pinsamt!!

Jag var och tränade igår med Maria och Emma. Jag hade hittat en sport bh här hemma och jag provade dra i den för att kolla resåren, och den lät inte krash som den förra gjorde. Bra tänkte jag och drog på mig den när det var dax. Sen var det ju mycket hopp och skump... Tyckte att det kändes lite konstigt, så jag kollade ner och det såg lite konstigt ut. Så jag kände efter lite snabbt och det visade sig att allt skumpande hade gjort att sportbh:n hade ÅKT UPP! HAHA vilken syn. Tur bara att det var UNDER sport linnet och jag inte visade allt. Men jag vet ju inte hur länge jag hade haft det så och jag TROR att om man kollade så skulle det synts. HAHA jag vet inte om jag vågar visa mig där igen ;D
Tror ni att jag kommer använda den sportbh:n igen? Tveksamt, om jag inte känner mig på blottar humör någon dag ;D Nää, det blir till att investera i en ny...


TJING!

sneak peak

Jag tänkte ge er en lite sneak peak på badrummet. Tog lite kort därinne igår och Robin tycker att det är så kul att vara där och peta på allt (tror han leker att han sätter upp kakel eller något)


(möblerna har ju inte kommit upp än)

TJING!

besviken...

Jag fick det inte... Bara så ni vet, är ganska besviken just nu.
Hon sa att hon skulle behålla mitt cv ifall det var någon annan som slutar så skulle hon höra av sig. Men är inte det något dom brukar säga? Jaja, hur som helst så hjälper det ju inte mig. Sen tycker JAG att det var en dålig anledning hon hade varför dom valde den andra tjejen( det stod tydligen mellan mig och en annan)...

Cookie dough cake balls

Jag sitter just nu och bakar... Eller nej, bakar gör jag ju vanligtvis inte vid datorn HAHA men jag väntar på att "degen" ska kylas. Den ska stå i kylskåpet i 2 timmar, 1 timme och 45 kvar alltså ;D Jag smakade degen lite innan jag hade in den, och det var nästan så jag hörde musik och såg stjärnor. Det var guda gott!!! När degen stått i kylskåpet 2 timmar ska man göra bollar och doppa i smält choklad. Det kan ju inte bli annat än ÄNNU godare!
Det jag gör heter Cookie dough cake balls och receptet finns HÄR. Du MÅSTE prova! Nu på en gång!



TJING!

svar till anonym :)

Godmorgon Godmorgon :)

Vi var ju till BVC igår, det gick bra... Det var inget allvarligt :)
Sen åkte vi ner på stan och träffade mamma, först gick vi till Gina. Jag fick bara lov att köpa ett par till av Silvia jeansen

Det blev dom mörkblå den här gången, ville ha dom svarta men dom fanns inte i min storlek...
Sen köpte jag ett par raggsockor till Robin inne på Åhlens, och på babyproffsen blev det en potta(nu ska det pott tränas HAHA) och en ring man sätter runt huvudet när man ska tvätta håret för att det inte ska komma vatten och schampo i ögonen. Jag hade en sån när jag var liten vet jag, undrar hur länge den kommer få sitta kvar på Robins huvud bara HAHA

Svar till anonym: Det är inte det dagiset, och tur är väl det om det inte var bra alls :)



TJING!

ovanligt!

Idag gick det ovanligt bra att få Robin att somna nu på morgonen. Annars brukar han bara vägra sova! Men idag så, han kanske vet att han behöver krafterna idag... :)
Men nu ska jag iallafall fira det med att dricka lite varm oboy ;D mmmmm
och kolla på när träden nästan blåser ner utanför fönstret(och vara glad att jag inte är ute just nu HAHA)


TJING!

BVC

Nu är telefonsamtalen klara. Riktigt effektiv morgon :)
Vi ska till BVC idag vid 14.30 och kolla upp en grej med Robin. Det ska nog inte vara något farligt, men bäst att kolla upp iallafall.
Sen ringde jag för att kolla hur det går med dagisplats(ja, jag vet att det heter förskola), vi har ju ansökt om plats till 1 Nov och vi har ju fortfarande inte hört något. Så jag ringde iallafall och det kommer inte bli där vi egentligen vill( bara några minuter härifrån), men han kommer få en plats som ligger kanske 15-20 minuter (om man går) härifrån. Hon väntade på datum från rektorn och hon trodde att det skulle komma under veckan. Bra, då kan man börja planera lite...



TJING!

Uppe i varv

Idag har jag några telefonsamtal att göra igen. Don't like it... Men det måste göras. Sen HOPPAS jag att hon ringer idag och berättar hur det blir med jobbet. Får jag det inte måste jag fortsätta söka, men det är ju klart jag kommer få det, eller hur?! :)

Jag hade ont i halsen hela dagen igår, trodde att jag var påväg att bli sjuk. Men idag är det som bortblåst, bra det. Det tycker vi om :) Det kanske var pga teet jag drack igår kväll? Huvudsaken att det är bättre idag iallafall :)

Jag hade en riktigt effektiv dag igår, först var vi ju och provlåg lite sängar och kikade i lite andra butiker. Sen när vi kom hem var det dax att laga mat. Så jag lagade mat, sen åt vi, efter det hade vi en disk från helvetet så det var bara att rycka i och när jag ändå höll på och var uppe i varv så dammsög jag också. Men efter det var det skönt att få sitta i soffan, titta på film och dricka lite te (när Robin väl somnat)
Idag vet jag inte vad som händer. Samtal som måste göras iallafall. Ev kanske vi köper sängar tillsammans med P's bror och tjej. Vet inte...

Nää, nu ska jag ta och kika till min lilla älskade skrutt :)





TJING!

provligga?

Igår bytte vi handtag på dörrarna här i huset. Betydligt bättre, dom nya är vår smak/stil

Före

och efter
Det är ju dom små detaljerna som gör det, eller hur? :)

Sen när P kommer hem(och Robin sovit och ätit) ska vi iväg och provligga sängar. ÄNTLIGEN!! Men det blir inget köp idag, bara provar idag :)


TJING!

jag vann :)

Såg att jag vunnit en tävling inne hos Sara :)
Trevligt trevligt med 10 par strumpor från onepair :)


TJING!

smaskens

God dag :)

Det blir inte alltför många knop gjorda idag, det är ju sååå tråkigt väder. Det har regnat HELA dagen, oavbrutet. Fast det fick bli en liten sväng till affären, behövde lite påfyllning i kyl och frys :)

Nu är kakel och klinkers klart i badrummet, P ska fixa klart taket nu i helgen. Sen ska han sätta upp möblerna, lite sånt smått och gott. Dusch dörrar måste vi köpa också, tror vi bestämt oss vilken sort :) Gissa om jag kommer NJUTA första duschen i badrummet?? :)

Med tankte på vädret så kommer det inte bli någon matlagning idag. Det blir att ringa Tzaziki och beställa det "vanliga" kyckling spett med pommes. Mmmmm så gott :)


smaskens med lite smörgås rån :)


TJING!

flera paket!

Igår det det flera roliga grejer till mig(och Robin), först på posten kom min goodiebag


Det är helt gratis, det enda man måste göra är att ge feedback när man provat grejerna. Sen kan man beställa mer :) Hur bra? Bli medlem du med vettja? Tryck HÄR!
Sen kom paketer från buzzador också, med Pampers Activefit

(katten är nyfiken)
Robin använde en sån blöja inatt och den fick jobba rejält kan jag säga. Men tätt höll den :) Det tycker vi om :)

För ett tag sen vann jag en auktion på tradera på ett par vinterskor till Robin, igår hämtade jag ut dom. Jag säger bara såhär, dom kommer bli så perfekta! Dom såg knappt använda ut ens :) Och jag betalade bara 41 kronor + frakt. Kan inte bli mycket bättre :)

Om intervjun igår, så kommer hon höra av sig under mitten av nästa vecka för det var några fler intervjuer idag och på måndag. Hon verkade väldigt trevlig så hoppas kan man ju alltid göra :)

TJING!


jag tävlar igen


Jag tävlar om en personlig filt från pledd.net hos Sara

sova? jag?

När jag skulle lägga Robin som vanligt vid 10.30 ville han inte sova, sen har vi provat lite då och då men han har total vägrat!! När jag kom hem från stan(intervjun) hade han fortfarande inte sovit. Vi fikade lite och sen satt jag mig här vid datorn med Robin(vi brukar lyssna på musik) sen efter ett tag la han ner sitt söta lilla huvud på ena armen och somnade... Så jag la ner honom i sin säng i stället och där sover han nu gott :) Lilla skrutten ;D




TJING!

Nu håller vi tummarna!

Jag har helt glömt bort att berätta vad det roliga som skulle hända om 3-4 veckor var...
Vi ska åka ner till min ena syster med familj i skåne! Det blir ju inte alltför ofta man träffas när det är så långt imellan. Ska bli så kul att träffas igen :) Jag fick lov att kolla med mamma först så det inte var en hemlis, hon kan få för sig ibland att överraska och då är det ju dumt att skriva om det här :)

Nu håller vi alla tummarna för idag :)


TJING!

Silvia

Vi var ner på stan igår en liten sväng. P behövde köpa en ny jacka... Jag råkade köpa ett par jeans på gina, dom var så himla sköna så det är inte sant! 199 kronor kostar dom


Rekomenderar dom verkligen! Funderar på att köpa dom lite mörkare när lönen kommit in :)


TJING!

Berocca Boost!

Igår köpte jag berocca boost. Jag hoppas verkligen att det fungerar för jag är oerhört trött idag, jag tog nyss en tablett så vi får se...



Nu är en liten del av kaklet uppsatt, han skulle bli klar idag om det flyter på och det får vi ju hoppas att det gör :) 
Jag kände mig lite dum där ett tag, men allt handlar om kommunikation  och det har tydligen inte funkat alltför bra känner jag nu. Men allt blir bra ändå :)

Nu är det frukost time :)


TJING!

jag blir så glad!

Yey!

Jag har precis fått reda på att jag ska på arbetsintervju på torsdag :) Hoppas verkligen det kommer gå bra! Tror att jag kommer passa perfekt på det jobbet :)

Jag blir så glad :)


TJING!

Fårskalle?!

Det här fåret fick Robin av sin farmor igår. Tror nog att han tyckte om den, för det första han gjorde var att krama om den :)
Så nu står den och kollar på honom när han sover :)




TJING!

Den sista konkubinen

Igår kom det en tjej för att börja med golvet i badrummet iallafall. Känns bra att det är påbörjat, hoppas att dom blir klara den här veckan :)
Men så igår kväll var P ner i källaren och upptäckte att det läckt ner i källaren ( alltså betongen eller vad det är man använder till golvet), så nu har vi en sån fläck där nere också... Men som P's ena bror sa, nu kommer det inte läcka något mer ner där iallafall ;D Ja, man ska ju tänka positivt ;D
Idag ska det kommer en annan och gumma tydligen, får se när han dyker upp. Lite jobbigt är det att jag måste gå upp runt 7 ifall dom kommer då, men som sagt, hoppas att dom blir klara den här veckan...

Vilket härligt väder vi har här i Falun idag, regn, regn och regn. När jag var upp till Robin inatt regnade det också och mörkt är det. Det är så man vill dricka lite varm oboy, sitta under en filt och läsa en bra bok :)
Den här håller jag på att läsa nu
Den  sista konkubinen

Lesley Downer har skrivit den.


Actionfyllda Shogun möter romantiska Borta med vinden!

Hur kan man älska någon när det inte finns något ord som beskriver vad du känner på ditt språk?

Det här är berättelsen om en shogun, en prinsessa, 3 000 kvinnor i ett palats och om ett inbördeskrig som innebar slutet på en livsstil. När Sachi är 11 år reser en prinsessa genom hennes by. Och innan hon vet riktigt vad som hände befinner sig Sachi i kvinnornas palats i Edo, långt ifrån sina föräldrar och sin hemby. Palatset är fyllt av intriger och maktspel - 3 000 kvinnor och bara en man: shogun. Sachi väljs till den unge shoguns konkubin och blir en av de mäktigaste kvinnorna i Japan. Men tiderna förändras, skepp från Europa anländer och ett inbördeskrig bryter ut. Sachi tvingas fly för sitt liv och får hjälp av en samuraj, en ung man som väcker känslor till liv, trots att Sachi vet att hon lovat bort sig till en annan.

Lesley Downer har skrivit en gripande, exotisk, spännande och mycket engagerande roman, baserad på historiska händelser.



TJING!

18 tröjor!

Här är den overallen jag köpte till Robin för ett tag sen, den kommer nog bli hur bra som helst :)Lindex Shop Online - Overall
Dom här tröjorna följde också med hem då
461426614826
614818
Sen även 3 par lite tunnare tumvantar som jag inte hittade på Kappahls hemsida( overallen är från Lindex)

Igår vann jag ett klädpaket på tradera

Klädpaket strl 86-92, 18 delar

35 kronor plus frakten på 53 kronor, 88 kronor för 18 tröjor. Inte ett dåligt pris direkt... :)


TJING!

tävla!


Jag är med och tävlar om 1500 kronor på HM, tryck HÄR om du också vill vara med!


Campadre

Jag har gått med i Campadre, en sida där man kan hitta massor av bra grejer med massor av rabatter. Vill du också bli medlem? Då kan du trycka här :)


TJING!

coolstuff.se

Jag hittade en filt med ärmar på coolstuff, hur bra är inte den ideén? Perfekt för mig som fryser JÄMT, med en sambo som är varm av sig. åhh va jag funderar på att klicka hem en sån!




TJING!

ny design!

Som ni ser har den nya designen kommit på plats :)
Vad tycks?
Jag blev iallafall väldigt nöjd :) Tack så mycket Saga!!




TJING!

3 stycken!

Igår beställde jag en prenumenation på VeckoRevyn, men inte till mig. Jag ville bara ha klockan man får om man prenumenerar på 3 nummer för 59 kr + frakt HAHA
Så tidningarna kommer komma hem till min syster istället :)
Det är ju inte alla dagar man hittar en klocka för 88 kr eller vad det blev...
Självklart blev det en ROSA klocka, det var det eller en orange. Och jag är inte speciellt förtjust i orange... Får se när det dyker upp.

Sen skulle jag in på libero och sätta in poäng från blöjpaket, då står det att jag redan uppnått maximala poäng. Så jag gick in i shoppen och kikar om det finns något jag kan beställa ändå. Det fanns det.



Det var det enda jag hade poäng till och istället för att kasta bort det som blev över, fick det bli 3 stycken... Synd att dom är för små för Robin bara, om dom inte är stora i storleken...

Nu ska jag fortsätta läsa lite bok :)


TJING!

jag vann!

Wiii!

Jag vann en valfri design hos Saga, fick se det hon hade gjort igår men det var lite jag ville ändra. Hoppas det går :) Ska bli kul med en ny design iaf, har ju haft den här hur länge som helst...
Tack så mycket Saga :)

Igår gjorde killarna klart taket i badrummet iaf, nu är det lite spackling och målning och sånt kvar. Det börjar närma sig!!! Behöver jag säga att jag längtar? HAHA

Nu ska jag gå och roa lillen här.


TJING!

lillfinger tävling


”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett presentkort på 450kr att handla för hos Lillfinger.com, tävla HÄR du också!”


tack finaste Emma!

Igår var Emma hit och fikade lite. Hon hade även med sig en present :)



Jättefin!
(Robin tycker också om den, fast han vill bara dra i den och det får han ju INTE!)

Sen fick jag veta en jätte rolig grej igår, men då jag inte vet om det är hemligt eller inte så kan jag inte skriva om det här än. Men då grejen kommer att hända om 3 eller 4 veckor så kommer jag snart få veta om jag kan skriva om det eller inte :) Åhh, det kommer bli såååå kul!


TJING!

mina sko köp!

Jag var ju ner på stan i förrgår och tittade på skor, hem kom jag med 2 par :)
På din sko hittade jag dom här:

549 kronor kostade dom och jag är helt kär i dom :)

Sen på Bergqvist skor blev det:

http://tilamao.blogg.se/images/2008/495-converse-hi-top-optical-white-m_15314930.jpgFrån barnavdelningen! strl 35 HAHA
Är väldigt nöjd med båda köpen :)
Sen blev det pizza på American take away, gott gott :)


TJING!

vinn en goodiebag!


Tävla om en goodiebag hos Lindas sminkblogg, det är då jag iallafall! Tävla här du med!

 

Du kan tävla fram till den 19 september klockan 17.00


Busungen!

Robin var i sitt rum, då fick han syn på blöjorna som ligger under skötbordet och bestämde sig för att dom inte låg bra där. Dom skulle ner på golvet. Eller ännu bättre!!! Ner i källaren!



HAHA busunge!!


TJING!

Born to be wild!

Innan Robin föddes fick vi en flyttlåda full med kläder och skor av syster K med familj, hur bra som helst! Jag brukar kika i lådan lite då och då och jag gjorde det för någon dag sen och hittade flera tröjor och en jacka som Robin kan ha nu. Hur bra är inte det? Eftersom han är vildare än vild ibland(oftast) så tyckte jag att den här tröjan passade honom perfekt!



Kommer ett till inlägg när Robin gått och lagt sig, då ska jag visa vad busungen har gjort idag ;D Jag säger bara: Vad får han alla ideér ifrån?


TJING!

Sko shopping!

Jag ska ner på stan idag med Nathalie för att kika lite på skor(jag fick ju presentkort när jag fyllde år) och jag kan inte hålla mig så länge. Det känns som att det var evigheter sen jag köpte skor åt mig själv! Men idag så, kommer det alldeles säkert bli 2 par tillochmed. Eller, man vet aldrig. Väldigt ofta när man KAN köpa skor så hittar man inga, men när man inte har råd etc då hittar man hur många skor som helst. Ja, det blir till att hålla tummarna att jag hittar iaf 1 par :)

Det gick bra på kakelproffsen igår iaf, han såg lite besvärad ut i början(konstigt! *not* Men om han hade svarat i telefon hade han sluppigt det), men så fick vi vår andra offert iallafall och det blev bekräftat att dom ska hit på måndag och börja jobba. SÅ skönt! om 2 veckor kommer det alltså förhoppningsvis vara klart!
Skogarderoben börjar också närma sig, igår satt P upp lamporna som ska sitta i varje hyllplan, så jag fick se hur det kommer att se ut. Jag säger bara 1 sak. Perfekt! Det kommer bli såååå bra! Me so happy :D

Kommer en bild från någon vecka sen, när mitt långa hår fortfarande fanns kvar(syns till höger om Robin)




TJING!

kattj*vel!

Jag har bara 1 sak att säga. Kattj*vel!

Robin hade efter mycket om och men somnat, då börjar ena katten pipa så högt så han vaknar! Han sätter sig upp i sängen och härmar katten: MAUU, MAUU. Då går jag in där för att få honom att somna om. Då sitter den andra katten precis vid sängen, så Robin ville ju inte sova(vi har aldrig katterna inne i sovrummet när han ska sova)! Jag tog upp honom och började "gunga" han som jag fått lov att göra de senaste dagarna, men då var han ju pigg som en mört... Nu tror jag att han somnat om iaf. Så jag ska fixa mig en kopp te och sen ska jag sätta mig och läsa lite :) Nice :)

Jag ÄLSKAR bad bilder, så här kommer en bild sen sist han badade



TJING!

Sko garderob!

Katterna är ju verkligen helknäppa HAHA Såhär tycker dom om att sitta



Kollar ni noga så ser man en glad liten prick i bakgrunden som sitter i sin egna soffa ;D Linslus :)

Idag har jag ringt lite telefonsamtal. Tycker inte om att ringa egentligen, tycker det känns bättre att ta det ansikte mot ansikte. Men det är inte alltid det går. Men det känns skönt när det är klart iaf :) Nu hade dom skjutdörrarna vi beställt, kommit iaf. Så ett steg närmare min sko garderob/garderob :) Bra bra :)



TJING!

gunga till sömns?

Det måste nästan vara tänderna som gör att Robin inte vill sova eller äta. Idag fick jag gunga honom till sömns i min famn, visst han somnade ganska fort men han väger ju inte lite längre. Hoppas bara på att det blir bättre snart, visst, är gungning det enda sättet att få honom somna så fortsätter jag ju med det.... Men det konstiga är att till natten igår så somnade han utan, även fast det tog ett tag av både mig och P.



P har varit till Örebro idag, men när jag pratade med honom sist så måste dom åka hem utan det dom åkte dit för. Typiskt! Bara krångel... Hoppas det ordnar sig iaf.

Imorgon måste vi åka till Kakelproffsen också, vi har ju fortfarande inte fått den andra offerten därifrån och dom ska komma hit den 20 september och sätta upp kakel och klinker i badrummet. Vi har ringt och ringt. P skickade ett mejl tidigare under veckan, men han har inte svarat på det heller. Så nu får det vara nog känner vi... Tråkigt att det går så långt att man MÅSTE ÅKA DIT för att det(förhoppningsvis) ska hända något. Men nu ska vi inte tänka på det.

Funderar på vad vi ska göra idag. Kanske ut och gå lite? Men det är så tråkigt att gå själv och utan "mål". Men något måste vi hitta på iaf :)


TJING!

presenterna...

Igår fick jag presentkort på 2 olika skoaffärer och en helårsprenumenation på mama från P och av mamma och co fick jag sovkläder(som jag önskat mig) och den här :

Väldigt fin tycker jag :) och så fick jag lite lotter av pappa, vann hela 20 kronor :)

Tack alla för presenterna :)


TJING!

Tårt frukost

Massagen igår var riktigt härligt! Hon fokuserade på rygg/nacke och axlar under 1 timme, väldigt skönt, men man blev väldigt trött av det. Konstigt det där :)

Innan massagen passade jag på att gå runt på stan och köpa lite grejer till Robin, så det blev 3 par lite tunnare tummvantar, 3 långärmade tröjor och en till overall. Han praovade den när jag kom hem, och den kommer nog sitta hur bra som helst hela vintern :) Bilder kommer upp sen när jag tvättat tröjorna :)

Ja, så idag har man blivit 1 år äldre. Åhh va gammal jag känner mig nu ;D Fått öppna lite paket redan, men nu ska vi äta lite tårt frukost så jag berättar vad jag fick senare :)



TJING!

buzzador!

Wii, vi kom med i buzzador kampanjen av Pampers Activefit :) Ska bli riktigt kul att testa dom :)


Som utlovat :)





På efterbilden ser det ut som att luggen är ojämn, men det är den inte egentligen. Vi hade tydligen olika åsikter på hur den skulle ligga ;D Måste blöta den och visa vem som bestämmer HAHA


Vad passar jag bäst i då?


TJING!

Gott med grädde =)



Gott med grädde :)

snusa?!

Godmorgon!

Ja, igår var jag och några kompisar hem till en annan kompis som för ca 1 månad sen fick en liten flicka. Med betoning på liten, åhh så liten hon var! Så himla söt! Hon låg och sov på mig ett tag och det då längtade jag tillbaka till när Robin låg så, känns inte som att det var så längesen men han är ju 16 månader (imorgon) så egentligen var det ju x antal månader sen. Tur att kompisar skaffar barn så man kan mysa lite med deras små :D
Tack för att vi fick komma och snusa lite bebis :)

Senare idag ska jag och mamma iväg och klippa oss. Tror nog jag vet hur jag vill klippa mig, men det beror lite på vad frisören säger också. Men som syster C sa så kommer det nog upp för och efter bilder här. Brukar vara ganska bra på att knäppa såna kort :)

När klockan var runt 5 imorse gick ett billarm här i närheten och det tog evigheter innan ägaren stängde av det, blev lite nervös att Robin skulle vakna och inte somna om, men han sov så gott :)

Nu ska jag ta och snusa lite på min bebis HAHA


TJING!

6 dagar gammal... :)

Hej!

Igår fick jag lite sovmorgon, Robin vaknade strax efter 7 istället för runt 6. Jag hoppades självklart att han skulle sova lika länge idag, men natten har varit orolig. Han vaknade vid midnatt, jag fick han att somna om i sin säng, men så fort jag la mig i sängen vaknade han, jag gick dit igen och fick honom att somna, men när jag lagt mig så vaknade han. Tror ni att jag la honom i vår säng då? Inte alltför konstigt va? Sen har han gnällt och gråtit i sömnen med jämna mellanrum, sen vaknade han för dagen 6.15. Känner mig lite halvseg. Men det går nog över :)

Ikväll ska jag till en kompis som fått barn med lite andra kompisar, så jag ska ta och baka idag och Maria skulle också fixa något så vi har fika att ta med oss. Man har ju inte alltför mycket tid/ork till att baka och så när man nyss fått barn så vi tar med oss lite fika istället :)

Hittade en bild på Robin när han var 6 dagar gammal, måste bara visa för det ser så mysigt ut när han ligger i sin pappas famn!



TJING!

Måndagslistan

Idag måndag är jag glad för:

♥  att vi ska åka och träffa(snusa på) en liten bebis på onsdag

♥  att jag ÄNTLIGEN ska klippa mig på torsdag

♥  att jag ska få HELKROPPSMASSAGE på fredag( presentkortet går ut samma dag, så snacka om sista minuten!)

♥  att Robin oftast är så god och glad (väldigt många brukar säga att dom aldrig sett han gnälla eller varit ledsen)

♥  att det är så fint väder idag

♥  att vi ska äta min favoritmaträtt idag(det kan ha varit jag som bestämmt?), baconrullar







TJING! ♥

2 nappar!

Robin är så himla ROLIG! Vi skrattar tillsammans flera gånger varje dag pga alla tokiga saker han har för sig. Som igår, jag bytte blöja på honom och gav han 3 nappar för natten. Sen väntade vi på att P skulle komma hem, efter ett tag ser jag att han stoppat in 2! nappar i munnen! HAHA försökte knäppa bra bilder, men han sprang bara bort eller ville inte sitta stilla. Det här var den bästa bilden jag kunde ta:



Lilla busungen!

Idag känner jag inte 1, inte 2 men 3 stycken som fyller år! Maria, P's bror och min systers man. Grattis till er :)



TJING!

Lugg?

Fick frågan om jag haft lugg förrut och om jag kunde lägg upp bild här. Självklart!
Men den enda bilden jag hittade var i dålig kvalité på mobilen. Men det syns lite iaf...



TJING!

tävlingar!

Det har kommit in lite nya tävlingar på tävlingsbloggen...

Omröstning

Jag har en fråga till er, hoppas ni vill hjälpa till :) Jag ska till frisören på torsdag och jag är rätt så sugen på att klippa lugg. Men jag är lite osäker. Vad tycker DU?

Omröstningen Ska jag klippa lugg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!

 

 

Så här var resultatet efter 2 svar på omröstningen Ska jag klippa lugg?
fnul.se

 

 

TJING! ♥


pappaprylar.se

Lumilove Barbapapa, nattlampa - www.pappaprylar.se

Den här vill Robin ha i julklapp. Om det är någon som undrar ;D


TJING!

Det finaste som hänt mig!

Jag fick lite sovmorgon imorse. Robin ville upp vid 6(som han har velat dom senaste dagarna), men P sa att han skulle ta det. Så jag låg och halv slumrade fram till 9.45, ändå är jag lite trött i ögonen. Kanske blev för mycket sömn? HAHA nej det tror jag inte. Jag har så många minus timmar på mitt sovkonto så jag skulle behöva sova flera år för att komma ifatt. Men vad gör det? Så fort man ser den lilla grabben som ler mot en så är tröttheten som bortblåst. Han är verkligen världens finaste och gulligaste unge :)

Tror nog att han håller på att vakna nu, så jag ska snart gå in och krama om det finaste som hänt mig! ♥


TJING!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Da shit!

Jag (Robin) hade tröjor med äppel fläckar på som INTE gick bort. Sen köpte jag klorin http://www.rusta.se/images/products/83401153_m.jpg , tänkte prova att lägga tröjorna i det. Tänkte att man kan ju iaf försöka. Jag har bara 1 sak att säga. Klorin is da shit! :D Fläckarna försvann utan att trycken på tröjorna blektes. Det finns lite fler kläder att ta bort fläckar på och nu vet jag vad som funkar.

Lite att fundera på...

Jag var iaf och tränade igår igen. Visst är det skönt, men jag blir inte speciellt svettig, eller ansträngd... Så det kanske inte är rätt pass för mig? Men att det är så nära är ju perfekt. Jag vet inte om jag ska börja på Friskis och Svettis istället, om jag kommer komma med undanflykter då... Hm, måste fundera lite antar jag. För jag vill ju fortsätta träna(det trodde jag aldrig jag skulle säga!). På Friskis finns det ju lite fler olika pass att välja av, men det är nere på stan, Gymmix är bara några minuter här ifrån. Men om jag inte blir nå svettig så hjälper ju "träningen" inte. Som sagt, lite att fundera på...



TJING!

buzzador!

Jag fick en förfrågan av Buzzador om att prova pampers blöjor, har svarat att jag vill prova och man kan ju hoppas att man blir med. Just nu använder vi bara libero för vi tyckt att dom varit bäst. Men vi har ju inte provat andra sorter sen han var riktigt nyfödd. Vem vet, man kanske får en ny favorit?
Bli en buzzare du med! Vem vill inte prova grejer helt gratis?

Här kan du trycka för att bli medlem...  :)



TJING!

mys!


Min lilla mysgubbe ♥



TJING!

lite hemklickat

Försökte knäppa kort på Robins nya jacka idag igen. Det funkade sådär...







Bilderna gör inte jackan rättvisa

Såhär ser den ut på hemsidan...Här är tröjan jag också köpte:


Visit hm.com
(den blå köpte jag förrut och han ser så söt ut i den så jag fick bara lov att köpa den här också :D)


Bus nisse :)

Var ju iväg och tränade i måndags med Emma och Maria. Under själva passet tänkte jag att det här var ju inte så jobbigt. Kände mig inte direkt svettig eller så, sen när jag vaknade igår kände jag efter om jag hade nå träningsvärk. Men nej, det hade jag faktiskt inte. Men den kom lurandes under dagen igår, den började i överarmarna och igår kväll när jag skulle gå och lägga mig orkade jag knappt röra armarna och så gjorde det ont högst upp på ena låret. Men nu känns det bättre igen, men det är ju bara att köra på! Ett nytt pass imorgon som jag funderar på att gå på, det som är lite tråkigt är medelåldern på passet. 50+? eller iaf 40+ är det. Men men, det är ju inte pga dom andra som man tränar, eller hur?


Igår kom Robin höst/vår jacka (och en tröja) som jag beställde förut från H&M, jackan är lite stor, men det är ju bara bra, tröjan har jag inte provat på honom än men det ska nog inte vara några problem. Hellre för stort än för litet :) Bild kommer när Robin vill stå stilla... :)


Men jag kan bjuda på ett annat kort


Från i lördags när alla hade kommit tillbaka från bowling och gocart, men vi väntade på maten :) Robin är en riktig liten bus nisse :)


TJING!





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli

Samarbetspartners: