vinn!


Nu kan du vinna ett valfritt tryck från studionele hos Evelina!
Passa på du med!

bild från i somras



Här kommer bilden jag lovade för läääänge sen, men bättre sent än aldrig?
Här är vi iaf i borlänge :)


TJING!

Nu har jag bestämt mig!

I lördags kväll blev det ju mat här hemma. Sååå himla gott! Det blev Tornedo med klyftpotatis, bearnisesås och rödvinssås och till efterrätt Vaniljpannacotta med stjänanins marinerade björnbär och hallon. Blev ingen bild på det, jag hann inte HAHA det försvann så fort :D
Rätt hade jag också, det blev en riktigt trevlig kväll med mycket skratt så det läggningsdax sent för mig, men jag hoppades på att Robin skulle sova länge. Men nej, som vanligt när man hoppas på något. Han vaknade 5.45 så ca 5 timmar fick jag sova, med uppvak här och där för virrvelvinden sov mellan oss... Men inatt har jag fått sova iaf :) Kan bero på att jag hade över honom till oss innan klockan var 00.00 ( var så trött så jag kommer knappt ihåg att jag var upp ens)

Jag har nu bestämt mig! Jag ska börja träna(för det gick ju så bra förra gången, eller hur emma? HAHA) så ikväll blir det ett jympa pass med gymmix. Det är så bra för det är väldigt nära, tar bara några minuter att gå dit så jag borde inte kunna komma med undanflykter, men man vet aldrig med mig HAHA( undrar om jag börjar bli förkyld, har ju lite ont i halsen. Har lite ont i magen pga av naturliga orsaker. Har jag inte lite ont i hvudet också? Typ så går tankarna ibland när latmasken vaknar till liv) Men nu SKA jag träna 2 dagar i veckan. Hur svårt och jobbigt är det egentligen?


TJING!

tävla



Gå in hos Evelina och tävla du med :)
Pågår till och med 8 september

hem klickat


Den här har jag klickat hem iaf, fick 20% rabatt så det kostade bara strax över 200 kronor! Fick även med en ryggsäck på köpet, perfekt!
Från Ellos


TJING!

Jag funderar...

Dom här skorna funderar jag på att köpa till Robin...


Bild lånad från Ellos :)


TJING!

en överraskning!

I några veckor har jag sagt åt P att vi ska upp till mamma på kalas idag(hon fyller ju år idag så det skulle kunna vara sant), men sanningen är den att han skulle bli... kidnappad kanske är fel ord, men hans kompisar skulle komma och hämta honom på lite roligheter för att han fyllde 30 år i lördags. Men eftersom vi hade kalas för släkt då, så passade det ju inte. Men iaf, idag skulle dom komma, runt 13.00. Han satt helt ovetandes vid datorn och kollade på någon serie, drack saft(?) och åt pollys när dom kom stormandes in :D Jag hörde att han hade bak stolen för att kolla vem det var som kom, men mer än så hann han nog inte HEHE.
Han blev tillsagd att ta på sig lite kläder(han hade bara byxor på sig) och så åkte dom iväg :) Först skulle det bli lite bowling i borlänge sen skulle dom iväg och åka gocart. Senare ikväll ska vi äta lite god mat här hemma, hans kompisar + deras respektive. Kommer nog bli en riktigt trevlig kväll :)


TJING!

Har du barn?

Har du barn född mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010?
Eller har du barn född mellan
1 jan 2009 och 17 mars 2010?

Då är det mycket möjligt att du får vara med i kampanjer i buzzador.
För den första målgruppen är kampanjen under september och för den andra så blir man inbjuden inom dom närmaste dagarna. Så passa på att få prova grejer alldeles GRATIS! Det enda du måste göra är att prata om det med dina vänner och även dela ut prover åt dina vänner(dom som vill) och sen när dina vänner provat och sagt vad dom tycker och tänker så skickar du in en rapport(tar inte så lång tid). Det låter väl inte ansträngande?

Om du följer den här länken så blir jag extra glad :)

TJING! ♥

karusell!

Robin sov lääänge nu på morgonen, jag vaknade tillochmed innan! Klockan 8.15 slog han upp sina blå, tror nog inte att han kommer sova den vanliga tiden vid 10.30... Just nu sitter han och kollar på en film vi köpte till honom igår, råttatoullie. Men just nu kom han hit med majskrokar... Tror inte att han är tillräckligt gammal för att sitta ner och kolla på en hel film.

Idag och imorgon är det höstmarknad, jag hoppas att vi ska ner en liten sväng iaf så kanske Robin får åka någon karusell :)

Lön idag, bra det med tanke på att jag inte fick nå pengar alls förra månaden... Det tackar vi för *ironiskt* Men jag kommer tillochmed få mer pengar än jag räknat med (typ 2000 extra)så det tackar vi verkligen för *inte ironiskt* HAHA

Nu ska jag ta och busa med grabben som inte vill sitta stilla 1 sekund ens :D

Bjuder på en gammal bild av Robin



TJING!



M3 panel

http://www.gmi-mr.com/netpanel/media/image.php?uid=60b5e53b0e215316068e362891d88cb3

Den här har jag nyss beställt åt Robin. Jag är ju med i M3 panel och när man svarar på undersökningar så får man poäng som man kan byta ut mot saker i deras shop. Nu hade jag fått ihop poäng till den här iaf. Det står att den är från 19 månader, men jag tror nog att Robin kan ha kul med den redan nu :)


TJING!

barbapappa

Jag, mamma och Robin var ner på stan igår och kikade lite. Hon hade lite ärenden att göra så vi hängde på :)
Jag hade 20% på ett valfritt barnplagg på Åhlens så vi gick dit och kollade, jag kom ut med en tröja och mys byxor med barbapappa på(Han i kassan hade slagit in 20% på båda plaggen, perfekt! Så jag betalade bara 160:- för det här). Jag älskar barbapappa, det gjorde jag när jag var liten också så jag kunde inte låta bli att köpa dom här




och på ena benet sitter den här:

Jag tycker att det är så fint :) Så nu kan jag stryka av 1 sak på listan av grejer han behöver.

TJING!


Grattis Älskling

Igår fyllde P hela 30 år! Grattis älskling! ♥ Så jag väckte honom lite tidigare än vanligt och så åkte vi till Scandic för att äta lite hotell frukost :) När vi kom dit, kom jag på att det är ju friidrotts sm här och att det kanske ev skulle vara fullt, som tur var var det inte det :)
Sen vid 2 kom dom allra närmaste släktingarna och vi bjöd på smörgåstårta först, sen öppnade han sina packet( av mig, Robin och mamma, Per och Nathalie fick han ett presentkort på tandemhopp som han pratat om i evigheter), sen lite fika med hemmagjorda biskvier (jag tyckte dom var goda iaf :)), bland annat... Tror nog att han var ganska nöjd med dagen :)

Idag ska vi inte göra så mycket, P börjar jobba imorgon så det är tillbaka till verkligheten igen. Skönt, men ändå inte... Nu är det bara att hoppas på att jag får jobb snart :)


Nu ska Robin skrutten få lite välling :)


TJING!

åhh så härligt

Godmorgon!

Idag vaknade Robin klockan 7.45, men åhh så trött jag var ändå! Det är konstigt det där, spelar nog ingen roll hur mycket man sover (verkar det som), är himla trött ändå...

Idag ska vi städa lite här hemma och så handla och jag ska baka lite inför P's "kalas" imorgon när han fyller år, så det kommer vara fullt upp idag med, härligt :)

Igår kom jag på att det är riktigt mycket grejer jag måste köpa till Robin börjar på dagis eller dagmamma. Han måste ju ha ett par gummistövlar till, ett regnställ till, skaljacka, höst OCH vinterskor, ny vinteroverall, mössa och vantar, tofflor, lite slit och släng kläder(typ mjukbyxor och så)... Inte är det billigt att ha barn heller. Men åhh så roligt det är! Speciellt i den åldern Robin är i nu, han är så himla rolig med allt han säger och härmas och gör...




TJING!

Grattis Nathalie!



Gå gärna in på hennes blogg och gratta henne :)


TJING!

Så kan man också leka!

Idag ska jag ev ner på stan för att först träffa Emma :) Sen ska jag träffa lite fler flickor för att fika, mys :) Hoppas att Robin blir hemma om det nu blir så många timmar... Imorgon är det kalas dax igen hos mamma, men det kommer vara både roligt och tråkigt. På torsdag åker syster med familjen hem till usa... Kommer dröja alldeles för länge innan vi träffas igen! Men nu ska vi tänka positivt, det är fortfarande några dagar kvar! :)

Robin sov bra i sin säng ända fram till 4.45, då fick han komma till oss. Men tydligen ville han ha morgon då... Inte jag så mycket, så efter lite bök somnade han om till 7 iaf. Det är absolut godkänt :)

Igår var vi en sväng till lekparken också, det var en dagmamma där så det fanns lite fler leksaker än vi hade med oss, Robin (jag) frågade om han fick leka med det och det fick han. Gissa vad han valde av allt som fanns? En traktor! Han är helt galen i traktorer, lastbilar, bilar och sånt.  Och så sitter han och låter som en bil eller traktor eller vad det nu är han leker med :)

Ja, såhär kan man ju också leka :D


TJING!

Fångarna på fortet

(bilden är lånad härifrån)

Som jag längtat! Fångarna på fortet kommer tillbaka :)
Kommer ihåg att vi alltid kollade på det när jag var liten(mindre?), och det var SÅ spännande :) Jag kommer absolut sitta klistrad vid tv 4 den 23 augusti när det börjar igen :D
Det jag mest kommer ihåg är Fader Foura(eller hur det stavas) och hans gåtor.
Undrar om det kommer vara lika spännande nu som då :)

Ska du också följa Fångarna på Fortet?

ingen hjälp!

Natten har inte alls varit bra. Först och främst har det varit riktigt varmt i sovrummet, sen när jag hade sovit ca 1 timme vaknade Robin, han stod upp så jag tog med honom till vår säng. Men tror ni han somnade? Nej, ca 2 ½ timme senare somnade han om. Fick jag hjälp? Nej, han gick ner i källaren och la sig istället för det är svalt där nere... Tack...


Nu är det iaf vällingtajm!


TJING!

gäst blogg :)

v     ccvcvxcc v   ccv                      v v v                                                                                                                                                                                                                    vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv           




Robin ville skicka en liten hälsning bara :)


TJING!

förra året och i år

Förra året när Robin bara var en liten skrutt så tog jag kort på pappa och honom i vår soffan. Nu i år blev det en bild i pappas soffa :)

← Förra året

← i år

TJING!

virrvelvinden

Sömnen har börjat krångla för Robin nu. Förrut kunde han somna själv, han låg och pratade lite men somnade sen. Men nu vill han att man ska vara inne hos honom och smeka han över håret tills han somnar, och han sover oroligt... Igår mellan 20.00 och 20.30 fick jag springa in till honom 4 gånger! Efter det sov han bra till lite efter 3 när han fick komma över i vår säng. Sen när P kom hem hade han brett ut sig så P inte fick plats  HAHA Lilla virrvelvinden :D


Det är så kul att kasta bollar :)

TJING!

alldeles själv-mys

Nu ska jag sätta mig vid tvn och kolla på bröllopsduellen, ev så kanske det slinker ner lite cola och marabou polka också :) Nu när jag är själv hemma får jag ju iaf bestämma vad som ska kollas på, en grej som är bra iaf :)

Robin fick läggas lite tidigare idag för han var så trött, gröten ville han bara ha några skedar av, 1 sked spottade han ur. Satt bara och gnällde, och mitt tålamod testades för 100000 gången idag. Så det fick bli sängen...

Nu ska jag njuta alldeles för mig själv :D


TJING!

shopping!

Här kommer det jag köpte till Robin på Ullared, 2 grejer är inte med, är julklappar åt honom...



Boken som är uppe bredvid byxorna är Ludde och flugan, rätt så rolig bok(om man inte måste läsa den om och om igen) faktiskt :)

TJING!

jag är singel!?

Jag har tänkt att jag skulle visa det jag köpte nere på Gekås när vi var där hos pappa, men nu har jag precis tvättat den sista tröjan, så bilder kommer :)

I förrgår var jag och mamma ut i skogen och plockade blåbär, på 1 timme ca fick vi 1 liter var. Hos mig blir det nog en blåbärspaj till P fyller år, hade även tänkt att jag skulle prova på att göra egna biskvier tills dess. Får se hur det går :)

I helgen + måndag kommer jag att vara singel... :D P ska jobba inatt med sin systers kille(åker vid 16.00), imorgon ska han på baseboll(så han åker vid 12.00? och kommer hem sent), på söndag ska han på hockey, dom pratade lite smått om painball också och på måndag ska han följa med min ena syster med familj till Örebro för att kolla på en grej. Undrar vad jag ska göra hela helgen? Vill någon göra något så hojta till!

Bjuder på en bild från Varberg


(min syster, jag och pappa)


TJING!

Välkommen!

Välkommen på fest med oss!

Välkommen på fest med oss!


Vem blir Årets mama 2010? Missa inte den spännande prisutdelningen på Berns i Stockholm den 14 november.

Boka din biljett här:

Vi välkomnar dig som läser mama till årets glammigaste gala med modevisning, god mat, härliga drinkar och champagne! Mingla med kändisar, mamas redaktion och andra glada mama - läsare. Ta med dig tjejkompisarna och unna dig en härlig kväll!

Pris: 250 kr/biljett. I priset ingår mat, dryck och lyxig goodiebag.

Obs- antal biljetter är begränsat!

Åhh, va kul det skulle vara att gå på det här! Någon som vill gå med??? :)

TJING! ♥


Tack !

Den här fina tröjan fick Robin av M´s mamma när vi var ner till pappa



Blir hur perfekt som helst i höst :)

Tack så mycket :)


TJING!

en egen soffa!

Robin fick en present av syster med familj när dom kom upp, och han älskar den verkligen! :) En alldeles egen soffa!



Som också är en bäddsoffa :)



Han brukar sitta i den och kolla på tv, hur sött som helst :)

Tack så mycket!

Han fick några andra saker också, bara för att han är så söt! :D Men bilder på det visar jag sen, nu ska jag spela lite innan jag måste fixa mig, ska ner på stan och äta på kina idag, mumma :)


TJING!


tävlingar!

Nu finns det fler tävlingar i min tävlingsblogg igen :)

TJING!

Varberg

Hej!

På väg ner till pappa stannade vi till vid sickelsta(?) nedanför Örebro för att äta våra mackor vi hade med oss. Robin körde...

Det var så många getingar där vi vi satt i bilen och åt. Kom på att det finns ett skrik som går i släkten, både jag, syster och lille T lät likadant ;D Mitt skrik skyller jag på att getingen satt I min hand...!
Resan gick bra, men det gick åt lite russin och mariekex :D


På onsdagen var vi in till varberg


gick på standen lite...

(Robins söta fotavtryck)

Sen var det dax för Robin att sova

Då gick vi upp vid fästingen och kollade

Utsikten på väg upp


Sen är det massa bilder med oss som var med, men jag har inte fått något godkännande än... Så ni får nöja er med dessa kort så länge :)


TJING!

en dag i bilen!

Hej!

Nu är vi hemma från pappa, kom hem runt 21 igår och det var bara att "slänga" Robin i säng direkt! Han somnade i bilen när det var ca 3 min kvar, efter försök från mig att hålla honom vaken, men han började bara gråta när han inte "fick" sova... Annars gick resan ganska bra, vi fick stanna ganska många gånger pga toabesök, matning, lunch för oss andra och blöjbytning. 9 ½ timme tog det ner, igår åkte vi runt 10 och efter några stopp kom vi hem vid 21 som sagt. En dag i bilen... Bilder från vad vi gjorde kommer lite senare när jag har haft in bilderna på datorn :)

Nu vet ni att vi lever iaf :)


TJING!

liten...

Hej!

Dåligt med uppdatering, förlåt, men syster med familj har ju varit här så det har inte varit så mycket tid/lust till att sitta här... Det har varit sååå roligt att ha dom här! Tråkigt nu när dom åkt bara!

Kalasfirande för P(er) i lördags, men otroligt god tårta. Måste ta receptet på den och göra den snart(kanske tills jag fyller år?), vi åkte ganska tidigt. P skulle jobba på kvällen så jag åkte med syster + familjen hem tills Robin skulle få sin gröt för kvällen. Sen på kvällen satt jag och syster och pratade ett bra tag. Robin vaknade och skrek efter ett tag och det tog länge länge att få honom lugn. I vår säng... Sen sov han så oroligt och efter 1 timme kanske la han världens brakfis + tillbehör (?) och somnade ganska fort efter det så han hade säkert ont i magen... Stackare!

Idag blir en ganska lugn dag, kanske en sväng till coop. Men annars blir det till att packa eftersom vi ska till pappa imorgon, ska bli riktigt kul att träffas igen! Bilresan känns inte lika lockande, med 2 barn(robin och T som är 7 månader) som säkert kommer bli rastlösa... Men det är som det är.
Tur för katterna så kommer iaf P's bror och tjej sova här under tiden :)

Liten update iaf :)

TJING!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: