Ingen bebis

Nu är det 3 dagar sen BF, men ingen bebis har velat komma ut än. Har det säkert alldeles för bra i magen och han vet säkert att jag har så ont i ryggen också så därför vill han nog stanna kvar ett tag till, bara för att jävlas :)

Var till barnmorskan igår. Huvudet hade iaf åkt ner mer nu, men inte tillräckligt om man frågar mig HAHA
Blodtrycket var högre nu igen, men ingen äggvita i urinet så nu är det väl kroppen som förbereder sig. Förhoppningsvis.
Fick iaf en till tid på måndag till henne och om det inte hänt något då skulle jag få en tid till SpecialistMödraVården för att prata om igångsättning. Men vi får verkligen hoppas att det inte går så långt. Orka gå runt med den här ryggen i minst 1 vecka till.

Ska gå lite idag iaf. Ska träffa mamma på stan. Hon hade sett en klänning som hon vill ha på bröllopet i Augusti, men hon hade inte provat den och man vill ju gärna ha lite smakråd :)
Vi har fortfarande inte bestämmt om vi ska gå på bröllopet, det är i Stockholm på någon båt. Det är väl det som inte känns så lockande, men jag ÄLSKAR att gå på bröllop (det gör väl egentligen dom flesta tjejer), sen beror det ju på hur bebisen kommer vara också. Vill ju inte åka iväg så med ett kolik barn, vi får se. Det är ca 1 månad kvar innan man måste säga till hur man ska göra...

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är någorlunda klar när moder ringer ( hon skulle iofs ringa när hon vaknar och det brukar vara runt 10:30, 11:00. Men man vet aldrig).









♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjing!

Hoppas baby vill komma ut snart =)....har förresten ingen telefon just nu eftersom m tyckte att det var en bra ide att hälla vatten på den så om du messar så vet du varför jag inte svarar =) Kramkram

2009-05-06 @ 17:38:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Mina tävlingar:



Avslutas 29 juli
Samarbetspartners: