Sko shopping!

Jag ska ner på stan idag med Nathalie för att kika lite på skor(jag fick ju presentkort när jag fyllde år) och jag kan inte hålla mig så länge. Det känns som att det var evigheter sen jag köpte skor åt mig själv! Men idag så, kommer det alldeles säkert bli 2 par tillochmed. Eller, man vet aldrig. Väldigt ofta när man KAN köpa skor så hittar man inga, men när man inte har råd etc då hittar man hur många skor som helst. Ja, det blir till att hålla tummarna att jag hittar iaf 1 par :)

Det gick bra på kakelproffsen igår iaf, han såg lite besvärad ut i början(konstigt! *not* Men om han hade svarat i telefon hade han sluppigt det), men så fick vi vår andra offert iallafall och det blev bekräftat att dom ska hit på måndag och börja jobba. SÅ skönt! om 2 veckor kommer det alltså förhoppningsvis vara klart!
Skogarderoben börjar också närma sig, igår satt P upp lamporna som ska sitta i varje hyllplan, så jag fick se hur det kommer att se ut. Jag säger bara 1 sak. Perfekt! Det kommer bli såååå bra! Me so happy :D

Kommer en bild från någon vecka sen, när mitt långa hår fortfarande fanns kvar(syns till höger om Robin)




TJING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: