Nu ska jag berätta!

Woho! Nu kan jag berätta lite vad vi varit ute på var grejer!!
Igår var vi nämnligen ner på stan och fick lån så vi kan renovera badrummet. Vi vet redan hur vi vill ha det, nu väntar vi bara på en offert så ska väl P börja med att riva typ hela badrummet(han kommer vara som ett barn på julafton HAHA).
Åhh, det kommer bli så himla skönt att kunna duscha uppe istället för nere i källaren där det är mellan 16 och 18 grader. Svin kallt alltså!

Underbart säger jag bara! :)


TJING!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Härligt med nytt badrum! Blev inte riktigt som vi tänkt oss. I höstas var vi till Kakel gruvan i Borlänge för en offert på duschen nere med bastu dörr och komplett badrum med bubbel badkar uppe. Vi lånade 180 000 :- och offerten var på 22000 för nere och ca 80 000 :- för uppe utan badkar. Och det skulle alltså bli runt 100000:- det verkade ju helt okej för utom att offerterna som man får är ju bara på ett ungefär och det till kommer alltid massor. Så vi beslöt att göra vårt själv. Och det är klart nu. Och det har kostat oss ca 50 000:- Perras Syster och har gjort ett jätte litet badrum nu i vinter med dusch på sin övervåning och på offerten stod det att det skulle kosta ca 30 000:- Notan slutade på det dubbla 60000:- och då har dom inte gjort något speciellt. Så kolla att allt verkligen ingår, Målning,elektriker,vvs. Det drar lätt i väg! =) Hur mycket har ni tänkt att det får kosta och hur vill ni ha det?

2010-06-01 @ 12:10:35 / URL: http://jemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: