Otränad? MOI?

Godmorgon alla glada =)

Medans jag satt här och läste några bloggar så blev Robin lite uttråkad eller vad man ska säga, lite gnällig iaf. Men så fort jag börjar sjunga för honom blir han cool lugn, är det för att han tycker att jag sjunger bra eller är det för att han vill att jag ska sluta? HAHA
Jag har iaf hittat en fin sång på engelska som jag sjunger, men jag kan inte hela så det ska jag kolla upp så Robin kan få höra hela någongång. Då kanske han somnar? (det är en vaggvisa)

Var ju iaf till Borlänge med Nathalie och co igår. För att se hennes tatuering klicka här
Efter vi släppt av henne på stan så åkte vi till huset där P, hans systers kille och en annan kompis var och fixade. Ena väggen hade åkt ner, vi ska ha tv:n på den väggen och risken fanns att den inte skulle hålla så när jag kom dit höll dom på att ha upp väggen igen( lite stabilare). Mamma började klippa nyponhäcken som vi inte ska ha kvar och Per hade en spade och grävde upp rötterna. Men eftersom lilla mamma inte ska "jobba" så fick hon ta hand om Robin lite så tog jag över. Klippte ner ALLT som inte ska vara kvar, kan säga att det tog ett tag. Men det var riktigt skönt att se att det hände något ute också. Nu ska vi bara ha iväg skräpet som blev kvar till tippen. Iaf när jag var klar var klockan 17:30 så jag tog en promenad hem för att fixa mat innan det blev för sent. Lyssnade på musik hela vägen så jag gick nog fortare än jag brukar(det tog bara 30 min), men gissa om jag har ont i kroppen idag! Ont i ryggen, ena armen och ena skinkan(!) HAHA ja, du gissade rätt: Jag är OTRÄNAD! =D Jag har tillochmed blåmärken på armarna!! HAHAHA


När jag kom hem igår stog jag och hade ner hörlurarna i väskan, så hör jag att det skramlar i grannens kök(innan jag kom in i trapphuset), då kom hon utspringades för att hjälpa mig in i trapphuset. Hon sa att hon såg mig när jag stog där. Hon brukar även ringa på vår dörr om vi glömt lamporna på bilen på. Så hon håller koll. Det är väl både bra och dåligt antar jag =)



TJING! ♥


Kommentarer
Postat av: Jenny

Så känner jag mig oxå emellanåt, särskilt när jag har promenadsällskap med tvillingvagn som bara travar iväg ...



Mammabarngympan fokuserar på att få kroppen i trim efter grav/förlossning på ett skonsamt/anpassat sätt. Programet är upplagt så man ska ha barnen med, lugn stämning och inte så högljutt. Man kan även använda barnen som extra vikt, vilket jag får göra då lilleman inte är nöjd med att titta på .... Är F&S som håller i det, tokkul!



Kram

2009-09-16 @ 22:05:56 / URL: http://frokenfranzon.blogg.se/
Postat av: E.K - Mamma till Alicia

Fin blogg :)

2009-09-17 @ 08:42:06 / URL: http://eekk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: