Det säger bara plopp :)

Hade ju tid till specialist mödravården igår för att kolla hur njuren såg ut. Hon som gjorde ultraljudet tyckte att båda njurarna såg ganska stora ut, men den högra var större än den vänstra fortfarande. Jag har ju inte ont så tydligen är det inget dom gör något åt, så jag vet inte riktigt varför dom kollade det om dom inte ska göra något åt det? Hon sa iaf att vi ska vänta och se hur dom ser ut efter graviditeten.

Sen fick vi se lilla bebisen med ultraljud för vikt uppskattning. Tydligen ligger den väldigt långt ner för hon hade svårt att mäta huvudet. Fick se näsan på bebisen också, såg ut som den fått hans näsa :)
Iaf så blev vikten uppskattat till 3200 g. Kan ju säga att när jag hörde det så kände jag att jag absolut inte vill gå alltför länge till. Hon sa också att jag hade sån kroppsform som gör att det kommer nog bara att säga plopp när det väl är dax. Det får vi verkligen hoppas :D



♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den kommer att vara i deras lokaler på salongen, tror jag! :) Det kommer nog att bli riktigt kul och plus är ju att man får klippa och färga sig gratis nästan, jag tror att det kostar 150-200 kr. :)

2009-04-15 @ 20:02:18 / URL: http://saani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: