt kunnde somna =)

En viss persons syster ska ha ett till barn!! Deras dotter fyller 1 år i januari & det andra barnet kommer i början av februari...Vissa ligger i ( HAHAHA). Så får vi se om det blir tvillingar den här gången eftersom dom är tvillingar och det finns längre tillbaka i släkten också... =)

Jag cyklade igår faktiskt, ska göra det idag igen. Kom fram precis innan bussen, fast jag började cykla 5-8 min innan... =)

Vad händer idag då?

guten morgen =D

undrar om jag ska cykla idag? Måste gå ner och kolla om det finns nå mer luft kvar i däcken... Wish me luck =)

bjuden till thailand...

En kund som brukar vara in ibland har börjat prata mer och mer med mig. Han är väl 50 +... Förrut pratade han om att jag skulle följa med honom till Thailand där han håller på att att bygga hus (?) Idag sa han tillochmed vilket datum han ska dit...
Sen var den en tant som ville köpa glass för 1 krona styck...! Hon hade hittat glass som låg löst för kartongen var trasig, när jag sa att vi inte säljer dom så sa hon " men slå in dom på 1 krona styck bara" jag sa att vi säljer inte dom så, tyvärr... "dålig service" sa hon då!! Eller så kan hon ju köpa riktig lös glass (fast det var för för dyrt för henne)



Sådär, nu har jag gnällt av mig lite =)


horoskop

Stämmer det in på dej?!
HAHA tyckte att det var ganska roligt faktiskt =)



Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kretik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrun blir bra bussförare och hallickar.

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man så är du högst sannolikhet bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kninnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.

Skorpion (24/10-22/11)
Du är väst av dom alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärsstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdslös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkommligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jäkla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pijonär och tycker att de flesta männsiksor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor

Äckligt värre!!!

Igår när jag skulle kasta lite sopor innan jag gick till bussen ( nää jag har inte börjat cykla än =) ), när jag öppnade locket, gissa vad jag fick syn på???? MASSOR MED LARVER, du vet såna där vita ganska tjocka. FY FAN va snuskigt!!!!!!!!!!!!! Dom höll på att kräla och jag höll på att dö, jag som inte ens tål daggmaskar ( HAHA jag vet att jag är löjlig), det var nästan en nära döden upplevelse för mig... USCH!!!

Nää nu ska jag äta frukost ( om det går nu när jag har tänkt på det där igen)


3 veckor...

Idag träffade jag en liten pojke som är 3 veckor gammal, idag... Sååå söt =)   Liam ska han heta, väldigt gulligt namn tycker jag. Ett namn som inte är så vanligt. Me like =)
Sen hörde jag att en kompis syrra precis fått en liten flicka =) åhhhh jag vill träffa  

jävla AXEL

Har fortfarande ont i min vänstra axel. Det är ju sååå roligt när man vaknar varje gång man vänder på sig! Jäkla skit jobb som har gjort så här... Eftersom jag är så kort som jag är (157cm) så är ju alla pallar alldeles för höga för mig. Speciellt när dom packat TUNGA grejer högst upp... Kanske dax att byta jobb?? Men det finns inget... Eller finns det någon som har ett bra jobb åt mig? *please*

Bakom varje framgångsrik kvinna...

Bakom varje framgångsrik kvinna står en man....... och kollar in hennes ass HAHA

HAHAHA


jag kan inte tro det...

Emma skulle låna ett par vita ballerina skor av mej imorgon, dom ska på dop. Jag gick in och lämnade dom på jobbet. Sen fick jag sms att det var någon som tagit dom!!!!
Hon hittade dom inte.
Vem fan tar använda skor som har lite sprickor ??? WTF!!!
Får hoppas på att dom finns kvar på din sko där jag köpte dom. Dom som passade till min nya kjol jag köpte juh... Jag blir så ledsen, nu kommer jag inte kunna sova inatt. Fast nu har jag ju en anledning till att kolla på skor iaf (inte för att jag behöver någon anledning till det) Men ändå....


Nu händer det =)

Nu har vi varit & kollat på filmen iaf... Den var helt ok, liiite seg mellanåt, men ganska cool ibland =) Vad händer i helgen då? Hmmmm... vi får se =)


Vad ska du göra i helgen?


egypten



Detta är vad jag hittade på gina tricot på stan idag =) Skulle beställa bio biljetter till Hancook (?) tills på fredag men det var inte öppet. Därför gick vi till Gina. I LOVE THAT STORE =) Billigt med fiiiiina kläder.
Klänningen kostade 149:-  och linnet kostade 79:-   Helt otroligt!
Nu är det bara skoooor som fattas

Idag kom tax free tidningen som vi ska beställa ifrån tills egypten. Shiiiiit va mycket och billigt! Yeiiii =D



god morgon =)

God morgon alla glada =)


Dagens goda gärning...

Japp seru, jag har gjort en god gärning idag... =) Så här gick det till :


Jag slutade 13:45 (weiiii), var på väg till bussen för att komma hem när jag gick förbi willys så såg jag en äldre farbror som var på väg upp i backen precis vid busshållsplatsen, men det gick inte så bra för honom för han "hasade" ner hela tiden. När jag gick förbi såg det ut som han sträckte sig efter mig(eller höll på att ramla), så jag hjälpte den stackars gubben upp =) Han blev så glad så det tog ett tag innan han släppte min hand och sa tack tack...





ont ont ont!

Jag har haft ont i axeln i några dagar nu, speciellt på natten & då går det knappt att röra på armen.. =( Kul att komma till jobbet sen när man använder armarna och axlarna hela tiden. Idag började jag känna att ryggen börjar göra ont också. WHAT THE FUCK IS THIS??! Börjar jag redan bli gammal? Ont i huvudet har jag också! Har precis tagit en tablett så får vi hoppas att det blir bättre...!

Nu är det mindre än en månad kvar innan vi ska åka till Egypten... *nedräkning* Weiii =D


HAHAHAHAHA

Jaha, vad har man gjort idag då? INGENTING alls, har inte ens gått utanför dörren idag. Men jag har iaf tagit ett beslut... Det är dax att börja cykla till jobbet, iaf nu när det är sommar. Det bästa är ju att min cykel inte är så bra, luften går ur däcken ganska ofta... HAHA! jag har "ärvt" den av Nathalie =D


Jag sov faktiskt riktigt länge idag, runt halv 12 gick jag upp ( gick och la mig innan 12 igår natt). Hade kunnat sova längre men det var någon som ville äta frukost =)

Snart blir det dax att köpa lite nya kläder till vi ska utomlands också. Frågan är VAD man ska köpa..? Vill köpa massor med klänningar, men vet inte om jag kommer använda dom sen när man kommer hem...? Vad ska jag göra???



från 18:40 till 19:40

Så länge var jag ute och gick idag... Gick från jobbet runt tjugo i sju, sen gick jag in på vivo och handlade lite till våra varma mackor vi ska äta sen =) Så kom jag kom nu vid tjugo i åtta. Katterna har varit ensamma nästan hela dagen eftersom jag jobbat från 7 imorse... *puh* jobbigt jobbigt. Har varit på dåligt humör idag med... Men idag jobbade jag inte med emma =( hon fyller förresten år imorgon *GRATTIS GRATTIS*

Det är vad jag har haft för mej... men VAD HAR DU GJORT IDAG?

sommar bilder

--- vilken utsikt!                                                                       ----- my sister
 ----- my brother                                                                      ---- kön för åkning

top modell

Sitter och kollar på top model kanada. Men dom gnäller ju på alla modeller juh! Något fel på alla. Jag skulle varit med så hade jag vunnit HAHA *not*

Förresten kom jag på att jag berättade inte vad vi gjorde som tack till Tobbe för att han körde oss till Valbo :

Vi åkte upp till Rättvik & åkte sommarrodel... Eller, jag mamma och Dave åkte inte, men dom andra åkte flera gånger! ska lägga in lite bilder snart! Det är så himla underbar utsikt där uppe...! Har du möjlighet att åka dit?  Gör det!!!

bättre?




Vilka är bäst? originalen eller? Jag kan nog inte bestämma mig... Vad tycker du?

bra?


Secret Combination



den här låten skulle vunnit!

hemlis...

Funderar på att spela lite mini golf, men molnen börjar krypa sej på så jag vet inte om man vågar..?
Fick reda på en liten nyhet igår... åhh man blir ju sååå glad =D Kunde knappt somna då jag låg och tänkte på det....
*hihihi*

shopping =D

Var ju till valbo med Tobbe, mamma, Camilla & Nathalie igår... Jag hittade en riktigt fin kjol  på sisters, halva priset var det på den också... *weiii* Åt lite mjukglass *mmmm* Nathalie hittade massor med kläder! Vi är båda shoaholics så i alla sko affärer som fanns, där fanns jag och hon också =)




Senare på kvällen så var jag på baseboll match i Leksand, sista matchen baseboll jag såg var i USA när vi var där så det var inte höjdar match, men det var en riktigt fin kväll med sol så det gjorde inte så mycket...

Tobbe som var så snäll och körde oss till Gävle ville att vi skulle göra något för honom...
Gissa vad som händer idag?



bilder

Här kommer lite bilder från 40 års festen jag var på i lördags.. sista bilden är på en av mina söta systrar... =)                     
  

semester dagar...

Jag har tagit 2 semester dagar i morgon och på onsdag. Runt 9:30 hämtar min mamma, min ena syster och min bror mig så ska vi åka till VALBO & shoppa lite... =D

Vi skulle åkt till Allsång på skansen egentligen, men eftersom det "bara" var 15 stycken som bokat plats på bussen, så blev det inställt... *snyft* Jaja, får väl ta det nästa år när syrran kommer hem istället...

Var ner till Gina och lämnade tillbaka en tröja idag, den var ju såååå fiiiin, men det satt som en påse skit på mig, tråkigt men sant. Men vi får hoppas på att jag hittar något imorgon... =D

40 års fest

jag och x antal fler var på fest i går för en som fyllde 40 i måndags *grattis* knäppte massor med bilder, men batteriet tog slut så jag får visa någon annan gång.
Idag har vi varit och hälsat på en bebis... Hon är så söt =) Nu har hon dessutom lärt sig hur man spottar på folk ( det är ju riktigt roligt)





vad har du gjort i helgen?

tzatziki

mmmmm vi har precis ätit mat från tzatziki. Underbart gott =)

Dom sitter här och spelar på en ps3, tydligen var den en viss person som vill ha en sån... Nu sitter han och försöker övertala mej om att vi ska köpa en... Någon som har en? Är det värt pengarna? Jag vet inte... Tell me!

GRRRRR

shit vilken j*vla piss dag det har varit på jobbet idag!
Blev på grymt dåligt humör när jag satt mig i kassan. JÄVLA KUNDER säger jag bara. TUR att det var emma jag jobbade med idag, annars hade jag nog gått och lagt mej någonstans... TACK EMMA! =D

Hur har din dag varit?

smile and make someones day better =)

Jag har en utmaning till er alla därute idag : Le mot någon du möter idag. Du vet själv hur glad man blir... Eller ge en komplimang! hur svårt är det? Skriv gärna sen och berätta hur den andra reagerade... Come on! Let's do it!

egypten



här är hotellet vi ska bo på i egypten... I LIKE =D

GOD MORGON ALLA GLADA

Det händer nog inte så mycket idag heller. jobba jobba och jobba, det händer idag... =(


Vad ska du göra för roligt idag då?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: