mysko mysko

Inatt runt kvart i 3 vaknade jag av att Robin ville ha lite mat/närhet när jag tog upp honom och skulle kolla klockan så blinkade det bara som att det varit strömavbrott. Sen när jag sitter där och ammar så blir det alldeles kolsvart, allt slocknar! Väcker P som kollar ut genom fönstret och ser att allt är svart. Men när han kommer ut i hallen så tänds allt igen(vi har en nattlampa på så man ser vad man håller på med). Mysko mysko.

Var ju iaf upp till Rusta igår och kollade tapeter, vi hade sett en fin på hemsidan. När vi såg den IRL var den inte lika fin, risken finns att det skulle blivit för "klottrigt", men vi hittade en annan som var riktigt fin så den ska vi nog slå till på. Efter det åkte vi till Järnia(hemmabutiken) och där hade dom REA på flera tapeter, kostade bara 49 kr/rulle så vi ska till huset och mäta lite idag när P kommer hem från jobbet och så ska vi åka och handla tapeter =)
Vi vill byta lås på huset också, man vet ju inte om någon har en extra nyckel så vi parkerade vid film och fabel och gick runt på stan för att kolla efter en låsfirma( vi hade ingen vagn med oss så vi fick bära på Robin), men vi hittade ingen! Sen när vi skulle åka därifrån så svängde vi vänster och ca 10 meter bort hittade vi det vi letat efter! Varför såg vi inte det innan vi gick runt på stan?? Jaja, sånt är livet =)

Idag ska vi på hemmadop i borlänge. Det är Robins 2 kusiner som ska få blött hår. Inte speciellt roligt väder, men vi får väl sitta inne antar jag =)


TJING! ♥


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vill se före och efterbilder från huset. Helt galet vad lite tapeter kan förändra massor, hoppas ni hitter några ni är nöjda med. Vi letar fortfarande till matsalen. Kram

2009-09-04 @ 19:39:33 / URL: http://frokenfranzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: