Den sista konkubinen

Igår kom det en tjej för att börja med golvet i badrummet iallafall. Känns bra att det är påbörjat, hoppas att dom blir klara den här veckan :)
Men så igår kväll var P ner i källaren och upptäckte att det läckt ner i källaren ( alltså betongen eller vad det är man använder till golvet), så nu har vi en sån fläck där nere också... Men som P's ena bror sa, nu kommer det inte läcka något mer ner där iallafall ;D Ja, man ska ju tänka positivt ;D
Idag ska det kommer en annan och gumma tydligen, får se när han dyker upp. Lite jobbigt är det att jag måste gå upp runt 7 ifall dom kommer då, men som sagt, hoppas att dom blir klara den här veckan...

Vilket härligt väder vi har här i Falun idag, regn, regn och regn. När jag var upp till Robin inatt regnade det också och mörkt är det. Det är så man vill dricka lite varm oboy, sitta under en filt och läsa en bra bok :)
Den här håller jag på att läsa nu
Den  sista konkubinen

Lesley Downer har skrivit den.


Actionfyllda Shogun möter romantiska Borta med vinden!

Hur kan man älska någon när det inte finns något ord som beskriver vad du känner på ditt språk?

Det här är berättelsen om en shogun, en prinsessa, 3 000 kvinnor i ett palats och om ett inbördeskrig som innebar slutet på en livsstil. När Sachi är 11 år reser en prinsessa genom hennes by. Och innan hon vet riktigt vad som hände befinner sig Sachi i kvinnornas palats i Edo, långt ifrån sina föräldrar och sin hemby. Palatset är fyllt av intriger och maktspel - 3 000 kvinnor och bara en man: shogun. Sachi väljs till den unge shoguns konkubin och blir en av de mäktigaste kvinnorna i Japan. Men tiderna förändras, skepp från Europa anländer och ett inbördeskrig bryter ut. Sachi tvingas fly för sitt liv och får hjälp av en samuraj, en ung man som väcker känslor till liv, trots att Sachi vet att hon lovat bort sig till en annan.

Lesley Downer har skrivit en gripande, exotisk, spännande och mycket engagerande roman, baserad på historiska händelser.TJING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: