Jordelementet



Dina svar i testet visar på att ditt barn passar bäst till följande element: Jordelementet

Barn födda i detta element tillhör dessa stjärntecken:

Stenbock
Oxe
Jungfru



Barn födda i dessa stjärntecken är ofta stor livsnjutare. De älskar som regel att mysa och äta god mat och de trivs bäst när saker och ting är i harmoni. Detta gör också att de helst ska ha fasta och trygga ramar för att kunna växa och utvecklas på bästa sätt.

Jordelementbarn tar ofta saker med ro - detta ger dem också en helt särskild förmåga att tänka långsiktigt och fullfölja sina egna projekt. Egenskaper som de även ofta får med sig in i vuxenlivet tillsammans med deras oöverträffade viljestyrka och perfektionism.

Gott råd till föräldrarna: Jordelementbarn har ofta ett naturligt sunt förnuft - så se till att de bevarar den förmågan genom sin uppväxt. Påminn också ditt jordelementbarn om att det är helt okej att leka och busa i mellanåt.

Kommentarer
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Ja det är sååå fint med djuren! Förut har vi alltid sett 2 stycken bara men imorse var det 4, och Nova tyckte det var jättefint med! Just nu fastnade jag för Liptons jordgubbste.... brukar annars köpa lite olika Liptonsorter så man kan variera lite, men just jordgubb med lite honung i var smaskens nu när det är kallt ute, tycker jag iaf!



stora kramar

2010-01-07 @ 09:02:47 / URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: